fring voipwise
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
fring voipwise
zacal som sa trochu hrat s fringom.. kedze sa uz da bezplatne stiahnut z applestore..
skype aj messengery idu v pohode.. postupne som sa vsak prepracoval k voip a dosiel som az k spolocnosti voipwise ( http://www.voipwise.com ) ta poskytuje bezplatne volania na pevne linky na SK aj CZ
stiahol som si teda aplikaciu na telefonovanie a najskor skusil na compe.. fuguje bez problemov, prepojenie na pevnu linku je okamzite, zvuk v pohode..
vo fringu so si teda nastavil SIP a prihlasil sa na svoj ucet ( sip je potrebne zadat "sip.voipwise.com", lebo fring voipwise nema prednastavene..)
prihlasenie prebehlo bez problemov.. avsak na pevnu linku sa mi nepodarilo dovolat.. skuste to teda niekto, ci vam to pojde..
ja mam fring patchnuty, teda ide mi fonovat aj cez 3g/edge.. ale myslim, ze to by nemal byt problem, pretoze skype cez to fici bez problemov.. cez wifi som to voipwise neskusal, ale tak myslim, ze v tom problem nie je...
skype aj messengery idu v pohode.. postupne som sa vsak prepracoval k voip a dosiel som az k spolocnosti voipwise ( http://www.voipwise.com ) ta poskytuje bezplatne volania na pevne linky na SK aj CZ
stiahol som si teda aplikaciu na telefonovanie a najskor skusil na compe.. fuguje bez problemov, prepojenie na pevnu linku je okamzite, zvuk v pohode..
vo fringu so si teda nastavil SIP a prihlasil sa na svoj ucet ( sip je potrebne zadat "sip.voipwise.com", lebo fring voipwise nema prednastavene..)
prihlasenie prebehlo bez problemov.. avsak na pevnu linku sa mi nepodarilo dovolat.. skuste to teda niekto, ci vam to pojde..
ja mam fring patchnuty, teda ide mi fonovat aj cez 3g/edge.. ale myslim, ze to by nemal byt problem, pretoze skype cez to fici bez problemov.. cez wifi som to voipwise neskusal, ale tak myslim, ze v tom problem nie je...
-
- Pokročilý uživatel
Re: frig voipwise
Skušal som to a ani mne to nefunguje. Urobí mi to 6x TUD TUD a potom telefon zavybruje a je koniec hovoru 

-
- Starý pes fóra :)
Re: frig voipwise
je to akesi posahane 

Re: fring voipwise
jj na skypu volani nejde...myslim žeje to rychlostí připojení přece jenom edge je dost pomalé...
..zkuste to na wifi

-
- Pokročilý uživatel
Skipe mi funguje na wifi normalne. Ja som skušal to SIP na wifi a prt. Nefunguje to.

-
- Mírně pokročilý
johny03 píše:jj na skypu volani nejde...myslim žeje to rychlostí připojení přece jenom edge je dost pomalé.....zkuste to na wifi
chces sa stavit ??? ja volam cez edge v pohode !!! ziadne sekanie a kvalita je dobra ! takze neviem o com ty rozpravas dumbe ...
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
tak sry napsal jsem tam myslím me to akorát nejde...a kamarádům taky ne.... 

johny03 píše:tak sry napsal jsem tam myslím me to akorát nejde...a kamarádům taky ne....
je potřeba patch na fring aby to šlo

-
- Mírně pokročilý
uz to ttu je pozri v topicu fring tam je uz patchnuty subor na stiahnutie a tak isto aj navod..
tu je odkaz na subor : dufam ze to nieje warez :
http://rapidshare.com/files/151049555/F ... [zakázáno]
no a s tym navodom budes musiet trochu zagooglit ale je toho plno , tak isto nebudes mat problem .. tak vela zdaru
tu je odkaz na subor : dufam ze to nieje warez :
http://rapidshare.com/files/151049555/F ... [zakázáno]
no a s tym navodom budes musiet trochu zagooglit ale je toho plno , tak isto nebudes mat problem .. tak vela zdaru
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
-
- iPhone expert
takze nikto nevie ako ten voipwise dat do prevadzky na Fringu? mne to robi presne to iste - 6x tu tu tu a potom to pekne zavibruje 
A co tak nejaky iny SIP ucet co vie zdrama telefonovat na pevne linky v SR? nemate nieco odskusane?

A co tak nejaky iny SIP ucet co vie zdrama telefonovat na pevne linky v SR? nemate nieco odskusane?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
Ten patchnuty fring je na 3G alebo aj na 2Gčko? A myslím že sa to nemože považovať za warez nakolko je to free app a jedná sa o jej úpravu! 

iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

-
- Pokročilý uživatel
Funguje aj na 2G cez EDGE.

