![Obrázek](http://img101.imageshack.us/img101/8870/imageufn.jpg)
![Obrázek](http://img441.imageshack.us/img441/7470/imageqr.jpg)
Nemáte náhodou někdo doma tuhle hračku?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PS: Podle mne v mnoha směrech je to zařízení mnohem lepší než iPad.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
rony píše:naco by som "pro praci" vyhadzoval vlastne peniaze?
masinka ako je horevyssie, je proste co mozno najminiaturnejsi pocitaci. akonahle zacnes "zvacsovat" obrazovku, tak utekas od tohto konceptu k normalnemu laptopua potom naco spekulovat, zobrat laptop a hotovo, nie?
rony píše:Neviem co riesis. Ak reagujes na mna, tak NECHAPEM v COM KONKRETNE.
johnnn píše:Vypadá to dobře, ale iPad je iPad.
TommyS píše:Podle mě krám na pytel! Radši iPad než tenhle kapesní notebook
EAH píše:Na také aké machrovanie je to celkom fajn, ale určite by som si to nekúpil.A hlavne ten moc široký display..
TommyS píše:Jak jsem psal PRO MĚ je to krám na pytel.Nevidím v tom využití a nechápu jak někdo může říct že to je lepší jak iPad? Já bych si radši koupil iPad,protože v něm vidím větší využití...Když chci psát dokumenty ve wordu nebo dělat s grafikou tak si koupím notebook(aspoň 13'' a né takovýho prcka),ale když chci skvělou věc na prohlížení fotek,knih a videí tak si koupím iPad...
Razerman píše:Přiznávám se že jsem nestudoval rozlišení toho Vaia ale z osobní zkušenosti s těmahle "prckama" bych do něj asi nešel.
Razerman píše:Měl jsem 9ti palcovej (mininotebook/netbook - každej prodejce píše na stránkách něco jinýho) od HP ale na běžný používání děs.
TommyS píše:Já Ti poradím...Když jedu někam na víkend do lesa,na chatu určitě si s sebou neberu počítač zkus to taky.
rony píše:jirkus nepremyslal si okolo toho stahovania napr. nad tym
ze doma mas internet asi aj vysokorychlostny.
co takto si zriadit nejaku "download" station, ktorej rozhranie mas dostupne napr. z mobilu/ipadu blabla.
finta je ta, ze ked chces nieco stiahnut, tak link na stiahnutie vlozis do tej download station a domaci internet ti to nasosa.
Takze v takom pripade je jedno aky mobil / ipad ci co mas staci ti browser na riadenie celeho procesu sosania
Ja mam takto nastaveny router doma, ze ked potrebujem, tak sa mi firewall odblokuje a mam pristup trebars k multimedialnemu prehravacu a viem v nom riesit dokonca aj veci ako spustenie filmu