wifi
-
- Administrator
Re: wifi
to je zvláštní iPhone obecně preferuje Wi-Fi před datovou sítí operátora, vyzkoušel EDGE odpojit, vypiš do ANP nějaký nesmysl aby se iPhone nemohl připojit...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host
Díky, zkusil jsem to, ale nějak to nefunguje. Na stránkách O2 píšou, že pro připojení k mobilnímu internetu nepotřebuju uživ. jméno ani heslo - tak asi proto se to opět přepnulo na EDGE a já iTunes asi nikdy v mobilu neotevřu.
-
- Host
Re: wifi a teď záloha
Děkuji všem za rady. Wifi je konečně OK. Teď jdu dát dohromady svoje kontakty. ještě mám jeden dotaz:
Co je nejlepší na zálohováni kontaktů a kalendáře (nemyslím přímo synchronizaci, jde mi o prostou zálohu), v iTunes je všude napsáno "sync".
Nechci s ničím synchronizovat, pouze zálohovat.
A když to zálohuji, můžu se na to v iTunes nebo jine podívat?
Děkuji.
Co je nejlepší na zálohováni kontaktů a kalendáře (nemyslím přímo synchronizaci, jde mi o prostou zálohu), v iTunes je všude napsáno "sync".
Nechci s ničím synchronizovat, pouze zálohovat.
A když to zálohuji, můžu se na to v iTunes nebo jine podívat?
Děkuji.
-
- Administrator
páruješ s outlookem ne, nejlepsší je kontakty exportovat z outlooku do exelu nebo jiného formátu - zálohovat komplet outlook - osvědčená metoda, mám jak tabulku tak zálohuji pravidelně outlook ( kopírování souborů kontaktů,pošty atd .. )
-
- Host
no, jo, jenomže nevím jestli mám starší outlook, nebo co, ale zálohují se mi pouze 1x mobil, 1x home atd., když jich mám víc u jednoho kontaktu tak nic.
Nevím asi jsou to primitivní otázky, ale je to pro mne důležité. Dík moc.
Nevím asi jsou to primitivní otázky, ale je to pro mne důležité. Dík moc.
-
- Administrator
ne zálohuje se ti komplet celej kontakt, čísla, natozky, fotka, prostě vše co máš u kontaktu, je jasné že při exportu do excelu se ti uloží pouze "psaná data" tzn, čísla, údaje, adresa atd, ne fotka ...
jakou máš verzi outlooku zjistíš - nápověda - o aplikaci outlook
jakou máš verzi outlooku zjistíš - nápověda - o aplikaci outlook