"Konkurencia" pre iPhone od Nokie Xpress 5800

vše co vás napadne
djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: "Konkurencia" pre iPhone od Nokie

Příspěvek od djha53k »

O Nokii:
1) do ted sem mel jen Nokie
2) iPhone2G sem vzal do ruky a ta rychlost a jednoduchost me uchvatila, a to sem si do ty doby myslel, ze jednodussi ovladani nez ma Nokie udelat nejde, omyl jde (slo)
3) N5800 (pro me) prisla pozde a bez multitouch, navic Symbia (co ho koupila Nokie a otevrela svetu) je o dost rychlejsi nez byl, ale na iPhone stale ztraci

O jAbkach:
1) MAC OS je supr rychlej OS, na nej se zadny OS na stejnym HW nechyta
2) je rychlo kvuli jeho uzavrenosti a ze si Apple nenecha do veci kecat a dela si to po svym
3) rychlost se mi libi, uzavrenost uz ne / Muj postoj: jednou chvalim rychlost, podruhy nadavam na to, ze si tam nemuzu dat co sci 8)
4) za jAbko fanatika se nepovazuju, bo vim co iP3G umi a co ne / nebojim se to rict ani sobe priznat

O iPhone3G:
1) to co umi dela o 1000% lip nez konkurence - proto sem si ho koupil
2) to co neumi sem na predchozich telefonech nepouzival nebo se bez toho obejdu
3) co mi chybi: vizitky a preposilani sms dalsim lidem
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

marco_pollo

Příspěvek od marco_pollo »

toncek:
ja osobne iphone nemam mam nokia n82 ale muj tata ma phone 2g 16gb takze jsem s nim ve styku dene... a pod rukama mi jich proslo hodne protoze jsme je s tatou kupovali znamejm...
jinak beru tenhle nazor a na jednu stranu jsem rad ze se neja shodnem v nazorech... :wink:

Callipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Callipo »

tohle neni opravdu zadna konkurence .. Ja sem se musel smat kdyz jsem koukal na ty videa .. Snaha posunout obrazek jako u iphone se u nokie stala docela tezkym ukonem a mylsim ze kdyz chce clovek rychle listovat ve fotkach, tak nema naladu to zkouset treba 3x nez se mu to vubec trhane podari .. :D Jinak system silene pomaly

Konecny verdikt?Smeju se nokii - kdyz uz chce konkurovat, tak s necim co saha iphonu ALESPON po paty .. :)

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Lenže Callipo, to by sa dalo otočiť presne opačne proti iPhone. Môže iPhone konkurovať Nokii Tube? Veď nemá funkčný bluetooth, veď nepodporuje mms, nemá odpočet znakov pri písaní sms, atď atď... iPhone dokáže len to, čo každý priemerný telefón. Jediné čo má, je výborné ovládanie...
Vidíš a takto možno vidí situáciu niekto iný

Ja mám iPhone 3G. A v žiadnom prípade nechcem žiadny produkt zhadzovať. Ale osobne nemám rád tvrdenia, že nejaký produkt nesiaha tomu druhému "ani po päty". V súčasnej dobe pri súčasných výbavách rôznych prístrojov to totiž ani zďaleka nie je pravda. Je to skôr vec preferencií každého z nás, čo od prístroja očakáva.

P.S. Ty sa smeješ Nokii a ja sa zase smejem niekedy sám sebe, keď v práci čosi na rýchlo vyfotím iPhonom a potrebujem to hodiť do pracovného PC. Napríklad cez infra, BT alebo cez pam. kartu....
iPad 2 32GB 3G white

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Sven píše:Napríklad cez infra, BT alebo cez pam. kartu....

V praci nemate WiFi??? :) , Vyse zminene nedostatky ... MMS a Pocitani Znaku pri psani SMS (to je snad sranda ne :D nebudu zkracovat zpravu jen abych usetril nejake 2 koruny :D , radsi napisu tu zpravu delsi a plne srozumitelnou ... ale ok ) se daji odstranit externimi programy ze Cydie, nechapu jak vsichni argumentuji temi MMS, ja v zivote zadnou neposlal a ani me to nenapadlo :D , pri tech cenach opravdu, ale zapomina se na to ze to iPhone tyhle veci umi i kdyz to nema "v zakladni vybave" ( Cydia .... SwirlyMMS na MMSky , BiteSMS na odpocitavani znaku pri SMS ) jediny protiargument ktery uznavam je nemoznost prijmat Vizitky pres SMS a omezeny BlueTooth nic vic nic min ... . Ale souhlasim s tim ze iPhone neni pro kazdeho ....

Kazdopadne k tematu toto se opravdu konkurenci iPhonu nazvat neda, mozna konkurence HTC Touch Diamond nebo podobnych pristroju ale iPhonu rozhodne ne :) .

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Wi-fi - samozrejme, ale to je alternatíva. Nepoužiteľnosť základných technológií budem obhajovať alternatívou? To je ako keď mi niečo drnčí v aute a poviem, že mi to nevadí, lebo si dám hlasnejšie rádio a hluk už nepočujem.

Cydia.... Ja mám telefón čistý, nechcem žiadny zásah. Aj keby boli nejaké aplikácie cez AppStore - pardón, ale kupovať si aplikáciu, aby som mal odpočet sms, aby som mohol natáčať video atď? Veď je to smiešne!

Niektoré veci sú "zvláštne" (ne)riešené. Ale ako som už písal - iPhone mám, používam ho, ale určite ho nemôžem označiť ako dokonalý. Obhajoba typu "je tu wi-fi, načo BT; video nepotrebujem stačia mi fotky; je mi jedno, aké dlhé sms pošlem; atď.." mi pripadá slepá.

K téme : Keď teda toto nie je konkurencia iPhone, ale možno tak konkurencia k nejakému HTC, čo je potom konkurencia iPhone? A hlavne prečo? Zrejme to bude prístroj, ktorý nesmie podporovať flash, nesmie mať copy/paste a nemal by mu zvoniť budík, keď je vypnutý. Zrejme vtedy bude mať akú-takú šancu :D
iPad 2 32GB 3G white

terry
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

Máš částečně pravdu, ale můžu ti něco vyvrátit.

Ano, je pravda, že odpočet znaků při sms je pro nás "nepostradatelná" funkce, Copy&Paste u telefonu tohoto typu taky značně chybí. Ale telefon není dělán specielně pro evropský trh. Vím, že to není nijak suprový argument, ale Američanům je celkem jedno, jak telefon vyhovuje v Evropě. Své příznivce si najde i tu, ale největší zisky jsou z něj samozřejmě v USA. Američany asi většinou ani nevadí, jestli pošlou jednu nebo dvě sms.

Dál se zmiňuje absence BT pro posílání souborů. Ta doba je už stejně podle mě pryč. Býval to fenomén a písničky, obrázky, videa se posílali o stošest. Jenže nyní se dá vše stáhnout přes internet, případně poslat emailem, přes ICQ apod. Není to opět znovu takový argument, jaký by sis představoval, ale už se opravdu tolik přes BT neposílá jako dřív. Spíš jen občas a když někdo potřebuje, odkážeš ho, kde může případně daný soubor získat atp.

Nahrávání videa tu také není, ale podle mě to není tak vážné. Protože foťák není tak kvalitní a je to tak akorát na nějaké momentky. Pokud chceš opravdu točit, vezmeš kameru.

O MMS ani nemluvě. Je to drahé a podle mě zbytečné. Navíc neznám moc lidí, kteří tuto službu využívají. Já sám jsem MMS poslal jen jednou! A to, když jsem zkoušel, jestli to funguje. Jinak opravdu radši půjdu na internet a pošlu emailem nebo tak podobně. Klidně si počkám na PC a nebo pokud to jde tak jednoduše jako na iPhone, proč ne přes něj.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Nerád by som sa dostal do diskusie, čo iPhone nevie a prečo to niekomu vadí. Len som chcel napísať, že Tube nie je vôbec zlý kandidát už len z hľadiska jeho možností.

K dvom veciam sa však musím vyjadriť, už len kvôli skúsenostiam z praxe:
juramac : Ty stále nosíš so sebou kameru? Tu nejde o to, že telefónom chcem točiť oslavu svokrinej 50-ky. Ide o to, že zrazu sa stane momentka a chceš ju natočiť. Kameru prirodzene nemáš, tak siahneš po telefóne...resp. nesiahneš, lebo máš iPhone.

Mám v PC veľmi veľmi veľa minivideí s momentkami zo života a veľmi často si ich pozerám. Natočil som ich ešte svojou Nokiou 6233. A kvalita? Nebudem sa s vami hádať. Pozrite si niekde prosím vás záznam VGA videa z telefónu a možno budete prekvapení z tej vašej "otrasnej" kvality, ako bolo prekvapených už viac mojich známych. Viac k tomu nemám čo dodať.

