pckiller píše:Mal som môj ip5 blokovaný na O2 UK a cca pred dvoma týždňami mi ho odblokovali tu: http://www.officialiphoneunlock.co.uk/ Trvaloto asi 6 dní, nie je to ebay, ale bol to môj druhý unlock u nich. Teraz som to pozeral, unlock ip4 na O2 UK ponúkajú za 39,99£. Takže asi tak.
Nazdar chcem sa opytat po zaplateni latby odomna vyzaduju screenshot bankovej transakcie alebo screenshot emailu. Robil si nieco take ? a akou formou ? vsetko je us zaplatene len tam pise ze su to "URGENT STEPS REQUIRED" tak neviem
Ahoj, áno pýtali to aj po mne, platil som to cez internet banikng, tak som im odfotil obrazovku s detailom tej platby, a ten som im poslal mailom. Už mi tam odblokovali 2 telefóny, a vždy to tak chceli.
J.
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 13.3 JB Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 JB Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012
Zdravím, ráda bych se zeptala na to odblokování na t-mobile.de .Mám sice tel blokovaný na rakouského T-mobile,ale když jsem tam zadala své IMEI napsalo mi to ,že iphone je možné odblokovat bezplatně.Tak jsem vyplnila všechy kolonky a bylo mi zděleno,že odblok bude do 72 hodin.Už je to čtyři dny a pořád nic.Nevíte někdo jak je kontaktovat,abych se zeptala jak to vypadá?Jen prosím ne tel. neumím německy.Na jejich stránkách je jen telefon a napsat se dá jen když jsi u nich registrovaný. Díky moc za pomoc
eva85: Dej vedet jak jsi dopadla,tez mam iP 4 blokovaneho na Rakousky/Nemecky t-mobile a zkousel jsem na strankach free odblokovani a zatim muzu jen cekat. Uvidim a tez dam vedet.
Phase píše:Cauko, neviete prosim poradit ako odblokovat iPhone 4 z UK blokovany na O2 - viazany na pausal Pay & Go?
Skusal som cez eBay ale vratili mi peniaze s tym, ze robia iba odbloky pre kontrakt "Pay Monthly" a nie "Pay & GO".
Dakujem vopred!
mělo by to jít uplně stejně jen na strankách o2 UK píšou že P&G platí při odbloku 15 liber.
Zkusil bych to přímo přes chat jejich stránkách poprosit o unlock. Případně si na ebay koupit o2 P&G simku s 15 librama na účtě a vyplnit žádost na jejich stránkách
eva85: bohuzel na tech strankach se nedostanu za kontaktni udaje a telefonni cislo, na ktere byl iP bran. Zkousel jsem aspon unlock na strankach z prvni prispevku za tech 15 $(tedka 7 $) na t-mobile germany. Uvidim co se bude dal dit a budu urcite informovat.
to:pckiller Dakujem za odpoved ja som s nimi potom est episal a nakoniec som sa dopatral co po mne chcu odfotil som internet banking poslal fotku a do 24 hodin som mal iPhone 5 odblokovany a plne funkcny na vsetkych operatorov
iPhone 6S 128GB Space Grey iOS 10.3.3 giffgaff UK iPhone 5 16GB Black iOS 10o2 SK iPhone 5 16GB White iOS 8.1 from UKo2 SK Macbook Pro 13 2015
Zdravím, nevíte zda-li by šel odblokovat US sprint iphone 5 na český t-mobile? Bratrovi co žije v USA končí smlouva a dostane nový, tudíž bych jej mohl dostat levně. Co vím, tak teoreticky by měl přes GSM sítě v Evropě fungovat, jde o to ho odemknout... Děkuji za každý poznatek
to Stranger0569: Ano US sprint iPhone 5 odblokovat ide stoji to 20 libier prikladam link nizsie: http://www.officialiphoneunlock.co.uk/pricing-table.php mas tam vsetky krajiny mozes si to overit. Sam som si dal odblokovat iPhone 5 cez tuto stranku a mal som to do 24 hodin tebe tam pise 3 az 8 dni
iPhone 6S 128GB Space Grey iOS 10.3.3 giffgaff UK iPhone 5 16GB Black iOS 10o2 SK iPhone 5 16GB White iOS 8.1 from UKo2 SK Macbook Pro 13 2015
Dovezl sem si jednoho "mazlíka" ze států (za hubicku) . Jedná se o GSM verzi a je lock na Verizon. Co sem tak pátral a dostal nabídku, tak za 3.200,-Kč (aukro) mi jej od blokují. Asi se nenajde nějaká levnější varianta, že?
EDIT :
Amatéři, tak ne Verizon, ale Sprint a teď je to prý nemožné odblokovat
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s touhle stránkou http://iphoneunlock.cz/ ,přijde mi iphone 4 přímo z ameriky operátor att. A jestli to vůbec funguje, gevey sim se mi nechce používat co jsem si včera pročítal,že to vytáčí tu linku 112 tak mne to docela odradilo. Díky za odpověď. Jestli toto vlákno tu už je tak se omlouvám jsem ho nenašel.
