itunes zvonění
itunes zvonění
Potřebuji radu jak na vyzvánění z itunes do iphonevyzvánění mám v itunes ale nejde mi synchro do iphone napíše mi to hlášku že čerpám z jiné knihovny tak nevím
-
- iPhone expert
Re: itunes zvonění
synchronizujes to s jednym PC a mas nastaveny iba jeden iTunes ucet?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Moderator fóra
Tak používáš iRinger pro vytvoření vlastního zvonění? A toto máš potom v knihovně v iTunes?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
vše mám v itunes označím skladby dám přenést ale pak mi vyskočí hláška něco jako ve smyslu že čerpám z jiné knihovny ,ale můžu pokračovat dál ale oznamuje mi to že můžu přijít o zvonění v iphone tak nevím abych neco nepo...
-
- iPhone expert
mam pocit ze toto vypisuje ked pripojis iPhone k inemu PC ako bol naposldy synchronizovany. Nemas tam nahodou aj ine vlastne zvonenia od niekho druheho?
je to uplně novej iPhone od Tmobile v PC byl jen ode mne ono by mne to tam asi pustilo ale nevím když mi to píše hlášku že přijdu o to c v iphonu mám tak nevím
-
- iPhone expert
budes to musiet risknut..... Maximalne prides o nejake zvonenie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- iPhone expert
Cauko ja som si stiahol tento iRinger, ale nejaky je cudny .. resp. s nim neviem robit ..
Ked dam import .. nejaku mp3 tak nieco vpise - nieco ako converting myslim a potom sa nic nedeje .. nikde mi nic neulozi .. ako dostanem prosim mp3 do iTunnes ako zvonenie na iphone? a este mi to stale vypisuje ze donate a zobrazuje take male okienko reklamy ..
dakujem
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Zkus program Audacity http://audacity.sourceforge.net. Je celkem jednoduchy na pouzivani. Das exportovat vyber jako...a vyberes M4A (AAC) a pak soubor prejmenujes soubor na m4r. Jenom pozor, delka musi byt max. 30s...
-
- iPhone expert
Cauko! Vies co? Uz sa to nejako adaptovalo, tak to ide uz super ten iRinger ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Měl bych jeden dotaz. Lze nějak vytáhnout zvonění ze zálohy iTunes. Nějakým způsobem se mi pokazila synchronizace zvonění a nemůžu najít původní soubory *.m4r. Zálohy samozřejmě mám, ale nějak nemůžu přijít na to, kde to tam je schovaný. Máte s tím někdo zkušenost? Nějak mi na toto téma nejde ani nic moc vygooglit ... ![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
iPhone 8 64 GB Space Gray
iPad mini II WiFi 32 GB Space Gray
Apple TV 4K
iPad mini II WiFi 32 GB Space Gray
Apple TV 4K
-
- Starý pes fóra :)
Media/iTunes Control/Ringtones/
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013