Ešte mám poznámku ku karte. Ak chcem niekomu v práci u známych atď... niečo dať - filmy, dokumenty, fotky, nespravím tak, lebo : absencia karty (takže všadeprítomná čítačka mi je na dve veci), kábel (aj keby som nejaký mal po ruke -> iTunes)... no comment.

Ale opäť opakujem - iPhone má svoje ohromné prednosti. Ale prečo ho obhajovať do nemoty? Proste sú na ňom chyby, tak to priznám. Tube má napríklad otrasné ovládanie (aspoň z prvých dojmov), preto si to nekúpim. Určite by som však uvítal veľa vecí z Tube u iPhone.
iPad 2 32GB 3G white

masaryk

Příspěvek od masaryk »

moje osobni zkusenost:asi pred 3mesici jsem se rozhodl ze si koupim kvalitni telefon. Iphone jsem znal jenom s videii moc se me libil ale zavrhl jsem Ho pro nedostatek funkci. Vyber padl Na nokii 85 8gb. Po mesici sla do sveta(ohromne pomalej telefon,nabijeni 6hod atd). Potom jsem si koupil htc touch pro. Sla do sveta za 2tydny(hrozna baterka,pomalej,a ten dotykovej displej-hruza,nez jsem treba na netu neco nasel tak jsem pri posunovani stranky napr. 6 spustil jinej odkaz). Ted mam iphona a muzu rict se v porovnani s tema dvouma je to nebe a dudy. Tot Moje osobni overena zkusenost. Cuz buz Honza

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

BlackBerry Storm 9500
Tohle je myslím zajímavější než Nokia TUBE kterou celkem opovrhuji...
http://palmare.idnes.cz/boure-utoci-na- ... lefony_ada
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx

masaryk
S tímhle nezbývá než souhlasit....iPhone je navržený aby se co nejlépe ovládal.Pár telefonů s OS jsem měl (iPhone je tak napůl smart),ne že by mi složitost činila problémy ale není na to čas.....nemám chuť a náladu v práci luštit ty blechy a zjišťovat kde co.
Od telefon jsem požadoval maximálně přívětivé a rychlé GUI + samozřejmě odpovídající výbavu....investice 12k do iPhone 3G 8GB vůbec nelituji a jsem max. spokojený.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Domy007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Domy007 »

Dneska jsem na BlackBerryho koukal na netu a fakt vůbec nevypadá špatně... Ale blbý je, že je to manažerskej telefon, takže jako multimediálně na tom není moc dobře

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

jj, v praci uz nad obrazky tohodle Stormu chlapici z Exchange supportu slintali...

Ma "jen" dve chyby:
1) nema wifi
2) nefunguje bez BlackBerry serveru
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

terry

Příspěvek od terry »

Jak funguje BlackBerry server nevím, ale řekl bych, že pro manažery to snad nebude problém.

To, že ale nemá wifi je problém a to dost podstatný. Protože prostě u nás se na net přes cokoliv jiného chodí, aspoň zatím, špatně a navíc se platí. Ve velkých městech, kde se nejvíce manažeři zdržují je už wifi pokrytí slušné.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Zkouknul jsem video prostředí Nokia 5800 TUBE a ovládání mi tedy nepřijde zrovna "košér".....i recenzent občas tápal,navíc se po přehrání filmu telefon zasekl,ale to je chyba testovacích/předváděcích kusů..

http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx

Abych jen nekritizoval,příjemně překvapila rychlost celého telefonu.Nové symbian už jsou celkem v pohode S60 3rd FP1 jako třeba E51 a podobně.

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

no blackberry neni pro kazdeho protoze jeho provoz vyzaduje BES server coz v cr znamena 1700 kc + provoz toho BES serveru coz je celkem narez, v USA je to otakza par babek a neresis nic, delam administraci BB v praci(sam mam BB 8820) a nepovazuji to za super stroj, je to stroj pro praci a ne pro zabavu, navic RIM nikdy neumi udelat menu poradne, lidi cekaj zazrak ale bude to stejny ...proste blackberry, nehezky ale s kure*skou vydrzi

nokia 5800 vypada zajimave ale bude mit sve ale drzel jsem ji v ruce na veletrhu a zprvu nenadchla ale ted vdidim vice nedostatku iphonu nez pred tim

no nasel jsem par veci na http://nokia5800.cz ale zatim se recenzuje stroj se zakladnima funkcema , to ze by 5800 mela tolik app jako iP se muzeme rozloucit

to by musel bejt vice typu pristroju s timhle typem symbianu...odhaduji rychlou umrtnost celyho vyvoje veci pod to

ja uz iphona jednou i prodal ale za 14 dni abstaku jsem kupoval znova (no ono to bylo tak nejak kvuli 3G, proste prechod s plechace na plastak vse spojeno se zkouskou zda vydrzim be... a nevydrzel jsem

podle me kdo ma iphona a zkusi 5800, zhrozi se

ale kdo pujde rovnou do nokči, bude nadšen
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

bawy
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bawy »

Ked som si kupoval iphone, vedel som do coho idem, no nejak som dufal, ze sa apple spameta a doplni fon o niektore veci...moja sucasna situacia je asi taka :

MMS : nepotrebujem, ale zisli by sa..apple by to nestalo ani korunu, no uspokojilo by to strasne vela ludi, aspon by zmyzol protiargument ze : to nema MMS...jailbreakovat NEMIENIM

BT: POTREBUJEM, nie na posielanie obrazkov, ale na pouzitie s PC hlavne na rychly presun fotiek bez WIFI a bez itunes a MAC os, na spojenie s PC ako HANDSFREE pisanie SMS cez PC atd atd...vyhovorka ze ochrany a podobne su uplne scestne, kedze INTERNET+USB KABEL= UPLNE ROVNAKE KOPIRACIE MP3, OBRAZKOV, FILMOV.....ETC
- uvolnenie blokovania BT by apple nic nestalo..uspokojilo by to strasne vela ludi, aspon by zmyzol protiargument ze : to nema BT

GPS: Ako predajca GPS navigácie mozem zhodnotit, ze sice to ma GPS modul, ale tym ze nepovoli vstup na appstore TOMTOMu a GARMINU a iGO, tak sa degraduje na DEBILNE google mapy, ktore Vas s chutou zavedu do POLA,a podobne..NAVIGACIA NA IPHONE ZATIAL NIEJE-GOOGLE MAPS nieje navigacia

Stacilo by prelomit namyslenost a povolit vstup s GPS softom tretim stranam, myslim ze by s toho mali DOOOOST velke zisky, a myslim ze by telefonu vzrastol predaj o 1000% ...... NEOBHAJITELNE FAKTY

3G modem cez USB: na sluzobkach by sa toto fakt zislo, nechapem preco su taky tvrdohlavy ze to zakazali...

A to ze to ty a ty ludia nepotrebuju...VOBEC TO NIEJE o tom, keby to tak bolo povolili by to aspon dohranim apps cez APPSTORE...takze je to len o chcenom a umelom blokovani niecoho co v telefone je ....

Natacanie videa ? myslel som si : kto by uz len toto potreboval..ale ono uz sa mi fakt par krat stalo ze som to naozaj velmi velmi potreboval

Iphone je skvely HW telefon, ale APPLE ho svojimi podmienkami SDK strasne zdegadoval...

Koli tymto argumentom si coskoro menim moj IPHONE za Samsung I8510.
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB

http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

naprosto souhlasim, iphone sam mam a menit ho nehodlam,ale to, co tu bylo receno, je pravda a vymluvam, ze TO NENI POTREBA ,se musim smat... az na mms ,ktery ja opravdu nepotrebuju ,uplne chapu ze sou veci, ktery by tam meli byt a ze nekdo treba i ty mms posila. nejhorsi na tom je ze sou to vetsinou SW veci ktery by sly lusknutim prstu pridat,kdyby se chtelo...

michalvitek

Příspěvek od michalvitek »

tenhleten telefon se mi vůbec nelíbí. jak vzhledově, tk obsahově. proto ta cena bude tak nízká. iphone 95%, nokia TUBE 24%

Bananiq

Příspěvek od Bananiq »

reakce na ygyho prispevek: rekl si ze nokia 5800 ma lepsi zvuk jak iPhone? porovnal si to osobne? jedine si to mohl nejak "odvodit" od funkci telefonu, ale musim ti rict, i vam vsem, ze vas iPhone 3G disponuje nejlepsim DAC / audio chipem jaky kdy apple vydal spomezi iPodu. Jde o audio chip podobnej cirrus logic jak ma iPod classic 6G, je lepsi jak ma iPhone original, a lepsi jak ma iPod 5.5 >
mozna reproduktory bude mit nokie lepsi. Je nezbytne si ale uvedomit, ze iPhone je vlastne iPod a proto jeho nejvetsi zbrani je multimedia, pamet, video, ovladani.
oproti iPhone original ma iPhone 3G horsi displej (trochu nazloutly) a nejak je horsi baterie. to je ale jina tema.

