Mam takovej zvlastni problem. V iTunes jsem si stahl par her, ale nejdou mi synchronizovat do iP. Pise to neco o tom, ze iPhone neni autorizovanej ci co. Ale, kdyz dam tu stejnou hru instalovat v iP, tak me to napise, ze uz to mam jednou koupeny a tedy si ju muzu stahnout zdarma a normalne se nainstaluje. Opacne me to synchronizovat taky nejde...
V PC i v iP mam prihlasenej stejnej ucet. Lokalita USA. Myslite, ze to muze byt tim, ze su v ceske siti (ceska IP adresa v PC) a pouzivam americkej ucet?
Dela to jeste nekomu?
Nejdou synchronizovat apps iTunes <-> iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nejdou synchronizovat apps iTunes <-> iPhone
Take se mi to obcas stane, napodruhe uz to ale vetsinou projde. Pripadne zkus v iTunes vypnout synchronizaci aplikaci, tim se vsechny aplikace z iPhonu odstrani, a pak to znova zapni, vsechno se zase nainstaluje.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Pokud ti píše, že není PC autorizované, musíš jít v iTunes nahoře do záložky Store a dam dát Authorize Computer..., pak už ti to pojede korektně.
-
- Starý pes fóra :)
Ale ono mu to pise, ze iPhone neni autorizovany.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Podle mne to jen špatně napsal (přesně píše, že "iPhone neni autorizovanej ci co" - takže proto
). Pokud totiž není autorizován počítač, aplikace nelze synchronizovat.

Cyclope díky! Přesně tím to bylo. Nebyl autorizovanej počítač.
Můžete to tu zamknout.
Můžete to tu zamknout.