Dobrý Den potřebuju poradit , měl jsem iPhone 3G, teď používám iPhone 4S a synchronizace hudby, fotek, videí.... nikdy nebyl problém. Teď jsem si pořídil iPad mini, vše jde synchronizovat v pořádku až na hudbu a videa. Používám nejnovější iTunes 11. Když připojím iPad a chci synchronizovat hudbu ukáže se mi toto http://nd06.jxs.cz/256/061/18ffa07638_90540528_o2.jpg u všech 505 skladeb. Dlouho jsem googlil ale nic :/
Děkuju za odpověď
Nelze synchronizovat hudbu v iTunes do iPadu
Re: Nelze synchronizovat hudbu v iTunes do iPadu
Taktiež by som potreboval s niečím podobným pomôcť,pred nedávnom som dostal Iphone 3g a bola tam nejaká hudba,čo tam mal kamarát.
A snažil som sa to nejako zmazať,až nakoniec som zmazal a nechce mi nabehnúť mobil. Akonáhle ho zapnem mi nabehne USB kábel cez obrazovku a hore nad ním v modrom krúžku iTunes ,odomknem ho a nabehne mi už len Emergency Call. Vôbec sa v iphone nevyznám,prvý krát v živote som ho dostal,pozeral som kade aké fóra ,všetko ,snažil som sa tú chybu vyriešiť ale neviem ,nedokážem si stým poradiť. Potreboval by som pomôcť stým fakt.
Ďakujem vám vopred.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Ďakujem vám vopred.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nelze synchronizovat hudbu v iTunes do iPadu
kamarát ti asi zabudol povedať že je asi zablokovaný a musíš mať SIM správneho operátora,možno budeš mať štastie na Telekom slovakia
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB