iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
-
- Host
Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
ja si myslim ze iP6 bude v zakladni verzi atakovat cenu 20 000 a tak 5S bude stale stejne drahy.
Spise bych pocital ze se objevi na bazarovem trhu urcite mnozstvi 5S a tam by cena mohla jit dolu
Spise bych pocital ze se objevi na bazarovem trhu urcite mnozstvi 5S a tam by cena mohla jit dolu
-
- Host
Určitem si to app jen přečte. Já si nainstaloval taky nemjaký krokoměr a ukázalo mi to záznamy 3 dny před instalací aplikace
-
- Host
Vypadá to, že 5S zlevnili na 15.590
MacBook Air - iPhone 2,3,4,5,6,7,8 - iPad Mini - ATV - iPod Shuffle - Apple Watch - AirPods
-
- Moderator fóra
a taky končí na kapacitě 32GB
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Sponzor 2014
iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Ma to duvod, viz. kapacity ip6.
-
- Host
Neviete nahodou kedy bude dostupne 5S uz v zlacnenej cene (kedze je vonku 6)?
Keynote som nevidel lebo to padalo takze neviem ci to tam bolo spominane.
Keynote som nevidel lebo to padalo takze neviem ci to tam bolo spominane.
-
- Moderator fóra
Už je, stačilo by se podívat na stránky apple - http://store.apple.com/cz/buy-iphone/iphone5s
-
- Host
No ja som pozeral slovenske obchody a najlacnejsie som videl za 540 eur, neviem ci to je uz zlacnene alebo normalne, stale sa mi to zda celkom dost.
-
- iPhoneHolik
Tak u ostatnich obchodu (ne Apple) bude chvili trvat nez se sleva projevi
-
- iPhone guru
Apple resselery už zlacnili,... teda aspoň u alzy to už kleslo.
-
- Host
Re: iPhone 5 - ceny, dostupnost, kde koupit v ČR.
Zdravím,
chci si koupit iphone 5s. Kde myslíte, že je nejlepší ho koupit? Apple online store, operátor nebo např. istyle? Myslel jsem si, že AOS bude nejlepší, ale různě na internetu jsou informace, že je problém při druhém roce záruky. Kdybych si ho tam tedy koupil a něco s ním bylo, kde ho můžu reklamovat v prvním a kde v druhém roce záruky?
chci si koupit iphone 5s. Kde myslíte, že je nejlepší ho koupit? Apple online store, operátor nebo např. istyle? Myslel jsem si, že AOS bude nejlepší, ale různě na internetu jsou informace, že je problém při druhém roce záruky. Kdybych si ho tam tedy koupil a něco s ním bylo, kde ho můžu reklamovat v prvním a kde v druhém roce záruky?
Naposledy upravil(a) iTukan dne ned zář 14, 2014 5:27 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto do správného tématu
Důvod: přesunuto do správného tématu
-
- iPhonefil
Zadny problem ve druhem roce neni. Stejne se to posila do Ceskeho servisu. V prvnim i druhem roce.
Moje volby:
1. AOS
2. iStyle ci jine obchody
Dlouho nic
55. Operator
Moje volby:
1. AOS
2. iStyle ci jine obchody
Dlouho nic
55. Operator
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Host
Je pravda že při nákupu iPhone z oficiálního apple store (české verze) je stejně záruka pouze jeden rok? Telefon bych bral na IČO.
Rozhoduji se mezi Apple Store kde je za 15 590 Kč a mezi Operátorem/Electroworldem, kde je za 15 690 Kč. Můžete mi prosím někdo potvrdit, či vyvrátit výše zmiňované? Děkuji.
Rozhoduji se mezi Apple Store kde je za 15 590 Kč a mezi Operátorem/Electroworldem, kde je za 15 690 Kč. Můžete mi prosím někdo potvrdit, či vyvrátit výše zmiňované? Děkuji.
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
Ne neni. I Apple se musí řídit zákonem země kde prodává.
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Klub čistého iOS
Miešaš dokopy dve veci. Apple store a záruka dva roky je vec jedna, nákup na IČO a teda špecifické podmienky predaja vec druhá.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.
-
- iPhoneHolik
Jirimal: kdyz koupis na Apple Store jako obcan, bude 2 roky. Kdyz na ICO, tak jen rok.
