lepší ICQ klient
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
lepší ICQ klient
Myslíte že by bylo možné použít jinou aplikaci než je AIM jako třeba QIP mobile nebo Jimm pro iPhone 3g? Mne by se to moc líbilo,ten AIM co tam používám mi nevyhovuje,není tak hezky propracovaný.
-
- Mírně pokročilý
Re: lepší ICQ klient
Jakej AIM na iPhone máš?
Zkus Palringo Messenger. Popravdě, zkoušel jsme asi 3 messengery pro iPhone, a Palringo byl jednoznačně nejlepší.
Zkus Palringo Messenger. Popravdě, zkoušel jsme asi 3 messengery pro iPhone, a Palringo byl jednoznačně nejlepší.
-
- Mírně pokročilý
necituj předchozí příspěvek, pokud reaguješ hned pod něj .. terry
Tak jsem si dal ten Palringo ale já nevím jak to nastavit aby to používalo můj ICQ účet,nepřijmulo mi to moje iniciály
Tak jsem si dal ten Palringo ale já nevím jak to nastavit aby to používalo můj ICQ účet,nepřijmulo mi to moje iniciály
-
- Mírně pokročilý
skus IM+ ,tedka jsem ho nainstaloval protoze nevim proc ,ale AIM mi furt "connectuje" ,ale nedoconnectuje
, a ten im+ me funguje v pohode ,vyzkousej ho urcite

Dobry den. Schanim fukncni icq program na iphone 3g. Stal se mi nedari sehnat source pro instaler ktery by nejak icq obsahval a kdyz uz ho sezenu tak mi nefunguje. V appstore mi zase pro zmenu nejde zalozit ucet takze prosim kohokoliv aby mi nejakou icq aplikaci doporucil a poskytl funkcni odkaz na stazeni. Diky moc
-
- Mírně pokročilý
Tak IM+ mi maká ale občas padá,to je divný!
A to v něm nejsou zvuky?Jsem tam žádný nenašel!
A to v něm nejsou zvuky?Jsem tam žádný nenašel!
-
- Mírně pokročilý
IM+ je bohužel divnej. Na konurančních platformách je ale nejlepší...
Ohledně Palringa - musíš si vytvořit nový Palringo účet s PalringoID (já mám třeba svojí mailovku). Po přihlášení klepneš na první z těch 3 ikonek nahoře, s tou bublinou. A klepneš na "Add Service". pak tě to už provede konfigurací.
Nevim jak s tim běhá ICQ, každopádně Jabber a MSN běhá parádně.
Mělo by to ale fungovat na 100%, protože se to přihlašuje přes transport na jakémsi zvláštním Palringo protokolu. Dokonce by mělo fungovat Online i při vypnuté aplikaci (mezitím se o zprávy stará server Palringa).
IM+ a Palringo je na AppStore. Jako všechen software pro iPhone/iTouch.
Ohledně Palringa - musíš si vytvořit nový Palringo účet s PalringoID (já mám třeba svojí mailovku). Po přihlášení klepneš na první z těch 3 ikonek nahoře, s tou bublinou. A klepneš na "Add Service". pak tě to už provede konfigurací.
Nevim jak s tim běhá ICQ, každopádně Jabber a MSN běhá parádně.
Mělo by to ale fungovat na 100%, protože se to přihlašuje přes transport na jakémsi zvláštním Palringo protokolu. Dokonce by mělo fungovat Online i při vypnuté aplikaci (mezitím se o zprávy stará server Palringa).
IM+ a Palringo je na AppStore. Jako všechen software pro iPhone/iTouch.
-
- Mírně pokročilý
El_Guapo píše:Kde prosim sezenu to IM+??????
v iTunes,napiš to v rohu do vyhledávače a stáhni,je to free
Bohuzel mam problem se zalozenim uctu v appstore. Jina moznost neni nebo nemohl byste me nasmerovat nekam kde mi se zalozenim poradi???
-
- Mírně pokročilý
El_Guapo píše:Bohuzel mam problem se zalozenim uctu v appstore. Jina moznost neni nebo nemohl byste me nasmerovat nekam kde mi se zalozenim poradi???
Zkus podle návodu http://www.iphone.cz/?text=368-jak-na-registraci-v-itunes-bez-platebni-karty-cz
Opravdu to funguje diky moc. Tento navod jsem presne hledal a nedarilo se mi to najit. Jeste jednou diky
Nainstalovala jsem Palringo a jsem spokojena, ani jsem nic jineho nezkousela
Sice to par vterin zabere - musite se zaregistrovat, ale pak to jede jako po masle. Navic jsem spokojena s faktem, ze to umi jak ICQ, tak Google Talk - takovou aplikaci jsem pro Wokna zatim marne hledala 

-
- patron iPhone.cz
Palringo je nejlepší volba - kromě ICQ umí zároveň i AOL, Jabber, Win Live Messenger, Yahoo, Gadu, GTalk a iChat. A to vše nejdnou. Nemá problém při ztrátě WiFi a přechodu na GPRS.
zrovna sem stahnul a syncnul to Palringo a je to Ku*va vyborny!!! Jsou tam statusy, je to krasne rychly, vyhazuje ti to seznam zprav ktery prisli kdyz si byl offline proste paraaaaadicka! Doporucuju
benedy píše:El_Guapo píše:Bohuzel mam problem se zalozenim uctu v appstore. Jina moznost neni nebo nemohl byste me nasmerovat nekam kde mi se zalozenim poradi???
Zkus podle návodu http://www.iphone.cz/?text=368-jak-na-registraci-v-itunes-bez-platebni-karty-cz
Vidím, že se můj návod dobře ujal, to sem nečekal ani ve snu

Jinak ještě dobrý je MC, ale funguje jak kdy a jak komu. Teď bych ale za něj už neutratil znovu ty 2,5? nebo kolik...
benedy píše:necituj předchozí příspěvek, pokud reaguješ hned pod něj .. terry
Taky mi to nechce prijmout inicialy. Vyresil jste to nejak ?
-
- Moderator fóra
Myslíte spíš nacionále, co?
Myslí iniciály, tedy přezdívky. Mě se taky nezobrazují, tedy u některých ano, ale je jich málo. Přesto je Palringo dobrý, ale horší je to s Jabberem. Spadne mi po nastavení jabbim.cz...
-
- Moderator fóra
Nic proti někdy podivné terminologii, ale vždycky jsme se učili a podle slovníku je to takto: iniciály jsou první písmena jména a příjmení člověka (wikipedia). Zatímco: nacionálie - osobní údaje; listina s osobními údaji (slovník Seznam - např.), jinak též nacionále.
Ale je pravda, ze me to dela taky. U nekterych kontaktu mam jen cisla. Nasel jste nekdo vzorec na to, jak jednotlive kontakty vyhodnocuje?
Zdravím prosímvas mam Palringo 1.2 a ted se mi nechtějí zobrazovat větší texty maximalně na jeden řídek a nebo pak o 3 řídku se zobrazuje když je třeba na 1,5 tak vidim jen smajlíka coje na konci... prosím poradte jak mam udělat třeba v nastavení aby mi to zobrazovalo všechen text děkuju
Preco mam ku*va v kazdom klientovi namiesto mien cisla??? Skusal som AIM, AIM+, Palringo... Vzdy mi korektne zobrazilo 2 kontakty, zvysok su cisla! Dik 

-
- Mírně pokročilý
Protože na PC nemáš ofiko klienta
A je to blbě uložený na serveru
(ty jména).
Teda, předpokládám, že jde o ICQ, jiný protokol není tak debilní aby na identifikaci sloužilo číslo.
A nebo je chyba někde na straně ICQ.
Těžko by to jinak dělali všichni klienti stejně špatně. Už vůbec by nenačetli jen 2 jména.

Teda, předpokládám, že jde o ICQ, jiný protokol není tak debilní aby na identifikaci sloužilo číslo.
A nebo je chyba někde na straně ICQ.
Těžko by to jinak dělali všichni klienti stejně špatně. Už vůbec by nenačetli jen 2 jména.
ja mam v AIM v prvni a druhou zalozku se jmeny. Ctvrtou mam jen s cisly.
-
- Starý pes fóra :)
no a ja mám mená (zvýraznené),pod nimi malým písmom aj čísla
je síce pravda,že tam nemám veľa ľudí,asi 15, ale vidím mená. takže no problemo.
a aby som nezabudol,používam Palringo

je síce pravda,že tam nemám veľa ľudí,asi 15, ale vidím mená. takže no problemo.
a aby som nezabudol,používam Palringo
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
No to ste ma potesili...
AIM dokaze premenovat ICQ cisla na mena, ale dost to blbne. Palringo sa mi fakt paci, ale co s tym dalej, ked neviem, kto je kto??? Neexistuje nejaky sposob, ako tie mena raz a navzdy opravit? Viem, ze je to blbost, ale aj tak sa pytam... Na Mac pouzivat klienta Proteus a tam to zobrazuje uplne OK.

