Zdravím,
mám takový menší problém. Již si nevím moc rady a trhám si vlasy. Při mé návštěvě USA jsem si pořídil iphone 4S 64GB iOS 7.0.4 z druhé ruky a v tu dobu mě vůbec nenapadlo řešit na jakého operátora je telefon blokován. Bohužel jsem zjistil, že se jedná o nejhoršího operátora v USA:-)
Asi po týdnu zkoušení odblokování všemi možnými i nemožnými způsoby (krom placeného fakctory unlocku) a po té ,co se mi povedlo telefon málem uvést v trvalou neprovozuschopnost, jsem si objedna R-Sim 9 Pro v mylném domnění že je problém vyřešen. Bohužel tomu tak není a mě telefon občas nalezne O2, ale už nechytá žádný signál (všecny kuličky jsou prázdné:). Pravda. Občas mi jedna kulička signálu naskočí, ale volat stejně nejde.
Proto jsem se obrátil sem a doufám, že již někdo podobný problém řešil a poradí mi co s tím. Třeba je to nějaká p....na.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Iphone 4s 64gb Sprint R-Sim 9 Pro signal problem
-
- Host
-
- Host
Re: Iphone 4s 64gb Sprint R-Sim 9 Pro signal problem
Zdravím,
já mám iPhone5 a úplně stejný problém. R sim, mi ted má přijít, ale bylo mi řečeno, že asi nepochodim. Jelikož mám sim kartu LTE. S tim Sprintem to není jednoduchý, snad ty odblokoace zase povolí.
já mám iPhone5 a úplně stejný problém. R sim, mi ted má přijít, ale bylo mi řečeno, že asi nepochodim. Jelikož mám sim kartu LTE. S tim Sprintem to není jednoduchý, snad ty odblokoace zase povolí.
-
- Mírně pokročilý
já mám taky ip5 z usa a už když jsem ho tam kupoval tak mi řekl ten co ho prodával že je odblokovaný na všechny sítě, jak to udělal? to nevím
ale měl pravdu když jsem se později vrátil do čech dal českou simku normálně běhala 

vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu
-
- Host
máš nainstalovaný iR0setool ?
jestli ne tak běž na rsim5.com/nano4g stahni ten program, nainstaluj, a dej Force 2G a všecko jede
(ověřeno na iPhone 5 zamknutý na UK Orange)
jestli ne tak běž na rsim5.com/nano4g stahni ten program, nainstaluj, a dej Force 2G a všecko jede

-
- Host
Tiez mam ten isty problem s iphone 4s, stara simka 64 ide bez problemov.Nova 128 robi presne to co popisuje kolega. Fixol to uz niekto? dik