-
Guzmene, dakujem za info. A nahodou spominany navod ktomu nemas?
(dnes som nejaky lenivy a nechce sa mi hladat!
)
btw mas to odskusane? Ako to ide a ako to žere data? Niekto tu spominal nejak 5MB zhruba za 5 minut myslim. (da sa to nejak v telefone kontrolovat tie data?)
(dnes som nejaky lenivy a nechce sa mi hladat!

btw mas to odskusane? Ako to ide a ako to žere data? Niekto tu spominal nejak 5MB zhruba za 5 minut myslim. (da sa to nejak v telefone kontrolovat tie data?)
iPhone 4 32GB JB by GP

-
- iPhone expert
ziadny navod nieje v podstate treba .... staci ti mat upraveny iPhona na instalovanie carcnutych aplikacii (je to o to mistom)
Normalne potom synchronizujes stiahnutu apliakciu cez iTunes
Normalne potom synchronizujes stiahnutu apliakciu cez iTunes
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Pokročilý uživatel
@Apache23:
stiahni si ten [zakázáno] subor z odkazu a urob potrebne upravy na iphone aby ti išli aj crak app( viem ze nemas rad warez ale určite vieš o čom hovorím ) presun [zakázáno] do itunes do zlozky applications a potom len zosynchronizuj s iphonom. Vsetko by ti malo frčat ako po masle. Tých 1 Mb za 1 minutu je len orientačných ale zhruba realny tok dat, ale to zalezi od viacerých faktorou mne sa podarilo dostat za 8 min hovoru zhruba na 9,5Mb.Spotrebu dat si skontrolujes v Natavenia-->Všeobecne-->Štatistiky-Mobilne dáta. Kvalita hovoru cez EDGE bola celkom v pohode aj ked semtam sa vyskytla neaka muska:-).
stiahni si ten [zakázáno] subor z odkazu a urob potrebne upravy na iphone aby ti išli aj crak app( viem ze nemas rad warez ale určite vieš o čom hovorím ) presun [zakázáno] do itunes do zlozky applications a potom len zosynchronizuj s iphonom. Vsetko by ti malo frčat ako po masle. Tých 1 Mb za 1 minutu je len orientačných ale zhruba realny tok dat, ale to zalezi od viacerých faktorou mne sa podarilo dostat za 8 min hovoru zhruba na 9,5Mb.Spotrebu dat si skontrolujes v Natavenia-->Všeobecne-->Štatistiky-Mobilne dáta. Kvalita hovoru cez EDGE bola celkom v pohode aj ked semtam sa vyskytla neaka muska:-).
Naposledy upravil(a) guzmen dne pon říj 27, 2008 10:15 am, celkem upraveno 1 x.

-
Aha,jasan mam to. Je to [zakázáno] som myslel že treba nejak práva ale ked iba toto.
OT: Otázka na Slovákov (nechcem zatial vlákno kvoli tomu zakladať)
Dá sa u Orange abo Tmobil kúpiť nie paušál ale nejaká karta napr. na mesiac (easy,prima), ale aj s predplatenými dátami nejakými?
Dakujem.

OT: Otázka na Slovákov (nechcem zatial vlákno kvoli tomu zakladať)
Dá sa u Orange abo Tmobil kúpiť nie paušál ale nejaká karta napr. na mesiac (easy,prima), ale aj s predplatenými dátami nejakými?
Dakujem.
iPhone 4 32GB JB by GP

-
- Pokročilý uživatel
Dá sa kupit prima aj easy karta s kreditom. Ten sa ti bude odrátavať podla spotreby dat. Ale myslim ze ceny su tam (aspon na moje pomery) neprijateľné.

-
OT: No presne tomu sa chcem vyhnúť. Viem že k nejakému paušálu je za nejakých 129Sk 1GB dát na mesiac tak ma napadlo či sa to nedá přikoupit i k free karte....škoda no. 

iPhone 4 32GB JB by GP

Na PC mi voipwise v pohode funguje. Avsak na iPhone mi nefunguje. Je to tym, ze nemam cracknuty Fring ?
-
- Pokročilý uživatel
Nie preto ze na iphone voipwise jednoducho nefunguje
treba sa stým zmieriť. Fring mozeš mať aky chceš, ono to nefunguje nikomu.

