ICQ od ICQ
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- patron iPhone.cz
Re: ICQ od ICQ
Škoda, že nejdou přes ICQ posílat fotky a namluvené vzkazy jako v Beejive. Ne, že bych to potřeboval k životu, ale každá fičura je dobrá 

po nainstalovani mam app kompletne cesky a problem s diakritikou jsem zatim nezaznamenal
-
- Host
jenom sem se porad nedočetl tu k tomu kde je ta čeština???? jenom cosik tu bylo že: ,,Pokud máte nastavenou češtinu v systému (neoficiálně doinstalovaná), tak po spuštění ICQ je vše automaticky česky" takže pokud nemam JB tak bez češtiny..??nevadí mi to, že to mam anglicky.. ale preze sme češi a CZ je CZ...jiiank moje hodnoceni... AIM hadra
ale AIM sem odinstaloval, ICQ ikonka je hezčí 

tak diakrtitka nejde, kdyz pise nekdo z neofiko klienta (miranda, qip)
-
- iPhone expert
Můžete prosím to ICQ z App Store nahodit někam?
Já to v App Store prostě nemám... projížděl sem to několikrát... I hledat... Ale važně to tu nemám 

iPad 4 - 64GB, white, iOS 8.1
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
me stve, ze zadnej klient neumi xstatusy a ta diakritika taky pokulhava
-
- iPhone expert
Ted prave me nastvala opravdu hodne jedna vec. AIM jsem prestal pouzivat mimojine z jedineho duvodu. V contact listu u klasickeho ICQ (PC verze) na druhe strane to v AIM haze tu postavicku, tzn. ikonu klasickeho AOL. Chci napsat na svuj iphone z pocitace zpravu a ICQ mi nahlasi, ze uzivatel (v tomto pripade muj iphone) je offline a ze AOL nepodporuje odesilani do offline stavu !!! (To proc me to detekuje jako offline prestoze v tom contact listu jsem online je vec druha, na problem to ale vliv nema, protoze v tomto momentu mam aplikaci AIM na iphone spustenou.)
U AIM jsem to chapal s tim, ze to neni mysleno jen na ICQ, tak at si haze stavy jak chce. Mimochodem napr. Palringo vas v cizich contact listech uvadi jako uzivatele klasickeho ICQ. Dokonce jsem zjistil, ze kdyz zapnu Palringo po AIM, porad se "tvarim" jako uzivatel AOL. Musim PC ICQ vypnout a zapnout, aby slo konecne odesilat zpravy.
Ale jak je mozne, ze u aplikace ktera se jmenuje ICQ to dela presne to same? Proc jsem u ostatnich uveden jako uzivatel AOL????? Je to z jedineho prosteho duvodu, ktery jsem tu uz psal a sice, ze ICQ je jen uboha predelavka AIM.
Toto je bohuzel vec, pres kterou se asi neprenesu, protoze vedet, ze mohou existovat uzivatele, kteri mi neposlou zpravu, je opravdu vyborny pocit
U AIM jsem to chapal s tim, ze to neni mysleno jen na ICQ, tak at si haze stavy jak chce. Mimochodem napr. Palringo vas v cizich contact listech uvadi jako uzivatele klasickeho ICQ. Dokonce jsem zjistil, ze kdyz zapnu Palringo po AIM, porad se "tvarim" jako uzivatel AOL. Musim PC ICQ vypnout a zapnout, aby slo konecne odesilat zpravy.
Ale jak je mozne, ze u aplikace ktera se jmenuje ICQ to dela presne to same? Proc jsem u ostatnich uveden jako uzivatel AOL????? Je to z jedineho prosteho duvodu, ktery jsem tu uz psal a sice, ze ICQ je jen uboha predelavka AIM.
Toto je bohuzel vec, pres kterou se asi neprenesu, protoze vedet, ze mohou existovat uzivatele, kteri mi neposlou zpravu, je opravdu vyborny pocit

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Starý pes fóra :)
jsem na australskym AppStore a tam to taky neni...sakrys...nemuzete to nekam nahodit? 

iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun
-
- iPhone expert
to juramac: Ale houby. Byl jsem na jinym uctu nez na svym. Na svym uctu jsem byl jen na iphone. 

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Senior uživatel
No ja s tim mam problem,
nejak se me neslo lognout na moje ICQ, tak jsem se zkusil zaregistrovat znova, dal jsem tam cislo a heslo a dal save...
jenze kdyz tam tedka chcu dat to svoje opravdovy tak to nejde, zkousel jsem asi 10x sign out a pak z5 jenze ono me to automaticky logne na to spatny
, zkousel jsem smazat a znova sync a nic
porad tam je to spatny icq
...
mate nejakou radu ?
edit: problem jsem vyresil... napadla me posledni moznost a to ze jestli to neni v settings... tam jsem upravil
nejak se me neslo lognout na moje ICQ, tak jsem se zkusil zaregistrovat znova, dal jsem tam cislo a heslo a dal save...
jenze kdyz tam tedka chcu dat to svoje opravdovy tak to nejde, zkousel jsem asi 10x sign out a pak z5 jenze ono me to automaticky logne na to spatny

mate nejakou radu ?
edit: problem jsem vyresil... napadla me posledni moznost a to ze jestli to neni v settings... tam jsem upravil

To Honz1k:
mám stejný problém jako Ty, ale do setting jsem se už díval a je tam všechno správně. Zkusil jsem i místo čísla účtu dát svůj nick. (už mě prostě nic jiného nenapadalo) Dokonce jsem zkusil udělat restore a je to stále to samé. Zkouší se přihlásit, 5x to zkusí a pak hláška, že bylo příliš mnoho pokusů a že mám 5 minut počkat.
Nevíš Ty nebo někdo jiný radu jak na to?
mám stejný problém jako Ty, ale do setting jsem se už díval a je tam všechno správně. Zkusil jsem i místo čísla účtu dát svůj nick. (už mě prostě nic jiného nenapadalo) Dokonce jsem zkusil udělat restore a je to stále to samé. Zkouší se přihlásit, 5x to zkusí a pak hláška, že bylo příliš mnoho pokusů a že mám 5 minut počkat.
Nevíš Ty nebo někdo jiný radu jak na to?
-
- Senior uživatel
ja mam na ICQ pomerne dlouhy heslo, cca15 znaku a kdyz jsem si zmenil heslo na mensi pocet tak me to funguje, ale dal jsem z5 na to dlouhy a nejde se me lognout
takze zitra menim na kratsi

to HONZ1K:
heslo mám na 6 znaků, takže ani tady už nevím. Počkám, jestli se tady nějaká rada neobjeví. Zatím díky
EDIT:
anebo zůstanu u Palringa. Šlape, až na drobné výpadky dobře. Jen jsem si myslel, že ICQ od ICQ bude přehlednější.
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym inak ti to budeme vsetko mazat! dodo
heslo mám na 6 znaků, takže ani tady už nevím. Počkám, jestli se tady nějaká rada neobjeví. Zatím díky

EDIT:
anebo zůstanu u Palringa. Šlape, až na drobné výpadky dobře. Jen jsem si myslel, že ICQ od ICQ bude přehlednější.
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym inak ti to budeme vsetko mazat! dodo
-
- iPhone expert
Asi tak nejak 

-
- Senior uživatel
Podle me je prehledny taky, ja driv mel FRING a toto se me zda o dost vychytanejsi 
Ale zkus to heslo zmenit
treba to pujde zkousel jsem aj brachovo a ten ma 9 a taky to nebralo
, ale ted uz pohoda

Ale zkus to heslo zmenit

-
- Starý pes fóra :)
co tak precitat si tema?
Stiahnes z AppStore a nainstalujes pomocou iTunes
Stiahnes z AppStore a nainstalujes pomocou iTunes
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
Nevie niekto urobiť slovenčinu do ICQ.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
-
- Host
Ja viem,da sa to zvladnuť aj v anglickom jazyku ale domaci jazyk je domaci jazyk.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
-
- Host
Prosim Vas, ta aplikace je super az na jednu vec. Nevim jak to udelat, aby se pri prihlasovani muselo zadavat heslo. Obcas mobil nekomu pujcim treba ve tride a to ICQ bych chtel mit zaheslovany. Protoze jakmile jsem pripojenej na netu, tak jen spustim ICQ a uz se prihlasi samo.
-
- Senior uživatel
si zahesluj tu app...
z cydie ,, LockDown'' tak to mam vyreseny ja
z cydie ,, LockDown'' tak to mam vyreseny ja

