Je tu někdo, kdo přešel z Windows Mobile a je spokojený?
-
- Starý pes fóra :)
Je tu někdo, kdo přešel z Windows Mobile a je spokojený?
Najde se mezi vámi někdo, kdo se případně podělí o dojmy?
-
Já jsem používal několik let platformu windows mobile. Začínal jsem na motorole mpx 200, pak HTC wizard a nakonec před iphonem ještě htc s710 a musim říct, že nejvíce mě zaujal iphone, je rychlí a stabilní (což se od win mobile nedalo očekávat). Zatim mi ani nechybí žádná aplikace, kterou jsem na win mobile používal, dokázali je nahradit ty přes ibrick nebo installer. Takže prozatím bych se k windows mobile nevracel.
-
-
- Administrator
iPhone
Já manager jsem
, ale to je jedno. Používal jsem dlouho HP 4700 s WM5 do iPhonu jsem šel s tím že to budu já kdo se bude muset přizpůsobit. Prohlížet dokumenty lze. To co mi chybí je excel. Dělám si to proto poznámky a pak to datluji do PC. Naštěstí toho není tolik aby mne to omezovalo.

Re: iPhone
Julek píše:Já manager jsem, ale to je jedno. Používal jsem dlouho HP 4700 s WM5 do iPhonu jsem šel s tím že to budu já kdo se bude muset přizpůsobit. Prohlížet dokumenty lze. To co mi chybí je excel. Dělám si to proto poznámky a pak to datluji do PC. Naštěstí toho není tolik aby mne to omezovalo.
Já jsem též docela vytížený, používám E90 jako pracovní nástroj, iPhone jsem dovezl přítelkyni a docela mu přišel na chuť, dnes jsem si ho též objednal, docela se bojím přechodu. E90 je sice symbian, ale je tu někdo kdo přešel z manažerského telefonu na iPhone a je spokojen? Děkuji za odpovědi
-
- Administrator
Opět odpovím já
Prodal jsem N95 a koupil iPhone. Určitě u mě vyhrála výdrž baterie protže od dob Nokie 6310i jsem nenašel telefon který by mi alespoň 2 - 3 vydržel bez nabíjení. iPhone mi vydrží celí den. Víkend nenabíjím vůbec. Tel. je rychlí a prostě max. spokojenost.

No ja jsem mel HTC P3300 Artemis, Potom chvili HTC Kaiser oba pristoje dobry libila se me tam GPS, ale ruku na srdce bez tech milionu aplikaci na WM se obejdu me dostal Iphone emailem a webem takove prohlizeni stranek o tom si muze nechat WM s IE zdat. Jedina vec co me chybela byl nejaky trezor na hesla a sup je venku Lock Box pro iphone ted uz me nechybi nic krome ICQ ktere taky casem prijde lepsi ..
kriznik píše:skoda te navigace... bylo by to potom perfektni zarizeni, kdo ma tahat ipaq a iphone ... ipaq jen kvuli navigaci ;(
Ja presel z Palm TREO 750 a naprosta spokojenost!!!
Ty stovky aplikaci co jsou pro WM dostupne stejne nevyuziji a predevsim pouzivam iPhone na FOTO,MP3 a FILMY,v cemz nema konkurenci a navic si "taky zavolam"
Ovladani iPhone je naprosto nedostizne.....WM a Symbian se muzou jit zahrabat!!!!
-
- Administrator
iPhone
neřekl bych zahrabat, nechci aby tu diskuze dopadla jako na různých fórech kde si slupiny vlastníků Nokii a SE nadávají jako děti na písku. iPhone není určitě zařízení pro každého. Ale v Applu se trefili do funkcí které já od tel. potřebuji. Na focení mám fotoaparát na video kameru a navigaci mám navigaci, iPhone mě osobně naprosto uspokojil.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
na druhem founu mam symbian uiq ve verzi 2.1. ovladani pomoci kolecka u sony-erika je super a ma i spoustu jinych vychytavek (stejne jako kazdy jiny mobilni os). do iphone jsem sel hlavne kvuli safari, ktere je v iphone podani naprosto bozi. dost me zere par veci. nejvice asi nemoznost oznacit nejaky text nebo odkaz, zkopirovat jej a nasledne pouzit treba v mailu, kontaktech nebo jej odeslat jako sms nebo pres im. to treba symbian zvlada naprosto bez potizi. rovnez mi chybi stabilni im klient, ale to se snad casem vychyta. navigaci provozuju na druhem telefenu, takze to me neboli, ikdyz by jiste potesila. mms jsem v zivote neposlal, takze to je mi sumafuk a rovnez i 3g, ktere u nas na venkove nebude asi nikdy
jinak je iphone super a kdybych nepotreboval mit aktivni 2 simky a obcas navigaci, p910i by asi sla do supliku.

-
Používám souběžně iPhone a Asus P535, coz je moje 4té PDA. IPhone je už od základu úplně jiný produkt, určený pro úplně jiné usery. Na iPhone je plus skvělá výdrž, rychlé a jednoduché ovládání bez použití stylusu. A co se týče funkcí, iPhone mi vyhovuje naprosto až na navigaci. Kalendář bez problému, kontakty taky, co víc si přát 

