Ahojte,
chci se zeptat, jake mate zkusenosti z citlivosti mikrofonu v aplikacich na nahravani audio poznamek ci nahravani videa.
Mam iPhone 2G a mikrofon pri hovoru je dle druhe strany v pohode, ale jakmile chci nahravat zvuk, napriklad pisnicku ci jine zvuky, ktere jsou podle meho nazoru dost nahlas, je to pak sotva slyset na maximalni hlasitost...
Jiste se najde nekdo, kdo pouziva audio poznamky, zajimala by me vase zkusenost...
Diky moc
Citlivost mikrofonu
-
- Starý pes fóra :)
Re: Citlivost mikrofonu
Zjistil jsem, cim to asi muze byt. Jedna se o pouzity mikrofon, protoze dle informaci ma iPhone 3G lepsi. Je to napsano u kazde aplikace pro nahravani AUDIA v AppStore. Pokud se pripoji sluchatka, jede to jako drak, ale to je mi vcelku k nicemu...abych mohl natacet video, nebudu prece porad pripojovat sluchatka.
-
- Starý pes fóra :)
myslim ze to tak neni ja mam ip 1 generacie a cez viderocorder mi mikrofon nahrava bez problemoc a zaznamena to aj najmensi sum tak by som to skor dal na vinu aplikacii
Nevim, ale napriklad aplikace SoundMeter v popisu uvadi, ze u prvni generace je treba pripojit sluchatka pro lepsi zaznam, ze neumoznuje jisty algoritmus. Viz Appstore a SoundMeter
-
- Moderator fóra
Mně se nikdy u 1.1.4 nepodařilo docílit toho, aby mi audiorecorder a videorecorder nahrávaly zvuk, ať jsem dělal, co jsem dělal (řídil jsem se návody a radami z celého světa). Nakonec šly obě aplikace pryč pro svou nepoužitelnost.