SaiSuke - alternativa za defaultní kalendář

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

SaiSuke - alternativa za defaultní kalendář

Příspěvek od scorpi »

Obrazky odstranene, nejednalo sa o AppStore. Paly

Již delší dobu je v AppStoru alternativa za defaultní kalendář

SaiSuke vám umožní vidět vaše kalendáře v denním, týdenním nebo ročním zobrazení, eventy se zobrazují ve zvolených barvách.
Při tvorbě a editaci eventu si můžete vybrat typ ze seznamu nebo použít vlastní.
Vaše zadané vlastní, které jste použili aplikace ukládá, aniž by bylo nutné je v budoucnu znova vypisovat.

Synchronizace s Google kalendářem:
SaiSuke lze synchronizovat s aplikací Google Calendar. Můžete měnit události ve vašem Google Calendar přes wifi.

Přizpůsobení:
Kalendář stylů a velikosti písma, váš kalendář bude vypadat jak potřebujete.

Snadná obsluha:
Prstem nebo palcem lze přesunout na další nebo předchozí měsíc.
Užijte si radost iPhone / iPod Dotykové život s SaiSuke!

Upozornění: SaiSuke se nebude synchronizovat s default iPhone Kalendářem, protože Apple bla bla bla :-)

Možnosti Backup a Restore databáze

Aplikaci používám místo defaultního kalendáře, který jsem pomocí BossPrefs skryl :-) a jsem velmi spokojen.

Nepotěší cena : 9,99$

pozn.mod.rony: Obrázky nájdete na webe SaiSuke.

atlas.22
Host
Host

Re: SaiSuke - alternativa za defaultní kalendář

Příspěvek od atlas.22 »

To se mi moc líbí!
Na webu SaiSuke jsem ale nenalezl informaci, zda je kalendář funkční i na FW 1.1.4 - nevíte někdo?
iPhone 16 GB TMO
1.1.4/HardCE iMat II

ygy
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ygy »

ja si skôr myslím že sa jedná skôr o fw 2.x ...lebo na 1.x sa toho už akosi vela nerobi :roll:
Naposledy upravil(a) ygy dne čtv pro 24, 2009 9:06 am, celkem upraveno 1 x.

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Je možné zvoliť ľubovoľný tón pripomienky?
iPad 2 32GB 3G white

Paly

Příspěvek od Paly »

2 atlas.22: ked sa povie, ze je aplikacia z AppStore tak to automaticky znamena, ze je len pre iPhone 2.x verziu. Pre nizsiu urcite nie :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

arthur06

Příspěvek od arthur06 »

Jak to funguje s upozorněníma? Předpokládám, že pokud je aplikace vypnutá, jde to asi jen SMS od google, že?

Ale vypadá to pěkně, možná si na to hodím pracovní kalendář a ten defaultní si nechám na soukromé záležitosti...

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Vie niekto odpovedat na vyssie uvedenu otazku s upozorneniami? Vo free verzii Saisuke kalendar nevie upozornit na udalost. Vo full verzii je takato moznost? Ak ano, je na vyber ton? Klasicky kalendar V iphone ma totiz chabe pipnutie a pripomienku bezne prehliadnem.

Edit: Odpoviem si sam. Saisuke nevie upozornit tonom, jedine sms alebo mailom z google kalendara. Vsetko je to kvoli Apple restrikciam. Dufam, ze toto Apple zrusi. Pripada mi chore, aby aplikacie tretich stran nemohli pouzivat vlastne tony a upozornenia mimo push aplikacie.
iPad 2 32GB 3G white

Odpovědět