-
jedna vec se musi firme apple uznat. vylezli ven s prvnim telefonem a ten byl hned od prvniho firmware pouzitelny. mam rad znacku sony-ericsson a mel jsem od nich uz spoustu founu, ktere jsou super a umi spouti veci, ale chce to vzdycky po vystreleni modelu pockat nez se vychytaji mouchy. je to proste site horkou jehlou. apple udelal jeden telefon a ten je proste hned od zacatku skvely.
JoU: dobra volba! kdybych sel do mobilnich oken, take bych sahnul po p535.
JoU: dobra volba! kdybych sel do mobilnich oken, take bych sahnul po p535.
-
- Host
Re: Je tu někdo, kdo přešel z Windows Mobile a je spokojený?
Muzu se zeptat jestli je na iPhone nejaka aplikace, ktera by mi nahradila PocketBreeze z WM? Jedna se mi o vypis nadchazejicich udalosti z kalendare na Today (plochu)..na to jsem si opravdu zvykl a kdykoliv se podivam na telefon, tak vidim co me kdy ceka a tak...vedel by nekdo? Od koupe iPhone me odrazuje uz jen par drobnosti a tento vetsi "problem"..
Predem dekuji ochotnemu cloveku za odpoved
Predem dekuji ochotnemu cloveku za odpoved

Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6
MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz

iPhone 5 16GB Black iOS6
-
Podívej se do vlákna o Caterpillar 

...gone with the wind...
-
- Host
Dekuji, to by mohlo castecne vyresit muj problem - ovsem doufam, ze diky SDK nekdo prijde s opravdu propracovanou aplikaci, jako je PocketBreeze pro WM.
Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6

iPhone 5 16GB Black iOS6
-
- Mírně pokročilý
papa bile, pekne napsano, mno jsem zvedav co soudruzi vymysli, ja chci flash, ja chci flash
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
http://iphonehry.cz
-
- Pokročilý uživatel
Je tu někdo, kdo přešel z iPhone na Windows Mobile? 

iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
-
- Host
mike0007CZ píše:Je tu někdo, kdo přešel z iPhone na Windows Mobile?
To je asi zakazany ne? Neni na to nejakej zakon?

Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6

iPhone 5 16GB Black iOS6
- rony
- Klub čistého iOS
Ja som minuly tyzden predal WM smartphone (Motorola MPx220), este doriesim ukladanie hesiel. Vzhladom na to, ze este stale mam WM PDA, tak nie som nicim vyznamne obmedzovany, len som aj to PDA prestal trvale nosit pretoze v nom mam uz iba financnu aplikaciu s datami (osobne financie) a navigacny software, ktory pouzivam minimalne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
mike0007CZ píše:Je tu někdo, kdo přešel z iPhone na Windows Mobile? :lol:
Ja, vcera. Potreboval jsem navigaci ;) .. Ale vecer jsem prodelal zase opacnou zmenu :).
-
- Host
Obnovuji toto vlakno abych se znovu zeptal - je už na světě nějaká aplikace, která dokáže nahradit PocketBreeze z WM? (pro neznalé jedná se o výpis schuzek a udalosti z kalendare primo na plochu ci pohotovostni obrazovku - proste mit stale na ocich co me v nasledujicich dnech ceka a nemine). Predem diky za odpoved..
// a pokud by nekdo takovou aplikaci mel a mohl by sem hodit screenshot jak to v praxi vypada, bylo by to uplne nejlepsi reseni..
// a pokud by nekdo takovou aplikaci mel a mohl by sem hodit screenshot jak to v praxi vypada, bylo by to uplne nejlepsi reseni..

Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6

iPhone 5 16GB Black iOS6
-
- Klub čistého iOS
Je toho vic...napr. IntelliScreen nebo LockInfo + tema pres wintberboard. Toto vse zobrazi kalendar na lockscreenu...
-
Samozřejmě. Je v Cydii a jmenuje se LockCalendar a opproti IntelliScreen a podobným aplikacím je to jednoduchá a plně dostačující aplikace. Vypadá např. takhle:

Dá se v tom listovat prstem, v nastavení se dá zvolit kolik dní, či událostí se má zobrazovat atd.

Dá se v tom listovat prstem, v nastavení se dá zvolit kolik dní, či událostí se má zobrazovat atd.
Naposledy upravil(a) elka dne pon čer 08, 2009 12:18 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Lock Calendar z Cydie, je free 
Vypisuje události z kalendáře v iPhonu.
http://www.appleiphoneschool.com/2009/0 ... ck-screen/

Vypisuje události z kalendáře v iPhonu.
http://www.appleiphoneschool.com/2009/0 ... ck-screen/

Julek píše:Já manager jsem, ale to je jedno. Používal jsem dlouho HP 4700 s WM5 do iPhonu jsem šel s tím že to budu já kdo se bude muset přizpůsobit. Prohlížet dokumenty lze. To co mi chybí je excel. Dělám si to proto poznámky a pak to datluji do PC. Naštěstí toho není tolik aby mne to omezovalo.
Na svém iPhonu používám aplikaci QuickOffice. Aplikace je totožná s QuickOffice pro Symbian (E-90) a dokumenty (*.doc, *.xls) v ní vytvořené lze bez problému otevřít a dál doupravit v MS Office.
-
- Mírně pokročilý
Reaguješ na příspěvek z Úte Lis 13, 2007. Myslíš, že v té době existoval QuickOffice? Neexistoval vůbec ani AppStore 

-
V diskuzi ohledne informaci na lockscreenu pokracujte prosim zde: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=15763&st=0&sk=t&sd=a. Jinak za info o lock calendar diky.
cheer píše:Reaguješ na příspěvek z Úte Lis 13, 2007. Myslíš, že v té době existoval QuickOffice? Neexistoval vůbec ani AppStore
Máš pravdu. Chybka se někdy vloudí.

-
- Host
Moc děkuju za screeny.. To je přesně to co jsem si představoval! Takže počkáme do léta na 3GS a konečně se nechám přemluvit a uteču od WM 

Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6

iPhone 5 16GB Black iOS6