Jan na Jaadu VNC
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jan na Jaadu VNC
mam problem nikde jsem tady nenasel poradnej navod jak to mam zprovoznit,jedinej kterej jsem nasel tak starou verzi a to 1.4.0 a ja mam 2.0.4..uz se me to kamos snazil vysvetlit ale i tak me to neslo..mam stahly Jaadu Vnc v2.0.4 a TightVNC mam xpcka no a na ipodu kdyz se chci pripojit tak se me to furt pripojuje a nepripoji..prosim pomoc..
Re: Jan na Jaadu VNC
tak tenhle clanek je me teda pekne na prd..a ten borec to dela na applu a ja mam win..uz hnedka od zacatku me to stim nesedi..Jaadu VNC Connect na pc ani nemam pripojeny pise me to STATUS : No SSH server found on port 22..a hlavne ze to tam pise ze se to udela vsechno automaticky..
-
- Mírně pokročilý
XNova píše:mam problem nikde jsem tady nenasel poradnej navod jak to mam zprovoznit,jedinej kterej jsem nasel tak starou verzi a to 1.4.0 a ja mam 2.0.4..uz se me to kamos snazil vysvetlit ale i tak me to neslo..mam stahly Jaadu Vnc v2.0.4 a TightVNC mam xpcka no a na ipodu kdyz se chci pripojit tak se me to furt pripojuje a nepripoji..prosim pomoc..
Já mám vyzkoušené že pokud se připojuješ přez Wifi která je na stejné síti jako PC tak je vše v pohodě ale pokud se budeš připojovat přez jinou (cizí) Wifi tak se nepřipojíš!
-
- Mírně pokročilý
tak v tom případě to musí makat
no a jak to ma makat?kdyz me to nechce jet??a pise me to tohle No SSH server found on port 22 a v ipodu se me to furt pripojuje jak kdyby to nemelo konce..a nerikej te ze to je ipodem protoze kamosovi to jede, pomahal me snim ale sam nevi..
-
- Mírně pokročilý
Občas nakoukni do Soukromých zpráv!