iTunes Match je dostupny uz i v ČR
-
- Mírně pokročilý
Ne. Musis je uz mit na pc, nahraji se do cloudu a ty si pak muzes stahnout vse v itunes kvalite nebo jen vybrane..ale alba ti fakt zdarma nedoplni
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Host
Re: iTunes Match je dostupny uz i v ČR
kdyz smazu skladbu v ipadu při aktivovanem imatch, kde mohu skladbu znovu stahnout? Musim ipad vzdy pripojit k itunes.
Diky
Diky
-
- Mírně pokročilý
Dela si itunes match srandu jen ze me nebo i vam pise u nekterych skladeb stazenych primo ze serveru apple ze se neschodujou s jejich skladbama ?
-
- Host
Zdravím, rád bych se zeptal, jaká je situace dnes, po více než půl roce? Je kvalita matche lepší než předtím? Uvažuji o koupi.
iPhone 4S 32GB White iOS 7 beta 2
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML
-
- Host
Tak to vypadá, že v iOS6 umí Music Match také streamovat (hudu již není nutné nejprve do iPhone stáhnout). Může to někdo s dev programem potvrdit?
In iOS 6, iTunes Match
Actually Supports Both Streaming and Downloading of Music
In iOS 6, iTunes Match
Actually Supports Both Streaming and Downloading of Music
-
- Klub čistého iOS
Dneska jsem Match zakoupil a spokojenost. Rozpoznalo to 85% skladeb. Super rychlost za 3 hod sem to mel hotove.
![Obrázek](http://img.userbarz.com/127/25244.jpg)
![Obrázek](http://img.userbarz.com/116/23079.png)
![Obrázek](http://img683.imageshack.us/img683/2041/42316.gif)
-
- Klub čistého iOS
jak vám funguje itunes match na pc? já musím nechat synchronizovat několikrát, než všechno proběhne jak má. je problém s odesíláním výsledků do applu... krok jedna prostě nechce pokaždé proběhnout, několikrát to zahlásí chybu, proběhne to třeba až napodesáté... nebo je to jen můj specifický problém? rychlost připojení do netu mám suprovou, tím to být nemůže... spíš mi to přijde na přetíženost serverů apple itunes match
-
- Moderator fóra
Premyslim o porizeni teto sluzby, pochopil jsem jak to funguje s otagovanymi skladbami, ktere mi pripadne Apple nahradi verzi v lepsi kvalite, co to ale udela napr kdyz mam v itunes Dj sety, ktere otagovane nejsou? Mam je nejak otagovat napr jako umelce dat Dj set, aby se mi to pak lepe hledalo? Nebo se to bude zobrazovat jako kdyz v itunes dam Hudbu a co neni otagovane tak je uplne dole jako Unknown? Diky za postrehy.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
No já mám v itunes match hromadu Dj setů a mám je jen pojmenovaný podle umělce a místa kde se to namixovalo. Většinou to už s tím názvem stáhnu a pak si to v itunes jen hodím do seznamu "Sety" abych to našel. Ale pokud si to důkladně otaguješ tak se ti to normálně bude zobrazovat podle umělce, stylu a tak.
-
- Moderator fóra
Tak jsem itunes match nakonec zakoupil, akorat nemuzu prijit na jednu vec, kdyz si stahnu nejake album do iphonu, tak jak ho mam pak smazat? mam napr stazene 4 alba ale jedno chci smazat a ostatni tam nechat, takze to nechci mazat pres vyuziti kde se da smazat veskera hudba.
U ipadu jsem zjistil ze kdyz podrzim prst na albu, tak se objevi krizek, a tim smazu dane album s ipadu.
Muzete me nejak s tim iphonem nakopnout, pripadne jestli to jde nekde nastavit? Doufam ze to nejak pujde, kdyz to jde na ipadu proc by to nemelo jit na iphonu.
Jenom podotykam ze na ipadu jsem pred zapnutim itunes match zadnou hudbu nemel, v iphonu ano a tim zapnutim se mi obnovila. Pripadne jestli ji mam smazat s iphonu, vypnutou itunes match a stahnout ji znova a pak to pujde. diky za rady.
Taky jsem se chtel zepatat jestli se vam na ios 6 ukazeju mracek i u skladeb nebo pouze jenom ten kterym stahnete cele album.
edit: Tak jsem na to nakonec po nejakem laborovani prisel, narozdil od ipadu, kde jde mazat hudba i kdyz je zapnuty itunes match, tak u iphonu, pokud se nechce smazat vsechna najednou, je potreba itunes match vypnout, a pak jde promazavat po jednodlivych albech
akorat nevim jeste prijit na to jak v ios 6 stahnout pouze jedne jednu skladbu ale aby se hned neprehravala,
U ipadu jsem zjistil ze kdyz podrzim prst na albu, tak se objevi krizek, a tim smazu dane album s ipadu.
Muzete me nejak s tim iphonem nakopnout, pripadne jestli to jde nekde nastavit? Doufam ze to nejak pujde, kdyz to jde na ipadu proc by to nemelo jit na iphonu.
Jenom podotykam ze na ipadu jsem pred zapnutim itunes match zadnou hudbu nemel, v iphonu ano a tim zapnutim se mi obnovila. Pripadne jestli ji mam smazat s iphonu, vypnutou itunes match a stahnout ji znova a pak to pujde. diky za rady.
Taky jsem se chtel zepatat jestli se vam na ios 6 ukazeju mracek i u skladeb nebo pouze jenom ten kterym stahnete cele album.
edit: Tak jsem na to nakonec po nejakem laborovani prisel, narozdil od ipadu, kde jde mazat hudba i kdyz je zapnuty itunes match, tak u iphonu, pokud se nechce smazat vsechna najednou, je potreba itunes match vypnout, a pak jde promazavat po jednodlivych albech
![Drinks or Beer :beer:](./images/smilies/drinks.gif)
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- iPhonefil
Tak ja jsem po zvazovani usoudil, ze obnovovat predplatne iTunes match nebudu. Prijde mi to nestabilni, navic kdyz jsem na wifi, tak na velmi nekvalitni ve fitku a tam to ani pisnicku nestahne. Vice lidi se v mem okoli shodlo, ze od aktivace match maji casto nevysvetlitelne problemy s hudbou. Jake jsou Vase zkusenosti? Budete predplacet na dalsi rok?
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Pokročilý uživatel
Rozhodně, iTunes Match je perfektbí
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
iPhone 5 64GB černý - iOS 8
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8
iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10
Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
-
- Klub čistého iOS
Rozhodne ano, minimalne proto, ze mam veskerou muziku zalohovanou v cloudu a nemusim se bat o jeji ztratu.
-
- Host
Kde zjistim kdy mi konci rocni predplatne, a obnovuje se automaticky?
Diky
Diky
-
- iPhonefil
V iTunes na notebooku. Záložka obchod a tuším složka iCloud.
Můžeš tam za trhnout automatické obnovení či jej vypnout. Je tam i datum
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
Můžeš tam za trhnout automatické obnovení či jej vypnout. Je tam i datum
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Host
No ja si odskrtl at se automaticky NEprodluzuje, ale prisel mne uz 2x e-mail, ze mne bude koncit. Takze bych nemel strach, apple si to ohlida aby lidi upozornil ze konci predplatne ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
iPhone 8 Plus 64 White
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
-
- iPhone expert
Je super, že už se mi opět nezobrazují Artworky. A že to fungovalo dlouho, asi 2 verze iOS? GDI
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Zdravím, tak jsem se rozhodl konečně předplatit iTunes Match.
Problém je v tom, že asi tak 20% skladeb nenahradil, ale odeslal. z toho 10% stoprocentně je na iTunes, mám je správně otagaované atd., ale i tak je nenahradil.
Může mi někdo poradit?
Jde smazat hudbu jenom z cloudu a znovu načít? Abych nemusel mazat z itunes a rátroveň z cloudu a znovu je přidávat do iTunes?
Nebo nějak nanovo přeregistrovat iTunes knihovnu a znovu načíst do cloudu?
Předem děkuji za rady.
Problém je v tom, že asi tak 20% skladeb nenahradil, ale odeslal. z toho 10% stoprocentně je na iTunes, mám je správně otagaované atd., ale i tak je nenahradil.
Může mi někdo poradit?
Jde smazat hudbu jenom z cloudu a znovu načít? Abych nemusel mazat z itunes a rátroveň z cloudu a znovu je přidávat do iTunes?
