Aplikace-Protokol Hovorů
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhoneHolik
Aplikace-Protokol Hovorů
Na iPhone mi celkem vadí,že nikam neukládá informace o všech příchozích/odchozích hovorech a celkovém počtu minut...prostě nic.Info se zobrazí jen během a po hovoru a v usage jen přenesená a přijmutá data přes GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA
Beavers mi doporučil iLog ale ten na AppStore bohužel není a nemohu najít ani nic podobného (je tam toho strašně moc...),pravděpodobně je dostupná přes Installer či Cydii ale zatím se do Jailbreaku nehrnu....
Samozřejmě pokud o něčem na AppStore víte dejte vědět...když to bude free budu jedině rád....kartu zatím nemám (Maestro "amíci" neuznávají...)
Beavers mi doporučil iLog ale ten na AppStore bohužel není a nemohu najít ani nic podobného (je tam toho strašně moc...),pravděpodobně je dostupná přes Installer či Cydii ale zatím se do Jailbreaku nehrnu....
Samozřejmě pokud o něčem na AppStore víte dejte vědět...když to bude free budu jedině rád....kartu zatím nemám (Maestro "amíci" neuznávají...)
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Starý pes fóra :)
Re: Aplikace-Protokol Hovorů
pokiaľ viem,tak na appstore nič podebného nie je.
tieto veci sú dostupné ako si už spomínal,cez Cydiu a Installer.
tieto veci sú dostupné ako si už spomínal,cez Cydiu a Installer.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
-
- iPhoneHolik
Škoda,takže buď počkám že to apple později integruje do FW nebo holt ten JB no.
-
- Starý pes fóra :)
Aplikace menici chovani zakladnich funkci telefonu (hostorie hovoru, SMS, fotoaparat apod.) nejsou a nikdy nebudou v AppStore.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhoneHolik
Vím,znamená to Jailbreak+Cydia uvidím,ale slyšel že pak AppStore zlobí...je to pravda?
No každopádně restoire v DFU pomůže vždy.
No každopádně restoire v DFU pomůže vždy.
ježiš marja to je furt takových strachů! když chcete mít dobré funkce JB se nevyhnete...a stylem jedna babka povídala že pak blbne appstore se nikam nedostaneš...uděláš jb, doinstalíš potřebné věci a jedeš...nic víc neřešíš, jsou tu tuny návodů...unavuje mě to
appstore urcite nezlobi, jedine co zlobi je kdyz nekdo neco neudela spravne tak ma spoustu erroru pri restorech
Dobrý večer,
zkusil jsem si přes Cydii stáhnout aplikaci "iLog"
Musím říct, že vypadá opravdu schopně.
Zmazane, Warez sa na tomto fore neakceptuje!!! mod.Paly
zkusil jsem si přes Cydii stáhnout aplikaci "iLog"
Musím říct, že vypadá opravdu schopně.
Zmazane, Warez sa na tomto fore neakceptuje!!! mod.Paly
ty si takhle verejne a sproste zadas o nelegalni ukon z nasi strany? fuj!
warez se tu na foru nevede
projev autorum svuj dik a zaplat
warez se tu na foru nevede
projev autorum svuj dik a zaplat

-
- iPhoneHolik
Tak jsem si o aplikaci něco našel a zjistil že je to bohužel trial takže penízky...škoda,jak to zaplatit nevím,není něco podobného free?
-
- iPhoneHolik
J,j...asi se na to vybdnu,iPhone má seznam hovorů,jen tam chybí provolané minuty ale dá se bez toho žít.Mám předplacenou kartu a volám za min. 5.50kč kdykoliv,kamkoliv a stav kreditu zjistím kódem *104*+ (Operátor O2)
Jednej veci nerozumiem, mate pausaly, ci predplatene karty. Na to dokazete vyhodit vyslovene tisice, ale 100, ci kolko korun tato aplikacia sa vam zda vela.