Pokud ale vim, tak je limit (nevim kolik, ale iP by se mel vejit), do ktereho staci zjednoduseny danovy doklad (nemusi obsahovat ICO), abys ho mohl dat do nakladu. Tedy lze koupit normalne s 2letou zarukou a doklad dat do nakladu
Pokud ale vim, tak je limit (nevim kolik, ale iP by se mel vejit), do ktereho staci zjednoduseny danovy doklad (nemusi obsahovat ICO), abys ho mohl dat do nakladu. Tedy lze koupit normalne s 2letou zarukou a doklad dat do nakladu
-
- iPhonefil
Ja jsem se s tim na ICO/bez ICA ptal sveho casu jedne ucetni. Rekla mi, ze by to vzala bez ICA, a na fakturu do ucetnictvi by bouchla razitko dotycneho s ICEm.
Tak to prober se svou ucetni. Stejne nakonec bude zalezet na babe z FÚ, jestli to necha tak nebo se s tim bude nejak zabyvat.
EDIT:
Zjednoduseny danovy doklad je udajne do 10 000 - tam by se iPhone nevesel.
EDIT2: iTukan, mas samozrejme pravdu. Ono se to trochu blbe casove seslo.
Tak to prober se svou ucetni. Stejne nakonec bude zalezet na babe z FÚ, jestli to necha tak nebo se s tim bude nejak zabyvat.
EDIT:
Zjednoduseny danovy doklad je udajne do 10 000 - tam by se iPhone nevesel.
EDIT2: iTukan, mas samozrejme pravdu. Ono se to trochu blbe casove seslo.
Naposledy upravil(a) Clon dne pát zář 19, 2014 10:02 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- iPhoneHolik
Ja jsem mozna zmatlal dve veci. Zjednoduseny je jak rika Clon do 10.000 (je to i uctenka z pokladny v Tescu treba). Pak je danovy doklad, kde nemusi byt DIC a pak faktura, ktera obsahuje i DIC. No a na iP staci danovy doklad, nemusi to byt faktura... Je jedno jak se tomu rika, ale jde to takhle udelat.
-
- Host
Chtěl bych se zeptat uživatelů IP5S na kterem jsou vidět nejméně oděrky jedná se mě o (Gold) zlatý a (Silver) stříbrný.Děkuji
EDIT: Na kterém IP5S je vidět nejméně škrabancu gold nebo silver podle zkušenosti majitelů.Děkuji
EDIT: Na kterém IP5S je vidět nejméně škrabancu gold nebo silver podle zkušenosti majitelů.Děkuji
-
- Mírně pokročilý
Asi silver trpí nejméně
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- iPhoneHolik
Ja mel Silver 4ks. A pokazde vypadal jak novy. Jen to jablicko na zadech trpelo. Tam vzdy nejaky mikro skrabanec byl... Vetsinou jemne carky 3-5 mm. Silver bude mit vyhodu, ze podklad je stejne barvy, takze u skrabancu neni rozdil v barve. Budou mene videt
-
- iPhonefil
u 5S není problémem ani space gray...pětka byl průser
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- iPhoneHolik
Ptal se na Silver a Gold, tak sem necpi Space Gray
-
- Sponzor 2014
Jadro píše:Ja mel Silver 4ks. A pokazde vypadal jak novy. Jen to jablicko na zadech trpelo. Tam vzdy nejaky mikro skrabanec byl... Vetsinou jemne carky 3-5 mm. Silver bude mit vyhodu, ze podklad je stejne barvy, takze u skrabancu neni rozdil v barve. Budou mene videt
Svata pravda. Taky pouzivam z tohoto duvodu variantu silver.
-
- Host
Měl bych ještě jeden dotaz. Bratr ma IP4 a IP5 registrovanou na sebe ja ted používam jeho IP4 a stahujem a kupujem aplikace na jeho registraci. Pokud bych si koupil novy IP5 nebo IP6 a chtěl bych mít jeho přístup na APPStore musím novy IP registrovat na něj? Nebo jak je to nějak se vtom ještě motam.Jde mi o to pokud bych potom někdy chtěl mít svoje ID jestli to potom ještě jde.Doufám ,že jsem to nějak srozumitelně napsal.Děkuji
-
- iPhonefil
Svoje ID si vytvoříš kdykoli. Ale všechny aplikace, které dnes kupuješ na něj, si budeš muset kupovat znova, nebo se budeš muset přepnout na jeho ID (nastavení / iTunes a AppStore) a stahnout zdarma. Ale taky všechny aktualizace budeš muset opět přepínat na něj.
