Zdravim Vas,
nemohl jsem tu nikde najit zadnou konkretni odpoved na mou otazku, tak se na ni radej primo ptam zde. Vyplnil jsem vsechny potrebne udaje pro nastaveni emailu (krome odchoziho serveru), avsak mi emaily pouze chodi, ale nemohu je z iphonu dale odesilat (vyuzivam emailu od centrum.cz). V navodu je napsany, ze v odchozim serveru ma byt adresa poskytovatele, ale jak mam vyplnit adresu poskytovatele pripojeni, kdyz jsem pripojeny pouze prez wifi (pokazde na jinem)? Dekuji za odpovedi.
E-mail - odchozi server
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: E-mail - odchozi server
Ja mel take mail na Centrum a pochopitelne i stejny problem s odesilanim mailu z IP. Presel jsem na Yahoo a mam pokoj, vse funguje bezvadne.
-
- Starý pes fóra :)
Yahoo je prednastaveny mailovi klient netreba vyplnat odchodzie servery len meno, heslo a meno ake sa zobrazi ostatnym uzivatelom.
Tu si pozeral? V Navodoch: viewtopic.php?f=13&t=2855
Tu si pozeral? V Navodoch: viewtopic.php?f=13&t=2855
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
doporučuji nastavit smtp servery nejméně dva. osobně jsem měl problém že při syncu v itunes se mě přepisoval server na ten který používam v PC.
Teď mám nastaven seznam tedy smtp.seznam.cz přes ten se mě odesílá pošta když jsem připojen přes wi-fi doma, a druhý smtp.t-email.cz (t-mobile)
pro odesílání na cestách
Teď mám nastaven seznam tedy smtp.seznam.cz přes ten se mě odesílá pošta když jsem připojen přes wi-fi doma, a druhý smtp.t-email.cz (t-mobile)
pro odesílání na cestách

iPhone 4S iOS 8GM unlock R-SIM 9
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
Problem z odosielanim mailov z IP som mal aj ja v sieti Orange. Vsetko som mal nastavene ako malo byt, a nejako mi to neslapalo. Ani technici v Orange si nevedeli radi. Nakoniec som zistil, ze nesmie byt zadane meno ani heslo. To ma byt lan pri prichadzajucej poste. Od vtedy nemam problem a vsetko chodi k mojej spokojnosti.... 

Zkusil jsem to vyresit prez gmail. Nastavil jsem si automaticke stahovani me posty z centrumu do gmail, takze kdyz mi nekdo posle mail na centrum, tak mi dojde i na gmail a naopak kdyz ja odeslu postu z gmail, tak prijemci zpravy se zobrazi, ze jsem to posilal z centrumu. Jen nevim jestli to tak bude fungovat, kdyz to budu odesilat z iphone (to ze se zobrazi prijemci, ze to posilam z centrumu).