Showtimes - program kin

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
wiruzik

Showtimes - program kin

Příspěvek od wiruzik »

Rad bych predstavil aplikaci na program kin.

Jak aplikace funguje? Z location services si to vytahne vasi pozici a nacte vam kina ve vasem okoli. Po kliknuti na kino vidite, v kolik si jaky film hraje, jak je dlouhy, muzete si kino najit na mape a tak podobne.
Lokaci si take muzete zvolit rucne..

Tato aplikace by toho umela i vice, jako napriklad ukazat hodnoceni, ale jelikoz jsou nazvy filmu v cestine, tak todle asi nejakou dobu fungovat nebude.. ale zkratka pro zakladni program kin je to idealni aplikace..

V soucasne dobe ma aplikace problem s kodovanim, neukazuje hacky a carky, ale jiz jsem dostal odpoved ze supportu..

We are aware that the current version of Showtimes does not support Unicode, or international, characters. We recently submitted an update to Apple that will provide support for those characters and symbols. As soon as the newest version (version 1.3) is approved, it will be available for download on the iPhone App Store.

Obrázek

Wexter

Re: Showtimes - program kin

Příspěvek od Wexter »

a jak je to s podporou naších kin ??

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

trochu OT : existuje taky neco na TV program ?

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

Wexter: samozrejme ze je tam podpora cz kin, jinak bych to sem nedaval :)

marseli: take jsem hledal ale zatim nenachazim.. ta aplikace co jsem mel na jailbreaknutym iphonu mi docela chybi :)

Paik

Příspěvek od Paik »

kde tu aplikaci najdu?
Appstore, cydia, installer?

quak
Starý pes fóra :)

Příspěvek od quak »

Na Appstore...

Našlo mi to i kino v takové díře jako jsou Trhové Sviny :-) , takže good, doufejme, že se brzy objeví i slíbená unicode verze.

2 wiruzik

Díky za tip!
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

OT : TV program jsem vyresil aplikaci NetNewsWire v podone RSS ctecky

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

quak píše:Na Appstore...

Našlo mi to i kino v takové díře jako jsou Trhové Sviny :-) , takže good, doufejme, že se brzy objeví i slíbená unicode verze.

2 wiruzik

Díky za tip!

:D Tak Teplice jsou větší díra, než Trhové Sviny, protože ty to nenašlo.

quidak

Příspěvek od quidak »

Díky z tip, super aplikace. Teď ještě tu podporu mezinárodních znaků

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

marseli píše:OT : TV program jsem vyresil aplikaci NetNewsWire v podone RSS ctecky

No Tevee bolo skvele a mohlo by uz nieco take byt aj na fw 2.x! :?
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

OLi_2.0

Příspěvek od OLi_2.0 »

To by teda mohlo, najviac sa mi pacilo ako sa dalo priamo ukladat program do kalendara, ktory potom upozornoval, to bolo super..

Chcelo by to nieco take do cydie

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

jenda z prnvich aplikaci ktere jsem nainstaloval kdyz jsem byl v USA, kdyz jsem vratil zpet do Prahy tak jsem to ani netestoval protoze jsem si byl jisty ze to nic nenajde, a heleme se?
tak jsem to tam zase hodil a mam k tomu par veci:
*ta diakritika je opravdu hrozna, skoro se to neda cist, ale ok pry to bude v updatu
*v Praze mi to neukazuje kino do ktereho jdu nejcasteji a je to vlastne "nejlepsi" (to nekomentovat, nemyslim nejlepsi co se filmu tyce) v Praze a to je Palace Cinemas Slovansky dum, to me opravdu zamrzelo... :(
*informace o filmech kdyz si je rozkliknete jsou opravdu chabe, je to asi proto ze jsou nazvy filmu cesky, chtelo by to neco aby to "prevadelo" nazvy na original, ukazovali by to ceske nazvy ale data by cerpal z originalu

vsechno tohle (az na diakritiku) by se dalo vyresit kdyby se zjistilo (pravdepodobne to de zjistit i v app, nezkousel jsem) odkad to cerpa informace a dohodnout se "zdrojem"

Reyn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Reyn »

Paradni program, byl jsem prekvapeny, ze nasel kina i v okoli mych "prdelovic". Jeste vic uzitecny ale program je pri cestovani, kdy clovek opravdu nevi, kde jsou v okoli kina.

sad69

Příspěvek od sad69 »

Mohl by jste mi nekdo blíže popsat kde jste tu apliakci našli? popřípadě sem hodit odkaz? Nemůžu jí najít... (koukal jsem na app store a pomocí funkce search jsem zadal showtimes)

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

Musíš mít účet na US appstore, na českém jsem ho taky nenašel. Tady je odkaz

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

link

ale je mozne ze je tu rozdil v CZ/US AppStore

nekdo z Prahy kdo tam tedy taky nema Slovansky dum? :)

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

iljusin: ani nemusi byt z Prahy, staci v Locations nastavit Prahu..
taky tam nemam Slovansky dum, ale podle me tam chybi vice kin..

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

No musím potvrdit, bydlím kousek od Ostravy a prakticky všechny kina v okolních městech to našlo, ale Cinestar v Ostravě nikoliv. Ani pokud jsem zadal Location Ostrava.

Což celkem zamrzí, protože chodím prakticky jenom tam.

btw. ta diakritika je opravdu hrozná..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

jardahar

Příspěvek od jardahar »

Už je na App Store aktualizace s podporou českých znaků.Vše funkční a k přčtení :lol:

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

No sem tam to nějaký znak vynechá, ale už se to dá všechno přečíst..

Navíc stále i když zadám jako Location Ostrava, tak mi to Cinestar nenajde, ale zobrazí všechny kina z okolí Ostravy..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

super, ted uz se to da cist

dneska jsem jim napsal jestli by neslo pridat kino Slovansky dum, poslal jsem jim vsechno potrebne info, vcetne jejich oficialnich stranek v anglictine a kontaktem na ne kdyby ho nahodou potrebovali

uvidim co mi odepisou, doufam ze to pude :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Tak to jsem zvědavý co ti odpoví. Pokud to půjde, tak jim píšu žádost taky na své oblíbené kino :mrgreen:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

takze z toho nakonec ZATIM nic nebude, napsali mi, ze nemaji moznost pridavat kina do databaze manulane, ale ze trvale pracuji na rozsirovani databaze kin

no vlastne prectet si to sami:

Thank you for contacting Showtimes Support with your inquiry.

It is possible that some theaters are not listing their show time information. While we are striving to obtain the most comprehensive movie search information, unfortunately we cannot get information for every movie theater. Our current data source does not allow us to manually add theater information. We are constantly working to expand our database to include as many theaters as possible.

Thank you for your patience as we work to provide the best movie information application for the iPhone/iPod touch.

Regards,

Ryan
Avantar Support
support@avantar.us

Odpovědět