Nebo nějak nanovo přeregistrovat iTunes knihovnu a znovu načíst do cloudu?
Předem děkuji za rady.
-
- Mírně pokročilý
iTunes Match
Ahoj,
zhruba před rokem jsem si zaplatil iTunes match a myslím že se po roce opět automaticky obnoví že? Jak to vypnu?
Máte s tím zkušenosti?
Díky
zhruba před rokem jsem si zaplatil iTunes match a myslím že se po roce opět automaticky obnoví že? Jak to vypnu?
Máte s tím zkušenosti?
Díky
Naposledy upravil(a) iTukan dne úte úno 12, 2013 6:44 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Proc kvuli tomu zakladas dalsi tema?! Přesunuto...
Důvod: Proc kvuli tomu zakladas dalsi tema?! Přesunuto...
-
- Moderator fóra
Automaticky se to obnovi, pokud si to nevypnul.
V itunes, v nastaveni tveho apple id, to jde zrusit, jako treba jinaci predplatne![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
V itunes, v nastaveni tveho apple id, to jde zrusit, jako treba jinaci predplatne
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Klub čistého iOS
nainstalil jsem iTunes na comp s win 7 a přihlásil jsem se do iTunes match. vše v pohode. ovšem když iTunes vypnu a znovu zapnu, tak se do iTunes match automaticky iTunes nepřihlásí. Když chci aktualizovat iTunes match, tak mě to napíše, že je služba itunes match narazila na chyb. je nutno odhlásit a znovu přihlásit a pak synchronizace proběhne, až do té doby než vypnu a znovu zapnu iTunes..... Má s tím někdo zkušenosti? Co s tím?
-
- Klub čistého iOS
tak bych se jenom rád podělilo zkušenosti s touto službou. včera jsem zaplatil a jal se svých cca 4500 songů nahrávat hlavně kvůli ušetření místa v MBA. Načež se samotný proces nahrávání asi desetkrát zasekl, musel jsem ho ručně restartovat....nakonec se to po spoustě pokusů povedlo. Vymazal jsem všechnu hudbu, která byla fyzicky v iTunes...fajn. Zkusil jsem nastavit na aTV, ale to opět nešlo, psalo zapnuté, ale žádné songy z match nepřidalo. resetoval jsem aTV (po různých zkoušením, restartech) a už to běží také tam. Jinými slovy, povedlo se, ale ty nervy...netuším, jestli jsem někde dělal chybu já, ale v době, kdy jsem přecházel na apple, jsem se právě podobným věcem chtěl vyhnout, a ejhle...je to tu zas
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen
Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7
Iphone4 16 GB iOS 7
MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD
Apple TV 3.
-
- Sponzor 2014
slezacekm mam presne to iste... cca 4500 songov, na asi 10ty pokus mam uploadnutych uz asi 3000, ale stale sa to zasekne, zamrzne.
Uz som nechal aj mac celu noc bez spanku, nech sa to celu noc uploaduje (to je cast, kde sa to zasekava najviac) a celu noc, cca 8hodin sa to ani o jeden song nepohlo.
Netusim tiez ci ja robim nieco zle, ale uz tri dni nemam uploadnutu celu hudbu, nemam na to cas to kontrolovat stale, natoz niesom skoro vobec doma cez tyzden.
Uz som nechal aj mac celu noc bez spanku, nech sa to celu noc uploaduje (to je cast, kde sa to zasekava najviac) a celu noc, cca 8hodin sa to ani o jeden song nepohlo.
Netusim tiez ci ja robim nieco zle, ale uz tri dni nemam uploadnutu celu hudbu, nemam na to cas to kontrolovat stale, natoz niesom skoro vobec doma cez tyzden.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Mírně pokročilý
Hmm, já jsem myslel, že iTunes funguje na OS X dokonale, zatím jsem žádného "Macaře" neslyšel si na tenhle program vůbec stěžovat.
Na PC ho zcela upřímně a hluboce nesnáším, ale myslel jsem, že na Macu to bude ok. Vzhledem k časovému rozpětí jste to asi zkoušeli i každý na jiné verzi.
Na PC ho zcela upřímně a hluboce nesnáším, ale myslel jsem, že na Macu to bude ok. Vzhledem k časovému rozpětí jste to asi zkoušeli i každý na jiné verzi.
