Cydia - problém s reinstalací

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
befree000

Cydia - problém s reinstalací

Příspěvek od befree000 »

Ahoj, hlásím další problém :) Z ničeho nic mi přestala fungovat Cydia :( rozhodl jsem se pro odinst. a následný install dle návodu .. Bohužel mi v terminálu naskakuje chyba něco jako error uninstall, protože nleze otevřít/najít/smazat soubor http://repo.ispazio.com (kterej jsem tam ručně přidal do sources) Nevěděl by někdo jak na to ? Předem dík

opraven link, ilijusin

befree000

Re: Cydia - problém s reinstalací

Příspěvek od befree000 »

vyřešeno :) ale bolelo to

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

A co takhle napsat jak se ti to povedlo, aby se toho mohl chytit nekdo dalsi se stejnym problemem?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

befree000

Příspěvek od befree000 »

ani sám nevím.. přes terminál se mi to pořád nedařilo, házelo to samý chyby, tak jsem přes WinSCP projel každou složku a vše, co jen vzdáleně připomínalo název Cydia jsem vymazal.. poté jsem dal znovu uninstall Cydie přes návod (viz první příspěvek) a hned poté jsem si asi pomohl příkazem "apt-get update", poté již prošel install Cydie bez problémů, ale měl jsem nahnáno :)

Omlouvám se za možná nesrozumitelné vysvětlení, ale vše dělám metodou "pokus-omyl", jelikož stále nerozumím struktuře systému. :)

LukeUp
Host
Host

Příspěvek od LukeUp »

Nechtěl jsem zbytečně zakládat nový topic, tak to nacpu sem, třeba mi někdo pomůže. Kdykoliv chci něco naistalovat/přeinstalovat/odinstalovat v cydii, tak mi to hodí chybu. Napíše to "Source Error: error creating directory a konkrétní umístění, kam se to zrovna chtělo hodit. Absolutně nevím, co s tím dělat. Nevíte někdo?

zbynda

Příspěvek od zbynda »

Nemas uz plny misto na disku?

LukeUp
Host
Host

Příspěvek od LukeUp »

Tim to nebude, jelikož nejde ani odinstalovávat a ještě ho mám celkem dost :roll:

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

to LukeUp: Ja jsem mel ten samej problem. Po restoru uz vsechno funguje jak ma :lol:
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

LukeUp
Host
Host

Příspěvek od LukeUp »

no tuhle možnost jsem zrovna slyšet nechtěl :D ale asi mi nic jinýho nezbude... :|

edit: Restore provedeno, už je to v pohodě :)

befree000

Příspěvek od befree000 »

Bohužel musím aktualizovat moje starší téma.. po přechodu na 2.0.2 se zdá být vše v pořádku, do té doby, než třeba z Cydie stáhnu jakoukoliv aplikaci, naposledy MxTube.. celej IP mi zmrzne a zůstane mi viset na nakousnutým ananasu :( Už jsem dával restore 3x a Quickpwn a pokaždé stejný výsledek. (Installer jede v pohodě.) Jsem zoufalý :cry:

befree000

Příspěvek od befree000 »

Nikdo se s tím ještě nesetkal ? To není možné :)

spoody
Host
Host

Příspěvek od spoody »

ked skusam uninstal podla navodu v prvom prispevku tak mi v terminali nahodi chybu -sh: apt-get: command not found neviete niekto poradit ako odinstalujem cydiu diky...

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ja som tiez skusal vela krat reinstal cez terminal a tiez mi to stale hlasilo chybu. Tak som sa nastval a urobil restore.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

spoody
Host
Host

Příspěvek od spoody »

2L8 píše:Ja som tiez skusal vela krat reinstal cez terminal a tiez mi to stale hlasilo chybu. Tak som sa nastval a urobil restore.

restore sa mi robit nechce chcem sa len zbavit cydie

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

a cez co si robil JB? Lebo ak blavkra1n, tak staci tam odinstalovat, ale asi cez neho nie. Tak potom jedine manualne zmazat cydiu alebo jedine uz restore. Terminal mi nikdy nesiel dobre tiez.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

honza54
Host
Host

Příspěvek od honza54 »

,je cydia v cz lokalizaci? už jsem našel, bohužel to nejede, díky, vše je jinak, cz lokalizace cydie je v pořádku a funguje.
Naposledy upravil(a) honza54 dne stř kvě 05, 2010 3:57 pm, celkem upraveno 3 x.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Pokial myslis, ze ci je Cydia v ceskom jazyku, tak odpoved je: NIE.

Odpovědět