Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
zapol som app napisal som typkovi zapol som beh v pozadi zapol som safari a surfoval mob 2x zavibroval a na ploche som mal 2 nove spravy po zapnuti ma to hned hodilo do chat okna tam kde som to "vypol"
Muzu jen doporucit, jede tam i AllRadio a AIM zaroven, takze neni problem s multitaksingem. Safari a veskery system je vlastne i tak dost rychly, takze neni poznat nejake zpozdeni. Ze by se blyskalo na lepsi casy a konkurenci multitaskingu WM? To je vlastne to, co mi chybi a pak take nejaky spravce souboru s copy and paste...
Ako vidite, v tagoch string su "systemove" nazvy aplikacii - ako sa ktora vola, to uz si musite byt schopni zistit sami.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Stale to pro me neni duvod k JB.. jediny co bych asi potreboval na pozadi je IM a to Beejive resi dokonale..
tato aplikace naopak pridava iPhonu na nestabilite a uzere baterku jeste drive, nez je tomu normalne.. co jsem cetl na zahranicnich forech, tak spousta lidi pote musela udelat i po odinstalovani restore, stabilita byla pryc..
Mozna jsem neco nepochopil, ale mam-li spustenou app, kuprikladu Palringo a podrzim home button, aplikace se proste ukonci a zadna zminka o background enable se nekona...
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2 MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
2.1 mam, backgrounder nainstalovan a tlacitko home mi prislusnou app skopne ihned po stisknuti, drzet pak muzu jak dlouho chci a jsem stale na sb a app je dole
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2 MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
Já jsem vysledoval, že Backrounder nefunguje se zapnutým Intelliscreenem. Stačilo Intelliscreen vypnout a už zase hraje rádio na pozadí, Palringo taky dejchá
One possible cause is having the Intelliscreen application installed with the "App Launch Boost" option enabled. This option can be disabled in Intelliscreen settings on the "Performance" page.
Este by to chcelo zobrazenie co bezi a prepinanie - proste klasika znama jednej aplikacie na Windows Mobile
Ale v kazdom pripade je tato app konecne nieco zaujimave
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Ten soubor slouzi k automatickemu spusteni aplikaci na pozadi pri restartu. Musis si ho vytvorit a do nej zapsat ty aplikace, ktere chces aby se automaticky sputily po startu systemu. Aspon jsem to tak pochopil.
ja to pochopil tak, ze ten soubor by tam meluz po instaaci Backgrounderu byt a ja budu pouze doplnovat programy ktere potrebuju. On je to videt i behem istalace pri vypisu na Cydii.
Aha, no ja ho tam taky nenasel a z toho jsem usoudil, ze je treba ho vytvorit.
@mullDie: kazda aplikace ma (nebo by mela mit) soubor info.plist. Tam je krome jineho i toto: <key>CFBundleIdentifier</key> a string ktery nasleduje by melo byt prave jeji systemove jmeno (neoveroval jsem to).
je to dobra vec ale v pripade ze idem na net tak mi zhodi hocjaku aplikaciu ktora je zminimalizovana.a potom ho musim vypnut a zapnut inak mi nejde.skusal som fring a aj ine messengre
me to tedy pri pripojeni na net aplikace neshazuje, ale presto se mi po case ty aplikace "zapnute" pres Backgrounder nejakym pro me dosut nezjistenym zpusbem odpoji. Zrovna u Fringu me to dost vadi.
To bohužel musím potvrdit... Těšil jsem se, jak budu na ICQ neustále online a velký kulový Zkoušel jsem to i se zapnutou Insomnií... Zapnu Fring, Backgrounder, Insomnia je on, nechám telefon ležet, po určité době přijdu a Fring je stejně odpojený...Nemáte zkušenost s jiným ICQ klientem, jestli na něm backgrounder funguje? BeejiveIM, Palringo... Pokud by to s nima fungovalo, koupil bych si je...