-
- Moderator fóra
Jenže to nemá nic společného z iTunes. Tohle je služba iTunes match, kdy se hudba nahrává na Cloud.
Upřímně při prvním nahrávání jsem měl taky problém, hlavně proto že to bylo docela množství a ne všechno se našlo a muselo se nahrávat a to jsem neměl zdaleka takové množství a nevím v jaké kvalitě(otagované) máte iTunes knihovnu.
Od doby kdy přidávám jednou začas nějaké album, tak to nahrává bez problému. A 4500 skladeb je fakt hodně. Když vezmu že musí najít shodu, co nenajde tak nahrává a tuším že ten upload není bůh ví jak rychlý.
Takže trpělivost a pak už to funguje bez problému.
Vím že loni byly jednu dobu problémy s IM, kdy fungoval ale nešlo nahrávat, ale od té doby už bez problému.
Upřímně při prvním nahrávání jsem měl taky problém, hlavně proto že to bylo docela množství a ne všechno se našlo a muselo se nahrávat a to jsem neměl zdaleka takové množství a nevím v jaké kvalitě(otagované) máte iTunes knihovnu.
Od doby kdy přidávám jednou začas nějaké album, tak to nahrává bez problému. A 4500 skladeb je fakt hodně. Když vezmu že musí najít shodu, co nenajde tak nahrává a tuším že ten upload není bůh ví jak rychlý.
Takže trpělivost a pak už to funguje bez problému.
Vím že loni byly jednu dobu problémy s IM, kdy fungoval ale nešlo nahrávat, ale od té doby už bez problému.
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Sponzor 2014
@airmt s iTunes nemam absolutne ziadny problem, skor opacne, som velmi spokojny ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
@Barberry.pha tiez som si hovoril, ze trpezlivost, ale za 8hodin aby nenaslo jednu pesnicku
Ale neostava mi nic ine asi. Neviem si predstavit co to robi ludom co maju 10 000 songov. Mne este chyba 1668, drzte palce ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
EDIT: Diky chlapi, po jednom dni uz len 1665 songov, hahah![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
@Barberry.pha tiez som si hovoril, ze trpezlivost, ale za 8hodin aby nenaslo jednu pesnicku
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
EDIT: Diky chlapi, po jednom dni uz len 1665 songov, hahah
Naposledy upravil(a) byeen dne ned lis 24, 2013 1:36 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Klub čistého iOS
palce ti rozhodně držím...věřím, že nakonec se to povede, stejně jako mně. teď už to běží skvěle, ale to nahrání poprvé je děsné
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen
Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7
Iphone4 16 GB iOS 7
MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD
Apple TV 3.
-
- Moderator fóra
Já s tím taky poprvé bojoval a několikrát to pouštěl znova, občas mi to přijde nějaké zasekané a to ikdyž tam nahrávám jedno album. Asi přetížený upload v danou chvíli nebo nevím ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Sponzor 2014
tak po cca dvoch tyzdnoch, mozno aj troch uz mam uploadnute vsetky songy, to bol teda porod ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Teraz som ale skusal pridat nove veci, a to uz ide rychlo ako blesk![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Teraz som ale skusal pridat nove veci, a to uz ide rychlo ako blesk
Naposledy upravil(a) byeen dne čtv led 16, 2014 5:02 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Klub čistého iOS
Měl bych dotaz k iTunes Match. Je možné mít jedno Apple ID na nákupy aplikací a jiné ID na iTunesMatch? Jelikož to jde využít na 10 zařízeních bylo by príma to sdílet v rámci rodiny ...
Situace by měla být taková, že by každý měl svoje ID do zařízení jako takového (na nákupy, iCloud, FaceTime apod.) a pak by bylo společné jen na iTunes Match ... (a to by navíc bylo na US účtu, protože na něm mám i nakoupenou hudbu). Šlo by to nějak ?
Situace by měla být taková, že by každý měl svoje ID do zařízení jako takového (na nákupy, iCloud, FaceTime apod.) a pak by bylo společné jen na iTunes Match ... (a to by navíc bylo na US účtu, protože na něm mám i nakoupenou hudbu). Šlo by to nějak ?
