Dobrý den ... omlouvám se ale nevěděl sem do jake kategoriie zařadit ... dneska sem narazil na jedny pěkný hodinky a chtěl bych se zeptat těch co mají iPod nano jestl itam je nějake schema hodin nebo tak něco ? nebo jestli s timhle někdo mate zkušenosti ?
já zatím používám na pisničky iPhone4 ... ale chtěl bych ipod nano jako hodinky vypadalo by to opravdu zajímavě ... byl by jsi tak hodnej a napsal co to všechno ten iPod umí ? ... asi to umi prohlížet obrazky prej to ma i radio ? ... slouží bluetooth k něčemu ?
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !? Co vím, napovím. Co nevím, vymyslím ! [iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB] [iPhone 5 black16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours] Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E ASUS G55V|WIN7
Já ho mám jen na hudbu. Denně tak cca 3 hodiny a týden mi vydrží. Pokud si zapnu krokoměr, tak výdrž letí dolu, je vlastně pořád zapnutý. Jinak displej se automaticky po asi 30s vypíná, nesvítí pořád, tak jako hodinky vydrží dlouho, ale kolik přesně nevím, jak jsem psal, používám ho na hudbu.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
koukám že máš iPhone 4 a upřímně ti řeknu že ten iPod vypadá cool na ruce, ale to je asi tak všechno. je to zbytečný, a pokud do ted posloucháš hudbu z iPhone tak ti bude iPod za pár dní ležet někde na stole
Ten naramek na iPod nano jsem se snazil sehnat uz pred par mesici, ale u nas ho nikdo nenabizi. Videl jsem ho na US Store, ale do CR mi ho neposlou, ovsem koukam, ze uz je zrejme na CZ Store, tak na to mrknu. Jen ta cena v nasich podminkach je desna.
Co se tyce nejake vodotesnosti, na to rovnou zapomente. Ten naramek je jen jako drzak na iPod, zadnou funkci proti vode nema. V iStyle se da koupit jeden typ naramku, ktery nema zapinani, pouze se na ruku nacvakne (napruzena ocel zabalena v gume), asi to bude dobre odolne proti padum a narazum, ale mne se to moc nelibi.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
nevíte zda se dá nějak orotovat display o 90 stupňů abych ho měl dobře když iPod používám jako hodinky? díky
iPhone 6 64GB ... Space Grey Apple Watch ... Space Grey iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey MacBook Pro 15" ... 2oo9 iPhone 3GS 32GB ... White
iPhone 6 64GB ... Space Grey Apple Watch ... Space Grey iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey MacBook Pro 15" ... 2oo9 iPhone 3GS 32GB ... White