Aplikace pro e-mail

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Mosch

Aplikace pro e-mail

Příspěvek od Mosch »

3gp wf: 2.1
Ví někdo o aplikaci krerá by přidala do e-mailové schránky další záložky do kterých by se dali přesouvat e-maily které přijdou nebo i ty které odešlete ?
schránka.jpg

... nebo nějaký prográmek který by komunikoval s e-mailem a bylo by v něm možné vytvořit složky do kterých by bylo možno zprávy jak příchozí tak odchozí kopírovat a třídit ? ( samo že včetně příloh )
:roll:

johny03

Re: Aplikace pro e-mail

Příspěvek od johny03 »

zatím jsem o ničem takovém neslyšel..ale je to možné..třeba někdo bude vědět...já si maily jen čtu v iP, taková znouzectnost, potom si to stejně vše vyeším na PC

janko5

Příspěvek od janko5 »

Ja mam Gmail na iphone, a tie záložky tam mám, sú to vlastne menovky, tie si nadstavíš na gmail účte. Ak si sa pýtal na toto. :shock:
Obrázek

johny03

Příspěvek od johny03 »

já mám taky gmail ale jak sem psal stejně to nevyužívám..

janko5

Příspěvek od janko5 »

Ale gmail funguje s iphone skvele, cez IMAP. Super

johny03

Příspěvek od johny03 »

to musim potvrdit zadnej problem jsem jeste s gmailem nemel

Mosch

Příspěvek od Mosch »

... já ale potřebuji nějakou aplikaci do které můžu ukládat přílohy z došlých e-mailů a pak je zase posílat e-mailem na kontakty z adresáře ... existuje něco takového ??? ... ví to někdo ???? Díky.

Odpovědět