-
- Sponzor 2014
Davam bump, nech sa tema dostane vyssie potom prispevky spojim a tento vymazem ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Mam dost problem s App Music v iPhone. Aj ked som na 3G internete a otvorim Music, tak niekedy nereaguje na dotyk aj 10sekund, ako keby sa nieco stahovalo a zamrzne, pripadne padne. Mate podobne problemy?
Mam dost problem s App Music v iPhone. Aj ked som na 3G internete a otvorim Music, tak niekedy nereaguje na dotyk aj 10sekund, ako keby sa nieco stahovalo a zamrzne, pripadne padne. Mate podobne problemy?
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Host
ja nie ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
-
- patron iPhone.cz
Ahojky,
nevím, co mě to popadlo, ale v nějakém náhlém hnutí mysli jsem si předplatil iTunes Match
Mám na externím disku cca 200GB hudby v mp3. Do téhle chvíle jsem do iPhonu žádnou hudbu nesynchronizoval a s iTunes moc nepracoval, takže nejprve jsem do iTunes knihovny "přidal složku" s mp3 alby.
Začalo to pracovat a nahoře v rámečku se objevil nápis "Shromažďování informací o vaší knihovně iTunes" se znázorněním postupu činnosti (a další nápis Zpracování grafiky alb). Šlo to dost pomalu, takže za celý den se to posunulo tak o čtvrtinu, za další 2 dny se to dostalo do 3/4. Pak se to ale (bez jakéhokoliv náznaku proč) zastavilo, za celý víkend se to ani nehlo (na celé stránce svítí první nadpis ze tří "Step 1: Gathering information about your iTunes library, další dva kroky jsou šedé. A druhá "činnost" Zpracování grafiky alb se zastavila na "265 z 3673").
Teď nevím, jak postupovat dál, abych to nějak všechno nezrušil. Mám vypnout a znovu zapnout iTunes? Nebo čekat dál? Bohužel s iTunes co se týče hudby mám minimální zkušenosti...
Díky moc za každé nakopnutí![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
Btw. mám iPhone 4 8GB iOS 7.0.4 bez JB, iTunes 11.1.4.62, Windows XP Prof SP3 CZ.
nevím, co mě to popadlo, ale v nějakém náhlém hnutí mysli jsem si předplatil iTunes Match
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Začalo to pracovat a nahoře v rámečku se objevil nápis "Shromažďování informací o vaší knihovně iTunes" se znázorněním postupu činnosti (a další nápis Zpracování grafiky alb). Šlo to dost pomalu, takže za celý den se to posunulo tak o čtvrtinu, za další 2 dny se to dostalo do 3/4. Pak se to ale (bez jakéhokoliv náznaku proč) zastavilo, za celý víkend se to ani nehlo (na celé stránce svítí první nadpis ze tří "Step 1: Gathering information about your iTunes library, další dva kroky jsou šedé. A druhá "činnost" Zpracování grafiky alb se zastavila na "265 z 3673").
Teď nevím, jak postupovat dál, abych to nějak všechno nezrušil. Mám vypnout a znovu zapnout iTunes? Nebo čekat dál? Bohužel s iTunes co se týče hudby mám minimální zkušenosti...
Díky moc za každé nakopnutí
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
Btw. mám iPhone 4 8GB iOS 7.0.4 bez JB, iTunes 11.1.4.62, Windows XP Prof SP3 CZ.
![Obrázek](http://4c.xf.cz/userbar.gif)
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
- Moderator fóra
Máš tu hudbu otagovanou? Dávej to po menším objemu, načíst 200GB hudbu je fakt pořádná porce a na hodně dlouho. Kolik je to cca songů?
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- patron iPhone.cz
Něco otagované určitě je (věci stažené z internetu), něco ne (grab z mých CD). Na disku mi to hlásí cca 30t souborů. Co tedy teď, mám to nějak restartovat? Nic to nedělá už třetí den... A jak poznám, co už tam je a co je ještě nutné přidat?
-
- Moderator fóra
Tak ono je tam hlavně omezení 25 000 skladeb.
Pokud to už 3 dny nic nedělá, tak zapnout znova. Ty skladby které nejsou nahrané v iTunes Match, mají už sebe takový tečkovaný obláček.
