Pozdavky (must have):
- CiscoVPN (nefunguje na Windows Phone - tedy pry zatim neni aplikace, takze tim jsou bohuzel vsechny WP telefony mimo vyber)
- MS Exchange (plne funkcni!!!)
- úhlopříčka - 4" - 4,5" (padlo nechci, kolega prisel o 5" mobil, kdyz si ho zapomnel vyndat z predni kapsy kalhot a sedl si - preskl displej)
- Wi-Fi
- RAM 1GB a vic
- pamet 16GB+karta nebo 32GB (karty byt nemusi)
- konektor 3,5mm jack
- vestavěný GPS modul (pro navigaci Waze)
- fotak 4 MPx a vic (na foceni mam poradny fotak s poradnou optikou)
- cena 9000-13000,- Kc
Nechci zas zadnej "ybr" telefon, ale zas bych potreboval, aby mi vydrzel zas 3-4 roky.
Prvne jsem koukal na Xiaomi Mi2s (32GB), jenze pak jsem se dozvedel, ze v nem nefunguje MS Exchange (funguje jen prijem, odesilani a kalendar nefunguji). Xiaomi Mi3, ma bejt uz 5" (ci dokonce 5,5") padlo
![Fool :fool:](./images/smilies/fool.gif)
Pak jsem koukal na LG, jenze idioti vsechny telefony s rozumnym displejem totalne zazdili se 4GB pameni a 512MB RAM
![Sorry :sorry:](./images/smilies/sorry.gif)
Koukal jsem i na BlackBerry Z10, u nej se, ale bojim jak to bude budes operacnim systemem, co tam pujde za aplikace. O Androidu vim malo, ale o OS10 totalni nulu
![Shocked :shock:](./images/smilies/shok.gif)
Tak a ted "babo" rad
![Rose :Rose:](./images/smilies/give_rose.gif)
----
edit: ted koukam na Meizu MX2 Flyme 2,0 Quad Core 1.6GHz CUP 2G RAM 16GB ROM 8,0 megapixelový fotoaparát 4,4 palcový kapacitní displej GPS WIFI 3G (otazka jestli je to 3G pro CR).