Můžete mi prosím někdo poradit, kamarádka má telefon dovezený z USA, blokovaný na operátora AT&T, takže po návratu do ČR origo sim vyhodila, telefon používala jen na internet, hudbu atd, samozřejmě volat nešlo. Když jsme naposledy aktualizovaly soft., tak jsme musely udělat jailbreak, aby telefon šlapal bez sim.Nicméně v pondělí jí v nějakém iphone servise nahráli iOS 7 a doporučili tovární odblokování, kamarádka do toho chce jít, ale nevíme, zda je to v této fázi možné, jelikož při zapnutí se objeví hláška: SIM karta vložená do tohoto zařízení iPhone zřejmě není podporována. SIM karta, která je nyní nainstalována v tomto zařízení iPhone, pochází od operátora nepodporovaného aktivačními zásadami, které jsou k němu v současné době přiřazeny aktivačním serverem. Nejedná se o hardwarový problém zařízení iPhone. Vložte jinou SIM kartu od podporovaného operátora nebo svého operátora požádejte o odblokování tohoto zařízení iPhone. Další informace vám na vyžádání poskytne společnost Apple.. Takže otázka je, zda-li i v této fázi je odblokování možné nebo co s tím teď. Máte někdo prosím zkušenost?
tak nakoniec som si iphone blokovany na telekom sk nechal odblokovat za 39eur na ifone.sk, hlasim, ze vsetko prebehlo bez problemov, iphone bol odblokovany doslova za par minut a mensi problem co som mal (kvoli zlej simkarte) ochotne so mnou riesil az kym sme to nevyriesili...
lucikhrebik: Nech ho normalne odblokuje a podla toho ako dlho to bude trvat mne napriklad odblokovali za 24 hodin tak nech po uplynuti toho casu vlozi simku do telefonu a pripoji k iTunes malo by jej vypisat hlasku ze bol odblokovany ak nie tak nech to opakuje neskor.
Já tady fóra pročítala 2 dny, i přímo s provozovateli odblokování či jak je jinak nazvat jsem to řešila a bylo mi pokaždé řečeno, aby mohl být iphone továrně odblokovaný, je potřeba, aby byl aktivní už teď. Což v tuto chvíli není, když se nedostanu přes tu hlášku. Proto jsem chtěla vědět, zda-li s tím má někdo zkušenost.
A mne sa zdá že T-Mobile uk nieje možné unlocknut iPhone 4 6.1.3 je tam nejakým spôsobom nahratý nefunkčný jb (cydia padá) ľudia si nedajú povedať a kupujú kktiny a potom to musím riešiť a aby toho nebolo malo už bol odomknuty no mudrak aktualizoval fw
iPhone 3G iPhone 4s iOS 6.1.3 iPad 2 iOS 6.1 iPhone 3Gs 32Gb iOS 6.1.3 iPhone 5 16Gb Black iPhone 5S 32Gb space gray iOS 8.0.2 non JB 6s 64Gb space gray Apple TV 4 iPod nano 16gb MacMini osx 10.10 Yosemite iPad air 16Gb wifi space gray 8.0.2 MacBook Pro 13" 2015
Mozem odporucit stranku ifone.sk. Velka spokojnost odblok na telekom sk hotovy do 20 minut a odblok 3G hutchinson uk hotovy za 6 dni. Vedia odblokovat vsetko a za dobre ceny + ak mate viac mobilov na odblok da sa dohodnut aj cena
Moje zariadenia: -iPhone 5 16GB White - iOS 7.0.2 -MacBook Air 11-inch (Mid 2012)
Ceny zaleží na jakého operátora. Přítelkyně má iP 3GS T-Mobile Rakousko a cena odblokování je vyšší než koupě jiného. Kevšemu je již bez závazku a na oficiálních stránkách mi píšou že lze odblokovat zadarmo. Jenže i po vyplnění a odeslání se odblokování neuskutečnilo. Každopádně se mi to bohužel u ifone.sk nevyplatí.
iPhone 4S black 16GB CZ iOS 6.1.2 Vodafone JB Evasi0n 1.4 iPhone 5S black 16GB CZ iOS 8.1.2 Vodafone JB TaiG 1.2.0 iPhone 5S space grey 32GB CZ iOS 9.1 Vodafone JB Pangu iPhone 6Sspace grey64GB CZ iOS 10.1.1 VodafoneJBZatím NE iPad Mini Retinaspace grey16GB CZ iOS 8.4 WifiJBTaiG
No ono stoji odblok na rakousky t-mobile 50€ . Stim odblokovanim zadarmo je mysleno pro německy t-mobile. Neplest si to s rakouskym. Kolik chteji za odblok na ifone.sk na iP 3gs ?
Zdravím,Chtěl bych se zeptat je možnost nějaká odblokovat iphone 4 16gb dovezený z UK který je bloknutý na EE UK tento telefon je již po 2 letém kontraktu s nimi.Jestli je to možné prosím nějaký tip nebo radu co jim mám napsat do emailu aby to pro mě udělali jelikož neznám majitele.Děkuji
Zdravim, mam prosbu. Chci se zeptat jestli je tu nekdo informovany kdo by vedel proc, popripade kdy by mohl byt dostupny unlock na Sprint a podle mych poslednich informaci i na AT&T? Jediny co sem se dozvedel je ze iP vam Sprint odemkne jen tehdy, jste-li jejich zakaznik, telefon neni vazany smlouvou a pokud jste neodemikali za poslednich 12 mesicu nejaky jiny telefon od Sprintu. diky vsem za odpovedi.