-
Ja mam v Pallringu i jmena, automaticky 

FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Tak to by ma fakt zaujimalo, ako je to mozne, ze vacsina mate ICQ kontakty ako mena...
EDIT: Tak som to vyriesil nasledovne...
Cez aplikaciu AIM som si premenoval cisla na mena a potom som nainstaloval Palringo, ktory mena uz zobrazoval korektne.
EDIT: Tak som to vyriesil nasledovne...
Cez aplikaciu AIM som si premenoval cisla na mena a potom som nainstaloval Palringo, ktory mena uz zobrazoval korektne.
Naposledy upravil(a) tomaskyska dne stř zář 17, 2008 12:38 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Mírně pokročilý
No ja tam mel ze zacatku taky jenom cisla (AIM i Palringo), ale pak jsem se k tomu accountu prihlasil ze stolniho stroje (Adium na MACu) a vyplnil tam rucne jmena ke kontaktum. Pak po prihlaseni na mobilnim zarizeni (uz jen Palringo) vsechno zacalo fungovat jak ma.
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
-
No ja nic neupravoval a mel jsem tam hned jmena

FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
-
mne to tiež najprv ukazovalo čísla ak som pridal niekoho do zoznamu cez Palringo aplikáciu,ak si dobre pamätám.
stačilo na PC verzii ICQ pridať kontakty s menom a potom po spustení Palringa sa kontakty normálne načítali už tak ako sú na pc verzii.čiže s menom.
stačilo na PC verzii ICQ pridať kontakty s menom a potom po spustení Palringa sa kontakty normálne načítali už tak ako sú na pc verzii.čiže s menom.
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
Viem, ze bol pred casom problem s novou verziou Adium pod Macom a zmizli mena. Kazdy vraj pracne premenovaval cisla. Ja som si pred tyzdnom preinstaloval Mac OS X a kontakty som mal v Proteusovi (AIM klient) uplne OK, preto mi to bolo zvlastne, ze ziadny klient pod iPhonom nevidi mena korekne. Nevadi... problem som odstranil, takze spokojnost. Palringo sa mi moc paci 

-
- Klub čistého iOS
zdravim, stahnul jsem si aplikaci IM+, protoze se mi zdalo, ze na free verzi toho nabizi dost- bohuzel co ted ve vlaku zjistuji, tak pokud jste pripojeni pres edge, tak se aplikace na server nepripooji. Zajimave, ze s gprs nema nejmensi problem. Skusim ted stahnout to Parlingo a uvidi se. Snad behem stahovani neztratim signal
-
- patron iPhone.cz
V Appstore se objevil update Palringa. Verze 1.2.1 umí notifikaci vibrováním i soundem, je zde možnost posílat picture a voice, které ale příjdou jako odkaz.
Další nové fičurky:
progres bar při odesílání obrázků a hlasových zpráv
znatelně rychlejší chování aplikace
support for SSL/TLS on XMPP (Jabber/GTalk)
spam filtering for non-Palringo services (MSN, etc.)
možnost vypnout prediktivní vkládání
možnost nastavit výchozí stav na Away / Busy při opuštění Palringa (zatímco server udržuje spojení)
pamatuje si váš status pro všechny protokoly
fixy
dlouhý nick zabalený do zbytku textu v chatu okna
možnost posílat fotografie s vysokým rozlišením
pád aplikace při odesílání dlouhé zprávy
Další nové fičurky:
progres bar při odesílání obrázků a hlasových zpráv
znatelně rychlejší chování aplikace
support for SSL/TLS on XMPP (Jabber/GTalk)
spam filtering for non-Palringo services (MSN, etc.)
možnost vypnout prediktivní vkládání
možnost nastavit výchozí stav na Away / Busy při opuštění Palringa (zatímco server udržuje spojení)
pamatuje si váš status pro všechny protokoly
fixy
dlouhý nick zabalený do zbytku textu v chatu okna
možnost posílat fotografie s vysokým rozlišením
pád aplikace při odesílání dlouhé zprávy
At delam co delam, ICQ ucet do nej pridam a nechce mne to prihlasit.
Stale to pise ze mam spatne heslo. V normalnim ICQ mi to slape v Palringu ne. Nevite co s tim. Ani tento upgrade nepomohl.
Stale to pise ze mam spatne heslo. V normalnim ICQ mi to slape v Palringu ne. Nevite co s tim. Ani tento upgrade nepomohl.
-
- patron iPhone.cz
Do Palringa se musíš nejprve registrovat a přihlašuješ se napřed emailem, kterej uvedeš při registraci.
registrace
registrace
-
- patron iPhone.cz
Aha! Tak já nevím, zkus si v ICQ vytvořit nový účet a zkus s ním. Pokud to půjde, tak děláš někde chybu při zadávání loginu.