susty:Ano řešením pro tebe je přejít na mac

Opravdu už potom nebudeš řešit nějaký výkon, že opět vyšel nový procesor, nová grafická karta a já nevím co ještě

Nebude pro to důvod. Vidím to na sobě, kdysi jsem se taky honil za výkonem, bylo potřeba stále výkonějších komponent, stále jsem sledoval novinky, abych byl vůbec v obraze..Dnes mě to prakticky nezajímá..Mám maca od ledna, jsem naprosto spokojen, už bych ho nevyměnil. Vše šlape jak má, je to rychlé, jednoduché, intuitivní no prostě paráda. Komunita, která je kolem maců a applu obecně mi je taky velice sympatická

Celkem mě to vše kolem, ten "mac world" chytil a zase se bavím práci na počítači. Hraju si s OS, stále objevuju nové věci a jsem mile překvapen, že to funguje..Tohle mi na PC poslední dobou chybělo..
Nemusím řešit, to že můj hardware už zase nestíhá, že operační systém je po půl roce "zasekaný" tak, že nejlepší řešení je formát disku a další podobné problémy, které určitě všichni známe. Prakticky sdílím juramacův názor. Myslím, že můj macbook pro mi bude pár let sloužit bez toho, abych se cítil nějak omezen.
Využití, které od počítače vyžaduješ v pohodě splňuje mac. Photoshop je samozřejmě i ve verzi pro mac. V poslední době vycházejí i hry pro mac, lepší řešení je však nainstalovat windows a hry hrát tam. Úplně nejlepší řešení je ovšem zmiňovaná konzole. V mém případě by to ovšem byla PS3

Ad HD video: Samozřejmě, že ho mac zvládá bez nějakého sekání. Co se týče optického výstupu, tak i tím macy disponují

Rony i tvůj mini

Jde o jeho "mini" verzi. Řešením je tzv. toslink redukce -
třeba něco takového. Osobně to vyzkoušeno nemám, ale fungovat by to mělo..