iPhone - objem přenesených dat ?

vše co vás napadne
Odpovědět
Apophis.k

iPhone - objem přenesených dat ?

Příspěvek od Apophis.k »

ahoj...

Po nešťasné havárii mého iphonu jsem se rozhodl, že ho opravovat nebudu, ale radši koupím rovnou 3G za dotovanou cenu u některého z českých operátorů... Chtěl jsem to udělat hlavně proto, že jsem počítal s tím, že operátoři připraví speciální tarify pro iphone, které budou obsahovat neomezená data... bohužel se tak stalo jen částečně a dost neuspokojivě( alespon pro mě)... Jsem už 5let zákazníkem VF a vypadá to, že po zveřejnění jejich ceníku jim dám sbohem... nejspíš Přejdu k O2, kde si vezmu dotovaný iPhone s některým z neonových tarfů+data, které k iphonu nabízejí... problém je ve velice nízkém FUP, který dělá cca 37MB na týden, takže se ptám, kolik dat přenesu při obyčejném používání safari a Gmaps, bude mi jejich omezení stačit, nebo to je příliš málo? Měřil to někdo z vás, jaká máte čísla? používá už někdo z vás ten datový tarif Internet v mobilu od O2?

Apache23
Starý pes fóra :)

Re: iPhone - objem přenesených dat ?

Příspěvek od Apache23 »

Whisky to tu spomina v jednom vlakne ze datovy tarif pouziva a pomerne naplno a viac ako 200-300Mb nepresiahol! (A to aj stahuje apps!)
Mna by akurat este zaujimalo ci pouziva aj skype (teda pokial je este na 1.4 a ma fring) Stym by ma zaujimalo ako to zere data! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

whisky96

Re: iPhone - objem přenesených dat ?

Příspěvek od whisky96 »

fring som na 1.4 pouzival, ale nie na volanie ... iba na messaging, a ten teda vela dat nezozere ...

Odpovědět