Shazam
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Shazam
Ano to je sice pravda,ale když jsem si koupil Shazam RED
mám dobrý pocit že jsem přispěl na něco dobrého
mám dobrý pocit že jsem přispěl na něco dobrého

Tak ty máš zaistené miesto v nebicku
keby som o tej app vedel aj ja by som ju kúpil ale mám soundhound a myslím že 2 app my budú zbytočne ale prehovorim otca nech ich podporí.

keby som o tej app vedel aj ja by som ju kúpil ale mám soundhound a myslím že 2 app my budú zbytočne ale prehovorim otca nech ich podporí.
-
- Klub čistého iOS
Mal som možnosť porovnať Shazam a SoundHound (midomi) a soundhound mi vyšiel ako kvalitnejší vyhľadávač a ešte ktomu sa dá zakúpiť aj na SK App Store.
-> Apple iPhone 15PRO MAX, 256GB
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
podle mě podvodná registrace na americkém appStore je skoro stejná jako kradení... moc děkuji za soundhound... za ty peníze neocenitelná aplikace... dal bych za ní i víc....
Nepochopil jsem to, že registrace na US appstoru je krádež.Nezlob se na mě ale tohle je nesmysl!
proč Apple dělí appStory podle lokalit? KDybych chtěl, abychom se registrovalii na Americkém tak si nedává tu práci.,... je to kvůli licenčním podmínkám... z nějakého důvodu tu Shazam není... stejně jako proč tu nemůžeme kupovat hudbu z itunes...
TommyS- nechaj tak ale máš pravdu neviem čo je natom krádež.
Edit: aj ja mám jeden us account viac ako rok.
Edit: aj ja mám jeden us account viac ako rok.
a nevie niekto ci bude shazam aj v sk\cz appstore? Midomi mi je nejako proti srsti neviem preco... Mozno tou ikonou a prostredim. Kazdopadne mam US account ale ked tam nemas kreditku tak si mozes maximalne stiahnut lite ktora je obmedzena na 5 tagov na mesiac
-
- Senior uživatel
Tak si založ účet třeba na polském appstore, tam Ti to "sežere" i českou kartu a můžeš si koupit full verzi, tak jsem to udělal i já
. Na US mi to kartu nechtělo vzít.

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Mírně pokročilý
Místním moralistům, off topic:
SW se nekrade, nýbrž, NELEGÁLNĚ UŽÍVÁ. A pakliže si někdo mimo USA založí účet na US itunes, pak se jedná o NELEGÁLNÍ UŽITÍ itunes a na na ní navázaných koupí, což je DE JURE stejné jako NELEGÁLNÍ UŽITÍ aplikací.
Řečí laika, je to tedy taky "krádež", i když si Tommy myslí, že nee
SW se nekrade, nýbrž, NELEGÁLNĚ UŽÍVÁ. A pakliže si někdo mimo USA založí účet na US itunes, pak se jedná o NELEGÁLNÍ UŽITÍ itunes a na na ní navázaných koupí, což je DE JURE stejné jako NELEGÁLNÍ UŽITÍ aplikací.
Řečí laika, je to tedy taky "krádež", i když si Tommy myslí, že nee

-
- Senior uživatel
Takže, pokud si třeba na US nebo mnou jmenovaném polském účtu zaplatím kartou app,tak je tokrádež? Tak tomu říkám hovadina, co kradu, když platím?
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Klub čistého iOS
Jak můžete porovnávat kradení aplikací s vytvořením účtu na zahraničním appstoru ? To je jak srovnávat hrušky s jabkama...
Jinak je chválihodné, že se snaží firma podpořit Afriku, ale v porovnání se Soundhound je Shazam nedotažený a když jsou teď obě aplikace za stejnou cenu ($6,49) tak je pro mě Soundhound jasná volba.

Jinak je chválihodné, že se snaží firma podpořit Afriku, ale v porovnání se Soundhound je Shazam nedotažený a když jsou teď obě aplikace za stejnou cenu ($6,49) tak je pro mě Soundhound jasná volba.
Mám Soundhound a Shazam RED řeknu vám pro mě Shazam jasná volba rozpoznal už několik písniček které Soundhound nerozpoznal 

každému vyhovuje něco jiného... ale Shazam u nás není k dispozici... je to krádež a tečka.... je to porušení licenčních podmínek.... v případě, že by společnost Apple zjistila podvodné založení účtu tak ho zablokuje.... navíc společnost, která Shazamvytvořila nemá oprávnění prodávat na českém appstore takže nemá právo na peníze z českého trhu.... není žádný rozdíl, jestli si někdo Shazam stáhl z nějakého warez fora nebo stejně nelegálně z US appstore... ve výsledku jsou oba zloději a porušují licenční podmínky... jen ten druhý za to ještě zaplatil....
-
- Starý pes fóra :)
Lock!
Tema o Shazam je tu viewtopic.php?f=69&t=5836&hilit=shazam
Viac tem o Shazam je tu: search.php?keywords=shazam&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
Temy o legalnosti JB atd najdete na fore
Tema o Shazam je tu viewtopic.php?f=69&t=5836&hilit=shazam
Viac tem o Shazam je tu: search.php?keywords=shazam&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
Temy o legalnosti JB atd najdete na fore
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!