Nejaky ten rocik pouzivam
http://www.voipcheap.com/en/index.html
Vo Fringu je tento provider aj prednastaveny. Funguje mi to aj cez EDGE. Parada. Doteraz som pouzival SIP cez E60 a N82. Ale to som musel byt v dosahu wifi. Usetril som na hovoroch peknych par korun. Teraz ked mam moznost volat cez SIP vsade v dosahu EDGE, usetrim este viac.
http://www.voipcheap.com/en/index.html
Vo Fringu je tento provider aj prednastaveny. Funguje mi to aj cez EDGE. Parada. Doteraz som pouzival SIP cez E60 a N82. Ale to som musel byt v dosahu wifi. Usetril som na hovoroch peknych par korun. Teraz ked mam moznost volat cez SIP vsade v dosahu EDGE, usetrim este viac.
-
- Host
Voipcheap je zdarma do ČR, teď jsem to testoval na iPhonu a mohu potvrdit, že to FUNGUJE! Paráda!
-
cavte chcel by som sa spytat taku vec VoipWise je uplne bez obmedzeni? lebo zalozil som si konto volal som v pohode na pevnu linku zo 2 - 3 x a potom som sa chcel asi po 2 tyzdnoch prihlasit a volat tak mi vypisovalo ze nemam dost kreditu a ze si ho mozem zakupit tam a tam tak som si vytvoril nove konto a frcim dalej neviete ci je to teda nejak obmedzene? lebo s tym nemam ziadne skusenosti dakujem velmi pekne
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit
-
no nevadi ale JustVoip funguje aj vo fringu cez SIP
takze volam prakticky zadarmo na pevne linky
a kto ma patchnuty Fring tak parada 

mne ide hlavne o skype chcem tam volat cez EDGE a nie len cez wifi...je tam potrebne cracknut cely Iphone ? wed pritom sa straca platnost zaruky ...
dajte tu prosim normalny link na patchnutie fringu aby islo volat aj cez EDGE
-
- Mírně pokročilý
Co treba se podivat na predchozi stranku tematu - prispevek uzivatele Insoul. Nestaci?
EDIT: tak ten link na [zakázáno] uz nefunguje...nicmene zadal jsem do googlu frazi "[zakázáno]" a copak se to objevilo hned jako prvni odkaz?
http://www.mediafire.com/?tkgebmtwnjz
Clovece snaz se trosku, kdyz neco chces
Pro mody: je to sice odkaz ven, ale na vec, ktera tu jiz byla a nadale nefunguje...nejedna se o warez...pokud je to problem, pls smazte
EDIT: tak ten link na [zakázáno] uz nefunguje...nicmene zadal jsem do googlu frazi "[zakázáno]" a copak se to objevilo hned jako prvni odkaz?
http://www.mediafire.com/?tkgebmtwnjz
Clovece snaz se trosku, kdyz neco chces

Pro mody: je to sice odkaz ven, ale na vec, ktera tu jiz byla a nadale nefunguje...nejedna se o warez...pokud je to problem, pls smazte

iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
ale ked si idem dat ten fring uz s patchom tak mi napise itunes ze subor sa nepreniesol lebo nebol overeny.treba nato cely iphone jailbreaknut ?
-
hej je treba jailbreak
no tak jailbreakol som si iphone. nainstaloval som si nanovo fring a ajtak mi nejde volat cez skype iba wifi.prosim pomôz mi uz to riesim viac ako tyzden a fakt uz neviem ako dalej
-
- iPhone guru
A nainstaloval jsi si tento patchnutý fring?
Cafte vsetci,
mam mensi problem... Mal som aplikaciu Fring, no po backupe mi uz nechcela fungovat. Tak som ju korektne dostal z iphone prec a ze ju nainstalujem z AppStore znova. Lenze ten mi hlasi (napichol som sa z iPhone), ze uz je nainstalovany... Tak som ho cez iTunel cely folder odpalil. A cez iTunnes v compe aj ked nieco protestoval, ze uz je nainstalovany, ci ho chcem znova natiahol do iPhone. Ale stale nejde, ani ikonka sa mi nezjavi v telefone... Neviete poradit, kde sa mozu este schovat nake subory z tohto programu, co mi brani ho tam znova dostat? Vopred dakujem za rady.
Ani zde nejsi se svým dotazem ve správném tématu. Toto je o volání přes Fring. Beavers.
mam mensi problem... Mal som aplikaciu Fring, no po backupe mi uz nechcela fungovat. Tak som ju korektne dostal z iphone prec a ze ju nainstalujem z AppStore znova. Lenze ten mi hlasi (napichol som sa z iPhone), ze uz je nainstalovany... Tak som ho cez iTunel cely folder odpalil. A cez iTunnes v compe aj ked nieco protestoval, ze uz je nainstalovany, ci ho chcem znova natiahol do iPhone. Ale stale nejde, ani ikonka sa mi nezjavi v telefone... Neviete poradit, kde sa mozu este schovat nake subory z tohto programu, co mi brani ho tam znova dostat? Vopred dakujem za rady.
Ani zde nejsi se svým dotazem ve správném tématu. Toto je o volání přes Fring. Beavers.