ICQ od ICQ

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: ICQ od ICQ

Příspěvek od scorpi »

Škoda, že nejdou přes ICQ posílat fotky a namluvené vzkazy jako v Beejive. Ne, že bych to potřeboval k životu, ale každá fičura je dobrá :wink:

mullDie

Příspěvek od mullDie »

po nainstalovani mam app kompletne cesky a problem s diakritikou jsem zatim nezaznamenal

ChiLLi_Master
Host
Host

Příspěvek od ChiLLi_Master »

Konečně !!! :mrgreen:
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita

dj-tony

Příspěvek od dj-tony »

jenom sem se porad nedočetl tu k tomu kde je ta čeština???? jenom cosik tu bylo že: ,,Pokud máte nastavenou češtinu v systému (neoficiálně doinstalovaná), tak po spuštění ICQ je vše automaticky česky" takže pokud nemam JB tak bez češtiny..??nevadí mi to, že to mam anglicky.. ale preze sme češi a CZ je CZ...jiiank moje hodnoceni... AIM hadra :mrgreen: ale AIM sem odinstaloval, ICQ ikonka je hezčí :mrgreen:

JakubJakub

Příspěvek od JakubJakub »

Pokud nebudeš mít JB včetně CZ, tak nic neuděláš.

mullDie

Příspěvek od mullDie »

tak diakrtitka nejde, kdyz pise nekdo z neofiko klienta (miranda, qip)

komonek
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od komonek »

Můžete prosím to ICQ z App Store nahodit někam? :-( Já to v App Store prostě nemám... projížděl sem to několikrát... I hledat... Ale važně to tu nemám :(
iPad 4 - 64GB, white, iOS 8.1
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.

mullDie

Příspěvek od mullDie »

a zkousel's hledat primo v mobilu?

mullDie

Příspěvek od mullDie »

me stve, ze zadnej klient neumi xstatusy a ta diakritika taky pokulhava

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Tak to ICQ je urcite v ceskem appstoru ;-)

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ted prave me nastvala opravdu hodne jedna vec. AIM jsem prestal pouzivat mimojine z jedineho duvodu. V contact listu u klasickeho ICQ (PC verze) na druhe strane to v AIM haze tu postavicku, tzn. ikonu klasickeho AOL. Chci napsat na svuj iphone z pocitace zpravu a ICQ mi nahlasi, ze uzivatel (v tomto pripade muj iphone) je offline a ze AOL nepodporuje odesilani do offline stavu !!! (To proc me to detekuje jako offline prestoze v tom contact listu jsem online je vec druha, na problem to ale vliv nema, protoze v tomto momentu mam aplikaci AIM na iphone spustenou.)

U AIM jsem to chapal s tim, ze to neni mysleno jen na ICQ, tak at si haze stavy jak chce. Mimochodem napr. Palringo vas v cizich contact listech uvadi jako uzivatele klasickeho ICQ. Dokonce jsem zjistil, ze kdyz zapnu Palringo po AIM, porad se "tvarim" jako uzivatel AOL. Musim PC ICQ vypnout a zapnout, aby slo konecne odesilat zpravy.

Ale jak je mozne, ze u aplikace ktera se jmenuje ICQ to dela presne to same? Proc jsem u ostatnich uveden jako uzivatel AOL????? Je to z jedineho prosteho duvodu, ktery jsem tu uz psal a sice, ze ICQ je jen uboha predelavka AIM.

Toto je bohuzel vec, pres kterou se asi neprenesu, protoze vedet, ze mohou existovat uzivatele, kteri mi neposlou zpravu, je opravdu vyborny pocit :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

burr0head
Starý pes fóra :)

Příspěvek od burr0head »

jsem na australskym AppStore a tam to taky neni...sakrys...nemuzete to nekam nahodit? :)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

to juramac: Ale houby. Byl jsem na jinym uctu nez na svym. Na svym uctu jsem byl jen na iphone. :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

No ja s tim mam problem,
nejak se me neslo lognout na moje ICQ, tak jsem se zkusil zaregistrovat znova, dal jsem tam cislo a heslo a dal save...

jenze kdyz tam tedka chcu dat to svoje opravdovy tak to nejde, zkousel jsem asi 10x sign out a pak z5 jenze ono me to automaticky logne na to spatny :(, zkousel jsem smazat a znova sync a nic :( porad tam je to spatny icq :(...

mate nejakou radu ?

edit: problem jsem vyresil... napadla me posledni moznost a to ze jestli to neni v settings... tam jsem upravil ;)

Jan Truneček

Příspěvek od Jan Truneček »

To Honz1k:

mám stejný problém jako Ty, ale do setting jsem se už díval a je tam všechno správně. Zkusil jsem i místo čísla účtu dát svůj nick. (už mě prostě nic jiného nenapadalo) Dokonce jsem zkusil udělat restore a je to stále to samé. Zkouší se přihlásit, 5x to zkusí a pak hláška, že bylo příliš mnoho pokusů a že mám 5 minut počkat.

Nevíš Ty nebo někdo jiný radu jak na to?

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

ja mam na ICQ pomerne dlouhy heslo, cca15 znaku a kdyz jsem si zmenil heslo na mensi pocet tak me to funguje, ale dal jsem z5 na to dlouhy a nejde se me lognout :-D takze zitra menim na kratsi

Jan Truneček

Příspěvek od Jan Truneček »

to HONZ1K:

heslo mám na 6 znaků, takže ani tady už nevím. Počkám, jestli se tady nějaká rada neobjeví. Zatím díky :-)

EDIT:

anebo zůstanu u Palringa. Šlape, až na drobné výpadky dobře. Jen jsem si myslel, že ICQ od ICQ bude přehlednější.

Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym inak ti to budeme vsetko mazat! dodo

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Asi tak nejak :-)

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

Podle me je prehledny taky, ja driv mel FRING a toto se me zda o dost vychytanejsi ;-)

Ale zkus to heslo zmenit ;-) treba to pujde zkousel jsem aj brachovo a ten ma 9 a taky to nebralo :-D, ale ted uz pohoda

goldwingtom

Příspěvek od goldwingtom »

Ahoj,potřeboval bych poradit jak dosta icq,Děkuji za radu

Paly

Příspěvek od Paly »

co tak precitat si tema?

Stiahnes z AppStore a nainstalujes pomocou iTunes
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Mišo
Host
Host

Příspěvek od Mišo »

Nevie niekto urobiť slovenčinu do ICQ.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb

Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4

Diablo

Příspěvek od Diablo »

To Mišo : Nezdá se mi, že by tenhle program potřeboval překlad :) :)

Mišo
Host
Host

Příspěvek od Mišo »

Ja viem,da sa to zvladnuť aj v anglickom jazyku ale domaci jazyk je domaci jazyk.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb

Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4

m1ro
Host
Host

Příspěvek od m1ro »

Prosim Vas, ta aplikace je super az na jednu vec. Nevim jak to udelat, aby se pri prihlasovani muselo zadavat heslo. Obcas mobil nekomu pujcim treba ve tride a to ICQ bych chtel mit zaheslovany. Protoze jakmile jsem pripojenej na netu, tak jen spustim ICQ a uz se prihlasi samo.

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

si zahesluj tu app...

z cydie ,, LockDown'' tak to mam vyreseny ja ;)

m1ro
Host
Host

Příspěvek od m1ro »

To prave nemuzu, nemam JB a ani bych ho uz nikdy nedaval. Jinak to asi nejde co?
iPhone 5 32GB, bílý, iOS 6.1.4, BB 3.04.25
iPhone 4 16GB, černý, iOS 4.2.1, BB 03.10.01 - unlock (Gevey SIM)
iPhone 3G 8GB, černý, iOS 3.1.3, BB 05.12.01
iPad 2 32GB, 3G, bílý, iOS 6.0, BB 04.12.02
iPod nano 2. gen. 2GB, stříbrný

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Nastaveni/Obecne/Heslo myslim, ze je to heslo na lockscreen, ale nechci kecat. Vazne je mnohem lepsi JB a heslovat jednotlive ;-)

D!eSel_78

Příspěvek od D!eSel_78 »

necitujeme posty hned nad svojimi! dodo
Cital som reviews a vsetci sa stazovali, ze Push nejde... Neviem, neskusal som, nechcem vyhadzovat (aj ked male) prachy za nieco, co mi nepojde a taku istu sluzbu urobi aj ICQ od ICQ.

tomas89
Host
Host

Příspěvek od tomas89 »

chtel by sem se zeptat jestli za to icq se nejak plati myslim za odeslane zpravy protoze driv kdyh ho mel kamarad v telefonu tak platil za kazdou odeslanou zpravu diky

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Pokud používáš O2 operátora (u ostatníc OP to bude asi stejné) a máš předplacenou službu Internet v mobilu tak VEŠKERÉ stažené i odeslaně data jsou v rámci toho balíčku,ať používáš aplikaci jakoukoli,to znamená že NAVíc neplatíš vůbec nic.
Naposledy upravil(a) benedy dne ned úno 01, 2009 9:04 pm, celkem upraveno 1 x.

tomas89
Host
Host

Příspěvek od tomas89 »

necituj post hned nad svojim ak si na toto zvyknuty z ineho fora tak tu sa to nesmie! dodo

jojo to mam prave tak diky ja jenom aby mi pak neprisel ucet

Lukas1107

Příspěvek od Lukas1107 »

ja, kdyz nekomu pisu z iphone icq na qip tak mu zprava dojde, ale kdyz on pise me z qipu tak me nic nedojde.
Dela to i Vam?

ProchY01x

Příspěvek od ProchY01x »

Zdravím, mám stejný problém jako dva uživatelé v této diskuzi, ale nikde jsem zatím nenašel řešení. Mám iPhone 3G od vodafone (internet v mobilu zdarma) s FW 2.2.1, aplikaci ICQ stazenou klasicky z AppStore. Heslo do ICQ mam 4 znaky.
Problem je v tom, ze po prihlaseni ma program tendenci se reconnectovat porad dokola az to server nevydrzi a napise, ze probehlo prilis mnoho pokusu o prihlaseni a na nejakou dobu mi odstavi ucet. Nevite co s tim? Pripadne poradit dobrou alternativu (pokud mozno take free - v cestine byt nemusi) Dekuji

pacholek

Příspěvek od pacholek »

dela mi to same... nekdy mi jede to ICQ 3 hodiny v kuse v poradku..a nekdy se takhle reconnectuje az se uplne odpoji...doporucuju fring

pcbuh
Host
Host

Příspěvek od pcbuh »

Tak to mně ICQ rovnou napíše špatné ICQ nebo heslo :?

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

zkus to heslo zmenit :)...

me to taky na puvodni neslo... mel jsem ho totiz 15 znaku dlouhy...
ted mam 7 a v pohode to fachci :)

pcbuh
Host
Host

Příspěvek od pcbuh »

Heslo mam 9 znaků a jen čísla , ale stejně nejde :(

Obrázek

EDIT: tak jsem dal heslo 6 znaků a stále nic :(

ProchY01x

Příspěvek od ProchY01x »

resime nefunkcnost aplikace ICQ (teda v mem pripade)... nechapu, co na tom nechapes...

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

OT
AIM jsem zkoušel kdysi dávno, dnes již určitě prošel mnohými updaty. Umí posílat fotky nebo třeba hlasové vzkazy?

Odpovědět