zacyklený iphone

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
kralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zacyklený iphone

Příspěvek od kralik »

zdravím, mám problém,

telefon se mi stále dokola: zapne na 10sec a restartuje se a stále dokola...

je to ios6.0 theted jb (vím že se musí bootovat přes redsnow, ale to nepomáhá, expilot se nainstaluje a telefon se asi 3x odpojí od pc a pak se spustí zase normálně...

mohu se nějak dostat do SAVE MODU ? abych zálohoval data a provedl restore??

... telefon jsem zkusil vypnout od té doby jsem ho nezapl, vypnout sem ho chtěl kvůli sms doručenkám které jsem nainstaloval a nefungovali tak sem je smazal a od té doby mi nechodili SMS :-(
vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu

leonidas666

Re: zacyklený iphone

Příspěvek od leonidas666 »

Pokud mas mobile substrate pres cydii tak pri spousteni telefonu drz volume up dokud nenajede system.. Potom najede do safe mode.. Pokud nepomuze tak restore

kralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kralik »

bohužel, do save modu se nedostanu :( ... naštěstí jsem alespoň přes total připojený vždy když se těch pár sekund zapne, tak provedu zálohu přes totalcomander

eskimo
Host
Host

Příspěvek od eskimo »

pár měsíců zpátky jsem byl v podobný situaci:
telefon se každých pár sekund od bootu rebootoval, nic nepomáhalo, tak jsem (jak popisuješ) se snažil pomocí pluginu t-pot v totalcmd zálohovat, co se dalo (v těch pár okamžicích) a pak sem dal restore a je klid :D

každopádně si už nepamatuju, co mi to tenkrát způsobilo ... je dost možný, že sem to ani nikdy nevěděl

martes25
Host
Host

Příspěvek od martes25 »

tiež sa mi to stalo na 3gs,, dokonca dva krát ,, prvy krat som spravil restore a nabehol ,, a druhy krat som ho obnovil cez itunes ,, všetko mi ostalo... jááj chlapci to tie utilitky z cydie :D , teraz mám 4 bez JB a neriešim tieto patálie ..
Happle - Nokla - Mrkvosoft

miso03
Host
Host

Příspěvek od miso03 »

martes, ked instalujes kazdu kravinu co na cydii uvidis tak ano, ja mam jb od iphonu 3G az po terajsie 4S a nikdy ziadny problem, z cydii nainstalovanych asi 15 aplikacii

kralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kralik »

asi vím jak se to stalo, aktualizoval se mi IOS na 6.0.1 a poté jsem prováděl špatně boot na JB ;)

uvědomil jsem si to až když jsem udělal restore ;)

a k těm aplikacím - ano je to tak když naincaluješ ptákovinu tak ti to posere :-D už né jednou sem takhle kvůli zkoušce nových tweeků restoroval :-D

Odpovědět