Takže - pokud se nechceš věčně přepínat a pokud dnes si aplikace platíš sám, čím dřív se od bratra oddělíš, tím lépe.
Takže - pokud se nechceš věčně přepínat a pokud dnes si aplikace platíš sám, čím dřív se od bratra oddělíš, tím lépe.
-
- Starý pes fóra :)
iPhone 5s - dostupnost, reakce a zkušenosti
Škoda, že taková výdrž není při zcela běžném používání. A stačila by i desetina té výdrže.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhonefil
To jsi to měl 11 dní vypnuté, co? Respektive zapnuté, ale leželo to na stole
Až budeme mít ty baterie na Uran 232 (nebo kolik), tak to bude i víc
Až budeme mít ty baterie na Uran 232 (nebo kolik), tak to bude i víc
-
- iPhone guru
Zdravím, chtěl jsem se zeptat majtelů 5s jakou mají zkušenost s koprocesorem M7. Konkrétně měření kroků. Je to spolehlivé? Odpovídá to? Díky
iP 3G 8 GB-Dead
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
- rony
- Klub čistého iOS
je
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
Ano taky potvrzuji teda porovnával jsme to s iPodem nano 6gen koprocesor není a 7gen. tady nevím zda je či ne a sedí to a i pocitově když mi to za den naměří 12km chůze, tak se tak i cítím. )))
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- iPhone expert
Včera jsme provedli upgrade z iP5 na iP5s. Stejný iOS, stejná SIM. Na starém byly 4 čárky signálu, na novém jedna. Sem tam skočí 3-4, ale pak zpět na jednu. Vypnutí LTE v Mobilních datech padání signálu vyřešilo. IP5 LTE také umí a nebyl s tím nikdy problém (na iP5 ale svítilo vždy maximálně 3G). Na apple supportu je podobných problémů více, tehdy jak na iP5, tak iP5s. Jim také pomohlo vypnutí LTE.
Bojím se rychlejšího vybíjení (jak bude pořád přelaďovat). Setkali jste se s tím někdo?
Lokalita východ Brna, operátor T-Mobile, BTS cca 50m od nás (nevím jak je konfigurovaná).
Bojím se rychlejšího vybíjení (jak bude pořád přelaďovat). Setkali jste se s tím někdo?
Lokalita východ Brna, operátor T-Mobile, BTS cca 50m od nás (nevím jak je konfigurovaná).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Moderator fóra
Jsi na okraji LTE signálu, proto se iP5s přelaďuje mezi 3G a LTE, a ta BTS co máš blízko LTE asi ještě nevysílá. iP5 se nepřelaďoval, asi neměl na co, sice LTE umí, ale ne všechny frekvence u nás používané.
Rychlejší vybíjení? Je to pravděpodobné díky přelaďování, ale nebude to tragické. Jestli máš dobré pokrytí 3G, LTE bych zatím vypnul.
Rychlejší vybíjení? Je to pravděpodobné díky přelaďování, ale nebude to tragické. Jestli máš dobré pokrytí 3G, LTE bych zatím vypnul.
-
- Host
Testovala jsem, jestli má Find iPhone nějaký vliv na vybíjení baterie a má. V případě, že ho máte pouze zapnutý, tak ne... ale pokud vás někdo hledá z druhého přístroje, tak to baterku tomu hledanému vybíjí docela dost rychle. Takže bacha na to .
-
- Host
Ahoj,chtěl bych se zeptat,je nějaká možnost,jak zjistit od kdy do kdy mám platnou záruku na iP5s?
Kupoval jsem ho ještě zabalený,ale bez jakého koliv papíru,prý to byl dárek z banky po založení nějakého firemního účtu či co a tak mě zajímá,jestli je reálná možnost dodatečně záruční list sehnat?
Děkuji
Kupoval jsem ho ještě zabalený,ale bez jakého koliv papíru,prý to byl dárek z banky po založení nějakého firemního účtu či co a tak mě zajímá,jestli je reálná možnost dodatečně záruční list sehnat?
Děkuji
-
- iPhone expert
Např. zde: https://checkcoverage.apple.com
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Host
Díky za tip,to jsem zkusil a vypsalo mi to,že záruka je do ledna příštího roku,tedy na den rok,co jsem telefon aktivoval.Znamena to,že mám platnou mezinárodní záruku,nebo musím mít i tak nějaký doklad?
Díky
Díky
-
- Moderatorka fóra
Na druhý rok by už byl potřeba doklad od koupi.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.