programek FileMagnet

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Lumir

Re: programek FileMagnet

Příspěvek od Lumir »

pre komunikaciu s pc ale aj mac moze byt alternativou aj files... nie je to vsak bohvieco

Wexter

Příspěvek od Wexter »

to zní dobře... ale nepotřebuje to nějakého klienta na PC když se to přesouvá přes Wifi ? nebo jak, na jakém protokolu to funguje ? a jde to i přes USB ?

Dave

Příspěvek od Dave »

mám Files a vše funguje v pohodě, jsem nadmíru spokojen!

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Cau, mam problem s Finderem, viz priloha. Nevite nekdo co s tim?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Koso

Příspěvek od Koso »

...Pouzivam MobileFinder (AppleStore) a som s nim uplne spokojny. Tiez dokaze prenasanie akychkolvek suborov cez wifi (vo windows staci zadat spravnu adresu do browsera, resp. windows explorera), ja ale pouzivam prenos dat cez kabel a na to pouzivam free utilitku DiskAid (treba najst spravny adresar v Root\User\Applications).
Dokaze tiez slusne zobrazenie dokumentov vratane hudby a videa a dokaze aj editaciu suborov(copy, paste, move, delete, rename), vytvaranie novych adresarov, editaciu txt suborov a pracu so ZIP archivom.
Doporucujem.

Paik

Příspěvek od Paik »

lidi která applikace je schopna otvírat i excelovské tabulky?
dík

Koso

Příspěvek od Koso »

Mobile Finder dokaze prehliadat dokumenty MS Office a iWork. Editovat ich ale nedokaze. Mne by sa pacilo nieco take, ako momentalne vyvija Mariner Software, volat by sa to malo MarinerCalc a bude to vediet aj editovat excelovske subory... Zatial to v AppleStore nie je, ale hadam dlho cakat nebudeme. Screenshoty vyzeraju vyborne.

Obrázek

Koso

Příspěvek od Koso »

...mimochodom, Paik, ak si precitas uvodny prispevok, je tam jasne napisane, ze aj File Magnet dokaze pracovat s excelovskymi dokumentami. Naco by ich vedel prenasat, keby ich nedokazal otvorit? :-)

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

to Koso: Prosimte odkud je ta utilitka DiskAid?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com

Paik

Příspěvek od Paik »

Diky za odpovedi, ta editace by byla super
Tak uvidime :lol:

Koso

Příspěvek od Koso »

DiskAid je freewarova utilitka od firmy digidna. Je k dispozicii verzia pre Windows aj Mac a jej hlavnou ulohou je prenos dat z a do iphonu a Ipodu Touch. Takze si z vaseho iPhonu/iPoduTouch urobite externy disk. Funguje bez problemov. Pri starte sama zdetekuje pripojeny iPhon/iPoduTouch a potom si mozete zvolit, ci budete browsovat (presuvat, kopyrovat atd.) v "MEDIA" folderi, alebo v "ROOT" folderi. Ked sa prepnete do "ROOT" foldera, program vas upozorni, ze ste v systemovej casti, inak ale mozete veselo pracovat dalej...

http://www.digidna.net/diskaid/

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Diky moc, urcite to vyzkousim. Files ani Finder mi svine nechtej fungovat.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Tak uz jsem prisel na ten Finder (pro ty co maji problemy s ftp): Staci nakopirovat napr. dokument z wordu do private/var/mobile/Applications/xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxx-xxxxx/Documents/Documents. Misto toho xx... jsou cisla a pismena co tam dalo iTunes, musite ty slozky otvirat dokud nenarazite na Finder.app
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com

Koso

Příspěvek od Koso »

...tie ich 32miestne kody ma tiez nastvali, ale v kazdom takom adresari je nastastie aj podadresar s nazvom aplikacie... Inak sorry, mohol som to sem podrobnejsie napisat hnet, ze treba tie data davat vzdy do tej zlozky, ktoru vyuziva konkretna aplikacia. Cesta je bud:
root/privare/var/mobile/Applications/xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxx-xxxxx/
alebo:
root/user/Applications/xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxx-xxxxx/
je to to iste, ta druha cesta je trochu kratsia...

Niektore aplikacie, napriklad Text Reader (aplikacia cez Cydiu) zase pouzivaju adresar MEDIA, ktory je mimo systemovej zlozky, takze si treba tu spravnu cestu vzdy pohladat

Odpovědět