-
- Host
To prave nemuzu, nemam JB a ani bych ho uz nikdy nedaval. Jinak to asi nejde co?
iPhone 5 32GB, bílý, iOS 6.1.4, BB 3.04.25
iPhone 4 16GB, černý, iOS 4.2.1, BB 03.10.01 - unlock (Gevey SIM)
iPhone 3G 8GB, černý, iOS 3.1.3, BB 05.12.01
iPad 2 32GB, 3G, bílý, iOS 6.0, BB 04.12.02
iPod nano 2. gen. 2GB, stříbrný
iPhone 4 16GB, černý, iOS 4.2.1, BB 03.10.01 - unlock (Gevey SIM)
iPhone 3G 8GB, černý, iOS 3.1.3, BB 05.12.01
iPad 2 32GB, 3G, bílý, iOS 6.0, BB 04.12.02
iPod nano 2. gen. 2GB, stříbrný
Nastaveni/Obecne/Heslo myslim, ze je to heslo na lockscreen, ale nechci kecat. Vazne je mnohem lepsi JB a heslovat jednotlive 

necitujeme posty hned nad svojimi! dodo
Cital som reviews a vsetci sa stazovali, ze Push nejde... Neviem, neskusal som, nechcem vyhadzovat (aj ked male) prachy za nieco, co mi nepojde a taku istu sluzbu urobi aj ICQ od ICQ.
Cital som reviews a vsetci sa stazovali, ze Push nejde... Neviem, neskusal som, nechcem vyhadzovat (aj ked male) prachy za nieco, co mi nepojde a taku istu sluzbu urobi aj ICQ od ICQ.
-
- Host
chtel by sem se zeptat jestli za to icq se nejak plati myslim za odeslane zpravy protoze driv kdyh ho mel kamarad v telefonu tak platil za kazdou odeslanou zpravu diky
-
- Mírně pokročilý
Pokud používáš O2 operátora (u ostatníc OP to bude asi stejné) a máš předplacenou službu Internet v mobilu tak VEŠKERÉ stažené i odeslaně data jsou v rámci toho balíčku,ať používáš aplikaci jakoukoli,to znamená že NAVíc neplatíš vůbec nic.
Naposledy upravil(a) benedy dne ned úno 01, 2009 9:04 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
necituj post hned nad svojim ak si na toto zvyknuty z ineho fora tak tu sa to nesmie! dodo
jojo to mam prave tak diky ja jenom aby mi pak neprisel ucet
jojo to mam prave tak diky ja jenom aby mi pak neprisel ucet
ja, kdyz nekomu pisu z iphone icq na qip tak mu zprava dojde, ale kdyz on pise me z qipu tak me nic nedojde.
Dela to i Vam?
Dela to i Vam?
Zdravím, mám stejný problém jako dva uživatelé v této diskuzi, ale nikde jsem zatím nenašel řešení. Mám iPhone 3G od vodafone (internet v mobilu zdarma) s FW 2.2.1, aplikaci ICQ stazenou klasicky z AppStore. Heslo do ICQ mam 4 znaky.
Problem je v tom, ze po prihlaseni ma program tendenci se reconnectovat porad dokola az to server nevydrzi a napise, ze probehlo prilis mnoho pokusu o prihlaseni a na nejakou dobu mi odstavi ucet. Nevite co s tim? Pripadne poradit dobrou alternativu (pokud mozno take free - v cestine byt nemusi) Dekuji
Problem je v tom, ze po prihlaseni ma program tendenci se reconnectovat porad dokola az to server nevydrzi a napise, ze probehlo prilis mnoho pokusu o prihlaseni a na nejakou dobu mi odstavi ucet. Nevite co s tim? Pripadne poradit dobrou alternativu (pokud mozno take free - v cestine byt nemusi) Dekuji
dela mi to same... nekdy mi jede to ICQ 3 hodiny v kuse v poradku..a nekdy se takhle reconnectuje az se uplne odpoji...doporucuju fring
-
- Host
Tak to mně ICQ rovnou napíše špatné ICQ nebo heslo 

-
- Senior uživatel
zkus to heslo zmenit
...
me to taky na puvodni neslo... mel jsem ho totiz 15 znaku dlouhy...
ted mam 7 a v pohode to fachci

me to taky na puvodni neslo... mel jsem ho totiz 15 znaku dlouhy...
ted mam 7 a v pohode to fachci

-
- Host
Heslo mam 9 znaků a jen čísla , ale stejně nejde

EDIT: tak jsem dal heslo 6 znaků a stále nic

EDIT: tak jsem dal heslo 6 znaků a stále nic

resime nefunkcnost aplikace ICQ (teda v mem pripade)... nechapu, co na tom nechapes...
-
- patron iPhone.cz
OT
AIM jsem zkoušel kdysi dávno, dnes již určitě prošel mnohými updaty. Umí posílat fotky nebo třeba hlasové vzkazy?
AIM jsem zkoušel kdysi dávno, dnes již určitě prošel mnohými updaty. Umí posílat fotky nebo třeba hlasové vzkazy?