iphone 4s zjištění IMEI
-
- Host
iphone 4s zjištění IMEI
Zdravím, prosím o radu, kamarád mi donesl iphona 4s kterého si koupil na aukru. S tím že si aktualizoval sw a teď mu nejde aktivovat. Tím že není aktivovanej nemohu zjistit imei, ani další informace. Proto mě zajímá jestli je nějaká možnost jak tel aktivovat nebo vy zjistit potřebné informace na factory unlock. Děkuji
-
- Host
Re: iphone 4s zjištění IMEI
No na začatku aktivace máš na displeji malinke i-čko a když na něj tapneš tak se zobrazí IMEI podle kterého můžeš zjistit na kterého operátora je iPhone blokovaný.
iPhone 5 64GB iOS7 White iPad mini 64GB White iPhone 4 16GB Black iMac 21,5" Apple Developer
-
- Mírně pokročilý
-
- Starý pes fóra :)
To:maiky.one
Šuplík může mít i z jiného iDevice. Stalo se to kamarádovi. Doporučuji kontrolu jak píše stikyworld. Myslím si, že i v programu TinyUmbrella je schopen zjistit IMEI.
Šuplík může mít i z jiného iDevice. Stalo se to kamarádovi. Doporučuji kontrolu jak píše stikyworld. Myslím si, že i v programu TinyUmbrella je schopen zjistit IMEI.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

-
- Host
zdravím, tak vin jsem už zjistil. ale stále se mi nedaří ověřit zda je operátor orange france. Zkoušel jsem itools a ten mi tento údaj nevypsal
dík za rady 

-
- Moderator fóra
http://imei.s-url.ro/
pres tuhle stranku to zjstis, kdyz se tam registrujes tak mas zadani jednoho IMEI denne zdarma, pocitej ze to bude treba az zitra nez se dozvis vysledek..
pres tuhle stranku to zjstis, kdyz se tam registrujes tak mas zadani jednoho IMEI denne zdarma, pocitej ze to bude treba az zitra nez se dozvis vysledek..
I will maintain an attitude of open-mindedness.