Jan na Jaadu VNC

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
XNova

Jan na Jaadu VNC

Příspěvek od XNova »

mam problem nikde jsem tady nenasel poradnej navod jak to mam zprovoznit,jedinej kterej jsem nasel tak starou verzi a to 1.4.0 a ja mam 2.0.4..uz se me to kamos snazil vysvetlit ale i tak me to neslo..mam stahly Jaadu Vnc v2.0.4 a TightVNC mam xpcka no a na ipodu kdyz se chci pripojit tak se me to furt pripojuje a nepripoji..prosim pomoc..

XNova

Re: Jan na Jaadu VNC

Příspěvek od XNova »

tak tenhle clanek je me teda pekne na prd..a ten borec to dela na applu a ja mam win..uz hnedka od zacatku me to stim nesedi..Jaadu VNC Connect na pc ani nemam pripojeny pise me to STATUS : No SSH server found on port 22..a hlavne ze to tam pise ze se to udela vsechno automaticky..

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

XNova píše:mam problem nikde jsem tady nenasel poradnej navod jak to mam zprovoznit,jedinej kterej jsem nasel tak starou verzi a to 1.4.0 a ja mam 2.0.4..uz se me to kamos snazil vysvetlit ale i tak me to neslo..mam stahly Jaadu Vnc v2.0.4 a TightVNC mam xpcka no a na ipodu kdyz se chci pripojit tak se me to furt pripojuje a nepripoji..prosim pomoc..

Já mám vyzkoušené že pokud se připojuješ přez Wifi která je na stejné síti jako PC tak je vše v pohodě ale pokud se budeš připojovat přez jinou (cizí) Wifi tak se nepřipojíš!

XNova

Příspěvek od XNova »

notas i ipod mam pripojeny na moji a stejnou wifinu..

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

tak v tom případě to musí makat

XNova

Příspěvek od XNova »

no a jak to ma makat?kdyz me to nechce jet??a pise me to tohle No SSH server found on port 22 a v ipodu se me to furt pripojuje jak kdyby to nemelo konce..a nerikej te ze to je ipodem protoze kamosovi to jede, pomahal me snim ale sam nevi..

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Občas nakoukni do Soukromých zpráv!

Odpovědět