Přes noc zamrzne na černé obrazovce
-
- Host
Přes noc zamrzne na černé obrazovce
Hezký den,
mám problém se svým iP 4, OS 7.1.2. Přes noc (resp. po několika hodinách bez máknutí přes den) zamrzne na černé obrazovce a nahodím ho pouze dlouhým držením tlačítka nahoře + home buttonu, poté se objeví bílé jablko a po chvíli naskočí a nechce ani zadat PIN sim karty. Když mi v průběhu toho, co byl iPhone zamrzlý někdo volá, volajícímu telefon jakoby normáně zvoní, ale mě telefon nedělá vůbec nic. Stejně tak budík nezvoní apod. Po nastartování běží zcela bez problému. Myslel jsem si, že je to baterií, tak jsem ji preventivně vyměnil, ale problém přetrvává.
Děkuji za rady.
mám problém se svým iP 4, OS 7.1.2. Přes noc (resp. po několika hodinách bez máknutí přes den) zamrzne na černé obrazovce a nahodím ho pouze dlouhým držením tlačítka nahoře + home buttonu, poté se objeví bílé jablko a po chvíli naskočí a nechce ani zadat PIN sim karty. Když mi v průběhu toho, co byl iPhone zamrzlý někdo volá, volajícímu telefon jakoby normáně zvoní, ale mě telefon nedělá vůbec nic. Stejně tak budík nezvoní apod. Po nastartování běží zcela bez problému. Myslel jsem si, že je to baterií, tak jsem ji preventivně vyměnil, ale problém přetrvává.
Děkuji za rady.
-
- Klub čistého iOS
Re: Přes noc zamrzne na černé obrazovce
Restore cez DFU si skusal?
-
- Host
Teď jsem ho provedl, tak uvidíme, budu informovat.
-
- Host
Tak DFU restore nepomohl, nějaký další nápad?
P.S.: Neexistuje nějaká aplikace s budíkem, která by dokázal telefon probudit i v tomto stavu, aby zazvonil?...
P.S.: Neexistuje nějaká aplikace s budíkem, která by dokázal telefon probudit i v tomto stavu, aby zazvonil?...
-
- iPhonefil
No a nebude uz nieco HW vadne?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Starý pes fóra :)
Pri tom restore si obnovoval zo zalohy? Pokial ano,tak skus znova restore z dfu,ale bez obnovy zalohy a chvilu to posleduj. Pokial sa to opravi,tak problem bude v tej zalohe.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Host
Ano, obnovoval jsem ze zálohy.
Edit:
Ani to nepomohlo, tak pravděpodobně už zůstává jen HW problém, nebo se mýlím? Nějaké tipy, po čem se podívat?
Edit:
Ani to nepomohlo, tak pravděpodobně už zůstává jen HW problém, nebo se mýlím? Nějaké tipy, po čem se podívat?
Naposledy upravil(a) iTukan dne pon lis 03, 2014 7:59 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj svůj poslední příspěvek, pokud na něj někdo nereagoval, nedělej duplicitní příspěvky. Dodržuj pravidla fóra! Sloučeno
Důvod: Edituj svůj poslední příspěvek, pokud na něj někdo nereagoval, nedělej duplicitní příspěvky. Dodržuj pravidla fóra! Sloučeno
-
- Host
Mam presne ten isty problem so sestrinym iphone 4 ios 7.1.2 alenestava sa to len v noci ale bezne aj cez den. Presne to co popisujete v prispevku. Akurat je zaujimave ze uz asi vyse tyzdna sa to nestalo a vsetko ide ako ma
-
- Klub čistého iOS
ja bych to tipoval na vadnou baterku.