Cydia - Unable to load (Can't find host)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Cydia - Unable to load (Can't find host)
Ahojte,
chci se zeptat, zda jsem jediny, kdo ma ted problem s Cydii. Pri zapnuti mi nenabehne HomeScreen programu, ale napise se Unable to load - Can't find host. Ale program jako takovy bezi.
Jako posledni jsem instaloval Stumbler Plus, jinak vse bezi (internet, icq,...)
Je to problem na strane Cydie?
Diky
chci se zeptat, zda jsem jediny, kdo ma ted problem s Cydii. Pri zapnuti mi nenabehne HomeScreen programu, ale napise se Unable to load - Can't find host. Ale program jako takovy bezi.
Jako posledni jsem instaloval Stumbler Plus, jinak vse bezi (internet, icq,...)
Je to problem na strane Cydie?
Diky
-
- Host
Re: Cydia - Unable to load (Can't find host)
Mam upe stejny problem ode dneska chtel sem si naisntalovat gpSPhone a pise mi to v cydii to samy co tobe nekde sem se docetl ze by mel vyjit nejakej fix bo co.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
Diky za rychlou odpoved
Snad to zase pujde...

-
- Host
Taky doufam.Chtel sem zalozit topic ale nasel sem tvuj 

iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
-
- Host
Mam ten samy problem a navic mi nejde login ve Fring ani po reinstalu. Myslel jsem ze mam problem ve wifi pripojeni ale podle prispevku vyse je to asi nezavisle na sobe 
edit: takže Cydia již také šlape, Fring a email mi nejde kvuli připojeni protože IM+ i Palringo i vše ostatní jede O.K. Že by nějaký firewall u poskytovatele pripojení?

edit: takže Cydia již také šlape, Fring a email mi nejde kvuli připojeni protože IM+ i Palringo i vše ostatní jede O.K. Že by nějaký firewall u poskytovatele pripojení?
Naposledy upravil(a) haskyvr6 dne pon říj 13, 2008 11:15 pm, celkem upraveno 1 x.
iP3G 8GB, iP4 16GB, iP5 64GB
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
ACER Aspire 5536, 64-bit, Win 7
-
- Host
Hlasim, ze mne opet taky, nejspise vypadek serveru, ale clovek nikdy nevi... 

maly vypadok saurikovho http://cydia.saurik.com/
aneb ta 1 stranka co sa nacita je obycajny html dokument ... podobne ako v safari

aneb ta 1 stranka co sa nacita je obycajny html dokument ... podobne ako v safari
Ahojte prosím vás kde stiahnem CIDIU ??? Lebo ked som kúpil IPhone tak tam nebola. Dakujem 

-
- Starý pes fóra :)
Nikde! Musíš provést Jailbreak telefonu a Cydia se ti pak objeví sama, resp. je součástí upraveného firmware.
Hledej, odkazů a informací jak to udělat je tu spousta...
Hledej, odkazů a informací jak to udělat je tu spousta...
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz