synchronizace
-
- Host
synchronizace
Prosim o info. Reinstaloval jsem si PC kde mam itunes. vše nahrane znovu. v telefonu mam aplikace. jak pripojim a dat synchronizovat tak mne to varuje ze vsechny aplkace se z iphone vymazou (proste tam nahraje PC to co je v PC to je nic) jak udelat aby si PC stahlo vse k sobe
-
- Pokročilý uživatel
Re: synchronizace
Ak si mysliš že si do itunes nahraš všetko čo maš teraz v telefone tak odpoved znie: nie nenahraš musiš tam (itunes) všetko nahadzat odznova. Ine riešnie jednoducho nieje.
Ak ti ide o aplikacie z appstore tak zadaj svoje prihlasovacie meno a heslo do itunes a tie veci ktoré si mal predtým stiahnute za peniaze si teraz možeš stiahnut zadarmo.
Ak ti ide o aplikacie z appstore tak zadaj svoje prihlasovacie meno a heslo do itunes a tie veci ktoré si mal predtým stiahnute za peniaze si teraz možeš stiahnut zadarmo.
Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
-
- Host
tak to je mazec. mam tam tak 50 aplikaci to bych musel vse znova vse instalovat? myslel jsem ze ten programje natolik chytry ze to proste stahne z mobilu a vi o otm
-
- Pokročilý uživatel
Ja iTunes za chytrý program nepovažujem. Apple to ma divne riešené a sleduje tým len svoje záujmy a na uživateľa absolune kašle.
Musíš všetko nanovo nahrať. A do buducnosti si niekam zalohuj backup subor z itunes.
Musíš všetko nanovo nahrať. A do buducnosti si niekam zalohuj backup subor z itunes.
Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk