Shazam

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
BillTH

Shazam

Příspěvek od BillTH »

Existuje v českém AppStore podobná aplikace jako je Shazam? (Rozpoznání písničky) nechápu proč tam není a jediná možnost je krást....

TommyS

Re: Shazam

Příspěvek od TommyS »

Tak si založ US účet a nekraď!!!

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Ale je midomi ale teraz sa to vola soundhound.

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Ano to je sice pravda,ale když jsem si koupil Shazam RED
mám dobrý pocit že jsem přispěl na něco dobrého 8)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Tak ty máš zaistené miesto v nebicku :lol:
keby som o tej app vedel aj ja by som ju kúpil ale mám soundhound a myslím že 2 app my budú zbytočne ale prehovorim otca nech ich podporí.

scapin
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od scapin »

Mal som možnosť porovnať Shazam a SoundHound (midomi) a soundhound mi vyšiel ako kvalitnejší vyhľadávač a ešte ktomu sa dá zakúpiť aj na SK App Store.
-> Apple iPhone 15PRO MAX, 256GB
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06

BillTH

Příspěvek od BillTH »

podle mě podvodná registrace na americkém appStore je skoro stejná jako kradení... moc děkuji za soundhound... za ty peníze neocenitelná aplikace... dal bych za ní i víc....

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Nepochopil jsem to, že registrace na US appstoru je krádež.Nezlob se na mě ale tohle je nesmysl!

BillTH

Příspěvek od BillTH »

proč Apple dělí appStory podle lokalit? KDybych chtěl, abychom se registrovalii na Americkém tak si nedává tu práci.,... je to kvůli licenčním podmínkám... z nějakého důvodu tu Shazam není... stejně jako proč tu nemůžeme kupovat hudbu z itunes...

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

TommyS- nechaj tak ale máš pravdu neviem čo je natom krádež.

Edit: aj ja mám jeden us account viac ako rok.

t0panka

Příspěvek od t0panka »

a nevie niekto ci bude shazam aj v sk\cz appstore? Midomi mi je nejako proti srsti neviem preco... Mozno tou ikonou a prostredim. Kazdopadne mam US account ale ked tam nemas kreditku tak si mozes maximalne stiahnut lite ktora je obmedzena na 5 tagov na mesiac

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Tak si založ účet třeba na polském appstore, tam Ti to "sežere" i českou kartu a můžeš si koupit full verzi, tak jsem to udělal i já :mrgreen: . Na US mi to kartu nechtělo vzít.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

Místním moralistům, off topic:

SW se nekrade, nýbrž, NELEGÁLNĚ UŽÍVÁ. A pakliže si někdo mimo USA založí účet na US itunes, pak se jedná o NELEGÁLNÍ UŽITÍ itunes a na na ní navázaných koupí, což je DE JURE stejné jako NELEGÁLNÍ UŽITÍ aplikací.

Řečí laika, je to tedy taky "krádež", i když si Tommy myslí, že nee :-)

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Takže, pokud si třeba na US nebo mnou jmenovaném polském účtu zaplatím kartou app,tak je tokrádež? Tak tomu říkám hovadina, co kradu, když platím?
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Majky_
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Majky_ »

Jak můžete porovnávat kradení aplikací s vytvořením účtu na zahraničním appstoru ? To je jak srovnávat hrušky s jabkama... :roll:
Jinak je chválihodné, že se snaží firma podpořit Afriku, ale v porovnání se Soundhound je Shazam nedotažený a když jsou teď obě aplikace za stejnou cenu ($6,49) tak je pro mě Soundhound jasná volba.

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Mám Soundhound a Shazam RED řeknu vám pro mě Shazam jasná volba rozpoznal už několik písniček které Soundhound nerozpoznal :wink:

BillTH

Příspěvek od BillTH »

každému vyhovuje něco jiného... ale Shazam u nás není k dispozici... je to krádež a tečka.... je to porušení licenčních podmínek.... v případě, že by společnost Apple zjistila podvodné založení účtu tak ho zablokuje.... navíc společnost, která Shazamvytvořila nemá oprávnění prodávat na českém appstore takže nemá právo na peníze z českého trhu.... není žádný rozdíl, jestli si někdo Shazam stáhl z nějakého warez fora nebo stejně nelegálně z US appstore... ve výsledku jsou oba zloději a porušují licenční podmínky... jen ten druhý za to ještě zaplatil....

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Zamčeno