T-mobile ukradly iPhony 3G
-
- Starý pes fóra :)
T-mobile ukradly iPhony 3G
iPhone byly ukradeny, když byly převáženy. Více zde
Re: T-mobile ukradly iPhony 3G
Tak to je teda husty... snad jich bude mit Tmobile dostatek pro svoje zakazniky
-
Prodam vetsi mnozstvi 8GB iPhonu 3G, levne. Pri odberu 75ks sleva.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
tak to je mazec, pochybuju, že zloději je budou prodávat v ČR, nicméně bych se moc nedivil..
No pokud si dokazali zjistit info, kdy kde se budou prevazet iphony, tak to asi nebudou ukacka. I kdyz nahoda je blbec
Kdeže stál ten náklaďák když to ukradli? Myslím že bych se šel kouknout do tamních bazarů.
No tady je vidět jaký Bukvice jsou ti zloději...
iPhone se prostě blokne a navíc se všechny kradený iPhony hodí do databáze kradených mobilů u všech našich operátorů. A i těch zahraničních...
P.S. Jenom totální blb dnes ukradne mobil.
iPhone se prostě blokne a navíc se všechny kradený iPhony hodí do databáze kradených mobilů u všech našich operátorů. A i těch zahraničních...
P.S. Jenom totální blb dnes ukradne mobil.
-
- Host
Az ten prvni kradenej iPhone zapne tak ho hned lapnou. tak at si to uzije blb
Čo ja viem, stačí keď ich budú predávať v inej krajine, keď výjde unlock, nie? (dnes som už nejaký kórejský videl, ale bol len hw)
Keď zbadáte na ebayi človeka, čo predáva 75 iPhonov, viete na čom ste :D
Keď zbadáte na ebayi človeka, čo predáva 75 iPhonov, viete na čom ste :D
Asi pred 3 dňami mi bol ponúknutý iPhone z tejto ,,várky" . Cena: 5000 Sk. Info nepodávam.
-
- Host
Nechápu, co je na tom tak legračního...až sem jednou napíšeš "ukradli mi auto, pomozte mi.." tak se Ti bude asi taky zdát zábavný, až uvidíš příspěvek ve stylu "včera mi ho kámoš nabízel", ale info nepodám...
Ten, kdo si koupí něco kradenýho (vědomě) je stejnej zloděj, jako ten, co to ukrad...Kdyby totiž nebyli kupující, nemají to zloději pro koho krást...
Ten, kdo si koupí něco kradenýho (vědomě) je stejnej zloděj, jako ten, co to ukrad...Kdyby totiž nebyli kupující, nemají to zloději pro koho krást...
necituj předchozí příspěvek, pokud reaguješ hned pod něj .. terry
maxi souhlas, urazil bych jim pracky a přeju jim at si to maxi vychutnaj až budou mít klepeta
maxi souhlas, urazil bych jim pracky a přeju jim at si to maxi vychutnaj až budou mít klepeta
beru 80 kusu!
A ta loupez stoleti me neprekvapuje...kdyby kolem me jel nakladak s mobilama, asi by mi to dalo dost premahani po nem neskocit
A ta loupez stoleti me neprekvapuje...kdyby kolem me jel nakladak s mobilama, asi by mi to dalo dost premahani po nem neskocit
-
neviete ci uz policia nedolapila pachatelov ?