5800 ma urcite taky velmi dobry zvukovy chip kterej ale nevim presne o jaky jde. ale urcite bych nerekl ze "LEPSI" s porovnanim s iphonem vidim spis vetsi rozliseni a HORSI baterii co je velmi zla kombinace, kdyz si uvedomim ze iphone 3g by opravdu mohl mit lepsi baterii, hlavne vyresen power management (ktery je vlastne vylepsen FW 2.1) , neumim si ale predstavit horsi variantu (proto u me zlyhava takrka cele HTC (diamond hlavne)

iPhone rozhodne prinesl revoluci v mobilnich telefonech a je to videt hlavne na usili mnoho vyrobcu se k teto nove vyvojove vetve v mobilnich telefonech alespon priblizit. iPhone je proste mobil kterej bych si mohl predstavit jak pouzivaj postavy ve sci-fi filmu odehravajicim se o 100 let. Mam ho jenom par dni ale kazdym dnem sem spokojenejsi. Apple navrhl system pro mobil presne takovej jak mi vyhovuje. A rikate ze proc nema BT? proc neco posilat pres pomale BT kdyz podporuje 3G, wifi, edge a podobne. Apple se nechce "podrobit" technologiim ktere nejsou podle nej "luxusni" jak je samotnej iPhone, . predstavte si na takovem mobilu iPhone mit IrDa port :D to je smesne nasmerovat jeden mobil k iphonu aby se mohl poslat 100 kb soubor.. MMS taky - proc posilat omezene velikosti obrazku (za celkem slusnou sumu) kdyz mate takoveho eMail klienta jak ma iPhone? . Nedostatek iPhonu je podle me copy&past ktery MUZE byt ostranenej novym FW, dal je to preposlani SMS co taky muze byt odstraneno.
Vsimnete si ze nedostatky iPhonu lide vetsinou oznacuji problemy ktere by sli eventuelne odstranit novym SW, po hardwarove strance je iPhone temer dokonaly, pevny displej, plast taky, a hlavne nepusobi lacine jak nokia.

konkurence iphonu:
mozna to meizu M8 , uvidime
nokia 5800
blackberry storm
HTC touch HD (ale WM)
Asus Galaxy 7 - http://www.mobilnaut.cz/?z/1871
Omnia (ale displej je dost zvlastni)
xperia X1 (ale tu je jako vyhoda hlavne HW klavesnice)
Naposledy upravil(a) Bananiq dne sob lis 15, 2008 5:07 pm, celkem upraveno 3 x.

Dwarf

Příspěvek od Dwarf »

trochu OT:

aka to dilema ..... auto KIA a mobil NO KIA

hannawald

Příspěvek od hannawald »

ad iphone zvukovy cip:
tahle Nokia uz byla recenzovana na mobile-review a ver tomu, ze ma lepsi zvuk nez iphone..iphone na tom zvukove nejak skvele neni..(ani spatne, ale je rada lepsich)

BadBoY-8

Příspěvek od BadBoY-8 »

ddesignem nokie nemuze vzadnem pripadě konkurovat!! vypada strašně. Moc tlusty, a nevypada jako nejaky exptra mobil. To kdyz clovek vidi iphone tak vykuli oci. U tehle nokie bych spiše převratil oči kdyybch to mněl srovnat z iphone. A co se jedna o zvuk... Poslouchas muziku prez reprak?? ja ne takze mi ej to vcelku jedno. Nesnašim borečky jak jdou po městě v ruce mobil puštěny a mysli si že jsou největši borci. Sluchatka 4 eVeR :o

Bananiq

Příspěvek od Bananiq »

hannawald: jo a muzu vedet proc si to myslis? mas nakej dukaz? source? nebo neco?

ygy

Příspěvek od ygy »

tak ked hovoris o "konkurentoch" iba s dotykovim ovladanim tak to mame
se X1
nokia 5800
samsung f f430, i900
a potom aj HTC LG
ale mas aj kopec super mobilov a nemusia byt prave dotykove

Vacil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Vacil »

SE Xperia X1 je jen dotykovej telefon? Od kdy?
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

Domy007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Domy007 »

