Kto mi poradi? mal som odblokovany telefon s Whiskyho upravenym softom CZ-SK všetko išlo v pohode včetne cydie a instaleru.Cez aplikaciu categories som mal urobeny aj poriadok s ikonami.Vsetko som mal roztriedene v zložkach ktore ponukala tato aplikacia.Nejakym nedopatrenim som si potom odstranil Google mapss tak som to riešil restorom znovu Whiskyho softom.No stala sa mi nemila vec všetky ikony aplikacii ktore som mal poschovavane cez categories sa mi nezobrazili včetne cydie ,instalera dokonca aj seting.Hoci v telefone su určite nainštalovane.Asi by to riešilo nainštalovat znovu categories ale bez cydie sa nepohnem.Neviete niekto ako by som sa dostal k cydii ked nemam jej ikonu na ploche alebo ku categories mimo cydie?Dik za každu radu.
Presun do Aplikace pro iPhone.
ls8
categories
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: categories
Po provedenem restore se nezobrazuji nektere ikony? V tom pripade doporucuji provest restore znovu.
Jinak si napis BigBossovi (autor Categories) aby ti poslal .deb balicek (nebo link na stazeni) a muzes nainstalovat rucne v terminalu (dpkg -i categories.deb).
Jinak si napis BigBossovi (autor Categories) aby ti poslal .deb balicek (nebo link na stazeni) a muzes nainstalovat rucne v terminalu (dpkg -i categories.deb).
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Re: categories
Vyriešene.Na začiatku restore v itunes som odfajkol zalohovat nastavenia.Rada pre druhych ak chceme zrušit všetko pri restore treba odfajknut prvu možnost (ako novy telefon)
Vyreseno, zamykam.
ls8
Vyreseno, zamykam.
ls8