Nahrával bych to po malých částech a určitě si prvně pořádně otagoval tu iTunes knihovnu. Protože v tom budeš mít jinak bordel a IM ti to prostě nenajde a bude ti to tam zbytečně nahrávat. Já měl něco kolem 3000 skladeb a trvalo to docela dlouho. Teďka když to přidávám občas po albu tak už je to pohoda, hlavně když je to otagované a najde to shodu.
Pokud to už 3 dny nic nedělá, tak zapnout znova. Ty skladby které nejsou nahrané v iTunes Match, mají už sebe takový tečkovaný obláček.
Nahrával bych to po malých částech a určitě si prvně pořádně otagoval tu iTunes knihovnu. Protože v tom budeš mít jinak bordel a IM ti to prostě nenajde a bude ti to tam zbytečně nahrávat. Já měl něco kolem 3000 skladeb a trvalo to docela dlouho. Teďka když to přidávám občas po albu tak už je to pohoda, hlavně když je to otagované a najde to shodu.
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- patron iPhone.cz
OK, po restartu to hlásí, že jsem překročil 25t skladeb. Ale už to neříká, jak dál
Mám tedy teď vše vymazat, začít postupně tagovat svou mp3 sbírku (to bude ojeb
) a postupně to otagované nahrávat? A vlastně to selektovat, abych nepřekročil 25t songů?
Trošku OT: mohu si na disku vytvořit vlastní kompilaci a nahrát to do cloudu tak, aby to bylo "v jednom albu"?
Každopádně díky moc za pomoc a rady![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Trošku OT: mohu si na disku vytvořit vlastní kompilaci a nahrát to do cloudu tak, aby to bylo "v jednom albu"?
Každopádně díky moc za pomoc a rady
-
- Moderator fóra
Tak IM synchronizace i playlisty. Takže si uděláš v iTunes playlisty a ten se ti ukáže i na zařízenich. Tak záleží jestli se ti tam nahrálo téch 25t skladeb nebo ne. Zapni IM v iphonu/ipadu a uvidíš co tam všechno máš.
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- patron iPhone.cz
V iPhone není nic. Vše je pouze v knihovně (iTunes v PC), tedy ukazuje to pouze 25.549 skladeb z mých cca 30.000 na disku. Když se přepnu do IM, tak to napíše, že abych to mohl využívat, je třeba mít v knihovně pouze 25.000 skladeb.
Co jsem se tak díval, cca 2/3 alb nemá stažené obaly. A celé je to (možná jen pro mě, co jsem iT pro hudbu dosud nepoužíval) takové nepřehledné, spousta alb (kompilací) je rozházená po jednotlivých písničkách všude možně atd. Možná, že když bych vše vymazal a začal znovu od začátku postupně přidávat jen otagovaná alba, tak v tom nebude takový zmatek... Ale musím říct, že jsem trošku zklamán, čekal jsem to jednodušší![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
Co jsem se tak díval, cca 2/3 alb nemá stažené obaly. A celé je to (možná jen pro mě, co jsem iT pro hudbu dosud nepoužíval) takové nepřehledné, spousta alb (kompilací) je rozházená po jednotlivých písničkách všude možně atd. Možná, že když bych vše vymazal a začal znovu od začátku postupně přidávat jen otagovaná alba, tak v tom nebude takový zmatek... Ale musím říct, že jsem trošku zklamán, čekal jsem to jednodušší
-
- Moderator fóra
Jednuduché to je pokud máš ty alba otagované, pokud máš mp3 po složkách a názvy jsou track 01 atd tak v tom budeš mít slušný bordel jako jsem měl já.
Naštěstí jsem té hudby neměl tolik ale i tak mi to nějaký čas zabralo.
Tuším že na Tagovaní hudby jsou i nějaké app tak zkus zagooglit a budeš to mít pak rychleji, než když já to dělal ručně přes iTunes včetně hledání Coveru
Hudbu bych pak přidával postupně.
Naštěstí jsem té hudby neměl tolik ale i tak mi to nějaký čas zabralo.
Tuším že na Tagovaní hudby jsou i nějaké app tak zkus zagooglit a budeš to mít pak rychleji, než když já to dělal ručně přes iTunes včetně hledání Coveru
Hudbu bych pak přidával postupně.
"
Manual iPhone
Manual iPhone