hudba musi byt vzdy nejako zoradena a to je podla toho ze na co si kliknesh v zozname ked dash interpret tak bude podla neho ked das rok tak podla toho a inak v iphone je to vzdy podla artista alebo songu..... kazdopadne coverflow je podla artista(neprisiel som nato ako zoradit coverflow inak

)cize je to lepsie mat tak aj v itunes a budes vedet ze co a ako....
najlepsi sposob je hudbu si znova zorganizovat v itunes.... potom budu vsetky informacie a covery a podobne ulozene v kadzej jednej mp3 a hlavne velka vyhoda je cover flow! .... ja som preshiel z linuxu spet na win len kuoli iTunes

ked jedno cd rozdeluje na dve tak je to moznoze dvojcedecko alebo su ine tagy na pesnickach... treba dat vsetko tak isto.... rok, album, album artist, genre a nepotrebne vymazat ako napriklad njekedy byva v info njake hovadiny popisane vecsinou informacie o fore s ktoreho je hudba stiahnuta a potom je este zlozka sorting ktora moze robit taketo problemy
inak vecsina novej hudby ktoru si stiahnem je uz kompletne otagovana iba to prekopirujem do itunes a vsetko je OK
vela ludi ma vela hudby v jednej zlozke...... potom staci si spravit playlist alebo si otagovat vsetku hudbu jednym pomenovanim ale to je zvycajne na ukor nazvu interpreta... inak ked mate vsetko spravne otagovane tak niektore playlisty sa tvoria automaticky ako aj napr playlisty podla zanru.... cize ked chcesh pocuvat hip hop tak si pustish prave ten playlist