A od kdy by prosimtě neměl být? Od začátku je to dotykovej telefon

Carabei

Příspěvek od Carabei »

ale peavdepodobne to bylo mysleno tak ze xperia neni JEN dotykova, jelikoz ma take klavesnici, narozdil od ostatnich rekneme "primych" konkurentu
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Vacil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Vacil »

presne jak pise Carabei. Reagoval sem na prispevek nad mym, kde bylo napsany, ze je to telefon " iba s dotykovim ovladanim ".
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

domca456

Příspěvek od domca456 »

Mno po designu a intuitivnimu ovladani vede iphone ale po strance moznosti a funkci si myslim ze vede nokia
osobne povazuji za jedineho poradneho konkurenta IP je SAMSUNG i900 OMNIA 8)

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Ja rozhodne Omnii za konkurenta nepovazju, protoze je to jenom dalsi trapna napodobenina :mrgreen:
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

irobe
Host
Host

Příspěvek od irobe »

nechapu ( teda vlstne jo ) :) , ze furt nekdo srovnava vsechno ostatni s Ajfounem . Ano vememe ho vybereme co neumi a narveme to do nasi masiny , hlvne ze tam bude lepsi fotak a displej ac ne multi , ale hlavne ma vetsi rozliseni.

Ale aspon nas Iufouny :) muze tesit , ze furt nekdo cpe novejm telefonum jako konkorenci Iphone. Je to jak s bulvarem dokud tě drbou tak ses a neco znamenas.

Nemam nic proti jinejm fonum , ale iphone je jen jeden a to by si meli podle me ostatni uvedomit , pac napodobovani neceho podle me teeeemer dokonaleho je brzdeni se v rozkvetu. :mrgreen:
iphone 3g .... 16gb ...fw 2.2 JB taky 2,2

Jaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jaro »

Tento telefon som mal v rukach na Invexe v Brne musim povedat ze sa to vobec neblizy k iphonu ! je to cinska napodobenina vsetko dlho trva plus ten stylus .Podla mna to je len pokus o nieco od Nokie ale vobec nemaju sancu !
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White

jollyjoker

Příspěvek od jollyjoker »

Taky jsem ho drzel v ruce a iPhonu nesaha ani po paty..

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Nokia nestoji za nic,ja iPhone porovnaval s LG viewty a ten mi prijde daleko povedenejsi,navic ma lepsi foto a hlavne perfektni video kodovane primo do DivX,kvalita je na mobil neskutecna.Ovladani je v pohode i kdyz neni displej opatren vrstvou SAW ale jen membranou reaguje presne a rychost take schopna.

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Tak jsem nato zvědavej a určitě ho koupím a zkusím .
Pak už může být diskuze na téma : iPhone 3g vs 5500 !!
A ne jako teď srovnávat iPhon s n95 , to jsou dva úplně odlišné rakety !!!

Paly

Příspěvek od Paly »

Cely cas tu je porovnavanie s Nokiou 5500, pozri si prvy prispevok ;) nie je to s Nokiou N95.

EDIT: Sorry preklep ;) dakujem za upozornenie. Nokia ma tolko tych podobnych cisel a tolko modelov, ze uz mam v tom chaos. Samozrejme mas pravdu, ide v celom vlakne o 5800 a nie o 5500. Dakujem
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Carabei

Příspěvek od Carabei »

podivej se a sam se nepodiva :mrgreen: ja bych iphone radsi srovnaval s 5800, 5500 je totiz vic podobny prave n95 nez iPhonu
Obrázek
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Stopa

Příspěvek od Stopa »

mna az zarazilo ked som uvidel tuto stranku
http://www.tube5800.com/
ruku na srdce, napadlo niekoho z vas, ako majitelov iphonu prejst prave na tuto nokiu? keby uz niekomu liezol na nervy iphone pre tych par veci co nedokaze, tak preco prave nokiu a nie jeden z WM telefonov?
kazdopadne ten banner ma relativne pobavil :lol: iphone killerov tu bolo a myslim, ze ani dokopy nemaju take predaje (aspon myslim, viem, ze co sa tyka surfovania cez mobil, tak iphonove safari vedie na plnej ciare)

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

Jelikož jsem byl cca. půl roku bez bez iPhonu (umřel...) tak jsem uvažoval, co si pořídit jiného - tato Nokia byla žhavý kandidát. Ale nijak mě nenadchla.
Tak jsem se vrátil z5 k iPhonu - když ho miluješ, není co řešit... :wink:
nyní po letech z5 k IP -> 3G 8GB CZ O2 3.1.3 JB by Blackra1n & Android

V Hradci Králové a okolí nabízím pomocnou paži, pokud s iPhonem potřebujete pomoct, JB, fw update a pod.

Odpovědět