Synchronizacia aplikacii cez iTunes

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
tomaskyska

Synchronizacia aplikacii cez iTunes

Příspěvek od tomaskyska »

Ahojte,
uz som poriadne vytoceny... Vzdy ked dam iPhone synchronizovat s iTunes, aplikacie sa mi vratia do default stavu. Napr. Palringo sa odhlasi, AirSahring mi vymazal subory, hra Dactyl je tiez default, WeDict opat nejde spustit (ten dokonca po synchronizacii funguje, ale o 2 dni uz nejde). Co mam nastavit v iTunes??? Ked vypnem synchronizaciu aplikacii, tak ich chce zasa iTunes vymazat :-( S Tym WeDictom som uz skusal vselico podla fora, ale nic nefunguje. Mate nejaku overenu radu?

Moooooooc dik!

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Synchronizacia aplikacii cez iTunes

Příspěvek od ls8 »

wedict: odstranit z itunes, stahnout a nainstalovat primo zaplikace appstore v iphonu, zakazat synchronizaci weictu do itunes - nebo koupit wedictpro a budes mit klid

ostatni aplikace se prenastavi pri kazde synchronizaci, nebo jen kdyz se provadi aktualizace aplikace?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

tomaskyska

Příspěvek od tomaskyska »

Problem je v tom, ze ked zakazem synchronizaciu WeDictu, on bezi opat v pohode aj 2-4 dni a potom ho zrazu nejde spustit (staci, ze mam telefon len vo vrecku)...

ls8

Příspěvek od ls8 »

pak wedictpro
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Odpovědět