Re: Avatar - Movie
Drtiva vetsina lidi na to jde, protoze je to neco nove, opredene bombastickou reklamou, vselijakymi nej, je to IN, ale jsem presvedcen, ze stejna vetsina lidi si pak rekne - ano,zajimave, efektni,nove ,ale podruhe uz bych na to nesel. Ale to tvurce nezajima. Ucel=zapis do historie, jako prvni celovecerni 3D a hlavne maximalni zisk po celem svete, to splnilo, a o nicem jinem to neni. Ze na to vetsina lidi pak uz nepujde a dalsi penize to nevydela, to uz neni dulezite. Jak jsem jiz jednou psal- bude se na nej vzpominat, jako na 3d Smouly, Pocahontas a Matrix v jednom, ale urcite ne, jako na dobry film, jako treba predchozi Cameronuv Titanic a spoustu jinych skutecne dobrych filmu.
-
- Pokročilý uživatel
On si nedá pokoj. To Titanik je kýč jako kráva, a nebýt sexu v zamlžené fordce, tak na něj nejdeš ani ty.
Titanic jse viděl jednou. Avatar 3x. A jsem normální člověk, vždyť mám doma 3 iPhony, 1 iPod a MacBook. Tak co je pořád s tebou, bratře?
Titanic jse viděl jednou. Avatar 3x. A jsem normální člověk, vždyť mám doma 3 iPhony, 1 iPod a MacBook. Tak co je pořád s tebou, bratře?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Mike0007CZ, vážím si tě, ale možná bys neměl na ten film tak často koukat.
Nemůžeš vyloučit případné vedlejší následky.
Na wikipedii jsem zaznamenal, že James Cameron natáčí další 3D Scifi a tenhle "zážitek" si už raději nechám ujít.
Zajímavá je také jeho filmografie. Cameron natočil celkem 15 filmů a jeden televizní seriál.
Věřím tomu, že např. film Xenogenesis byl v roce 1978 velký akční hit, ale dnes mi ten název vůbec nic neříká. Je to veliký kontrast např. s tímhle:
Vlastně kromě Titaniku, zfilmovaného "skutečného příběhu" a filmu Hlubina mi žádný jeho film nic neříká.
A obávám se, že tak za pár let dopadne i Avatar.
To je tak, když se člověk honí jenom za prachama ...
Nemůžeš vyloučit případné vedlejší následky.
Na wikipedii jsem zaznamenal, že James Cameron natáčí další 3D Scifi a tenhle "zážitek" si už raději nechám ujít.
Zajímavá je také jeho filmografie. Cameron natočil celkem 15 filmů a jeden televizní seriál.
Věřím tomu, že např. film Xenogenesis byl v roce 1978 velký akční hit, ale dnes mi ten název vůbec nic neříká. Je to veliký kontrast např. s tímhle:
Jirkus píše:Zkuste třeba Vetřelce z roku 1979 od R. Scotta. Při sledování tohohle 30 let starého filmu mi vždycky běhá mráz po zádech a vždy, když si ten film pustíme (a že ten příbeh už známe nazpaměť), ten film dokáže vždycky a spolehlivě vytvořit tu zvláštní atmosféru neznáma a strachu ...
headlong píše:jj, Alien je jediný film, u kterého se ještě dnes bojím. A to jsem ho viděl nejmíň 20x
Vlastně kromě Titaniku, zfilmovaného "skutečného příběhu" a filmu Hlubina mi žádný jeho film nic neříká.
A obávám se, že tak za pár let dopadne i Avatar.
To je tak, když se člověk honí jenom za prachama ...
-
- Mírně pokročilý
To Jirkus: Do teď jsem s tebou naprosto souhlasil, protože já jsem při Avataru usínal. Na druhou stranu ale pro moji dceru to byl velký filmový zážitek, takže zbytečně ho Cameron nenatočil
To, že Tobě žádný Cameronův film kromě Hlubiny nic neříká, ještě neznamená, že nenatočil filmy, na který se nezapomíná Myslím, že Vetřelci a Terminátor většině filmových diváků něco říkají.
PS. Titanic jsem bohužel nikdy nebyl schopen dokoukat.
To, že Tobě žádný Cameronův film kromě Hlubiny nic neříká, ještě neznamená, že nenatočil filmy, na který se nezapomíná Myslím, že Vetřelci a Terminátor většině filmových diváků něco říkají.
PS. Titanic jsem bohužel nikdy nebyl schopen dokoukat.
A o čem ten film Vetřelci nebo Terminátor jsou?
Ve filmu Terminátor prý hraje S. Stalonne ...
Ve filmu Terminátor prý hraje S. Stalonne ...
-
- Mírně pokročilý
OT.Vetřelci: Rozmnožený Scottovy potvory a přežije zase jenom Ripleyová
Hned jsem kouknul na CSFD a jsou ještě o jeden procentní bod lepší než tebou zmiňovaný 1. díl. Tím netvrdím, že je lepší
Terminátor: Píšu jenom jedním prstem a tak bych to smolil do noci
S tím svalovcem si se těsně netrefil
Hned jsem kouknul na CSFD a jsou ještě o jeden procentní bod lepší než tebou zmiňovaný 1. díl. Tím netvrdím, že je lepší
Terminátor: Píšu jenom jedním prstem a tak bych to smolil do noci
S tím svalovcem si se těsně netrefil
-
- Administrator
máš se co učit !!
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
Cameron se totiž rozmluvil o tom, že hodlá prvního Avatara trumfnout svým oblíbeným tahem - vydá se pod vodu