me se cim dal tim casteji stava, ze normalne zamknu telefon nebo ho necham se zamknout a treba po hodine co jsem nekde venku a vyndam ho zjistim, ze nereaguje, tak ho pbuttonem + home restartuju a zjistim ze mam neprijaty hovory a par zprav.. je to celkem neprijemny, kdyby se delo neco duleziteho.. nicmene furt je to beta v kazde jsem mel jiny problem..
Nevím, jak u ostatních, ale samovolně se mi kolikrát smažou veškeré skladby v hudbě. V seznamu zůstanou a napravo od nich je jakýsi rudý čtverec. Nemá někdo podobné zkušenosti, popř. jak řešit?
uz u beta 3 to nesedelo, tohle je o nicem, Apple vyda novou betu, az bude pripravena a ne podle toho, aby splnil tabulky, ktere si predem napsal...nicmene si myslim, ze dnes vecer tu mame beta 4
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Pro ty co o tom ještě neví, vývojářské stránky Applu byly pár dnů zpátky hacknuty a pro jistotu odstaveny mimo provoz. Betu bych čekal až po nahození dev centera.
OT: sranda ze na Wiki EN je napisane ohladne Bety 4 toto: On July 22, 2013, iOS 7 beta 4 was released to developers. Viem ze pisat do wiki moze hocikto... ale aj tak je to podivne.. mozno ze vazne za to moze ten hackersky utok
Nevyznám sa v tom až tak ale chcel by som poradiť.. ja keď v ipade pozriem aktualizácie softvéru tak mi napíše, že váš softvér 6.1.3 je aktuálny a aj v iTunes a chcel by som ios 7 ...
To je tím, že nejsi vývojář. Beta je určená jen vývojářům a ne široké veřejnosti. Je to tak schválně. Proto si nemůžeš betu nainstalovat a ani to nezkoušej, akorát pak jak budou problémy, nebudeš vědět, jak z nich ven.
Jelikoz beta Mavericku stahnou pres update de, tak si myslim ze to nebude mit vliv ani na ios.. kazdopadne nevim jestli jen me, ale kdyz dam dneska jisteni aktualizace, tak mi to hodi chybu.. sem teda zvedav no..
iPhone 6 Plus 128GB Gold Asus VivoTaB 10.1 64GB 3G Macbook Pro 13,3 2012 OSX 10.10 AppleTV 3 Justbeats by Dr.Dre Pebble
Z ničoho nič mi pri prezeraní videa cez safari seklo iPhone a odvtedy nejde zapnúť. Hard reset skončí vždy tím, že jablčko zasvieti, po chvíli stmavne a ostane tak. iTunes takýto iPhone vidí no nie úplne - zaplnená pamäť je zobrazená iba ako "ostatné". Je ešte nejaká finta okrem hard reset, stalo sa to už niekomu? Alebo musím už iba restore? Už sťahujem FW no to asi chvíľu potrvá. A pôjde iPhone normálne naštartovať keď teraz nejdú Applu nejaké tie servery?
Nevím, jestli to bude Tvůj případ, ale zkus ten hard reset s tím, že máš připojen telefon k nabíječce. Tohle pomáhalo, když přestal fungovat touch screen, třeba to pomůže i teď.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
To, ze umre a jedine co pomuze je hard reset se mi stava pravidelne jednou za den. Vcelku otravna zalezitost.. A jinak to, ze padaji aplikace jako zpravy/viber apod.. kvuli psani na landscape si clovek uz i zvykne. Ale doufam, ze si stou 4kou pohnou
Jind: zadny problemy jak pises taky nemam, vse pracuje jak na ios6, skype, foto atd naprosto v pohode..v podstate me beta3 nespadla, ale tesim na betu4..v pondeliii
preco sa vsetci tak hrniete do instalacii beta software akehokolvek typu ?
Pokial to je otvorena beta chapem ( produkt je hotovy ale chce ho vyvojar doladit). Ale ios 7 je len pre dev ved to ma aj v nazve ( pre spolocnosti ktore maju svoje aplikacie v appstore a upravu samotneho ios).
O tom to je aby to pri zverejneni verejnosti bolo kompatibilne z vasimi oblubenymi aplikaciami a mohli ste to naplno vyuzivat.
Ked citam niektore temy dal som si do iphonu ios 7 a teraz mi nejde to a to preboha ste uplne mimo alebo neviete citat ?
Naposledy upravil(a) jackherrer dne pon črc 29, 2013 2:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod:zvyrazneno
chtěl bych se zeptat, zda Vám fungují iMessage? Pročetl jsem si celý topic a nikde jsem nenašel zmínku, ale rád bych znal nějakou aktuální zkušenost. Děkuji.
gulii píše:chtěl bych se zeptat, zda Vám fungují iMessage? Pročetl jsem si celý topic a nikde jsem nenašel zmínku, ale rád bych znal nějakou aktuální zkušenost. Děkuji.