Sice se tahle "novinka" netýká totálně a přímo iPhonu, ale po té hysterii na netu v minulosti je to vlastně součást koloritu kolem uměle nafouknuté bubliny, kdy si kdekdo najednou hlídá čárky.... Tak se koukněte, jak je na tom i ten, ke komu chtěl díky tomuto "problému" kdekdo přeběhnout Jenom podotýkám, že je to z české kotliny.
forum kde preberaju aj Samsung Desire spokojný uživatel píše že mu vadia 2 veci ,toto je ta druha :
2) kolisani/ztrata signalu.. tohle je vec, ktere jsem si za prvni tyden vubec nevsiml (btw byl jsem v Olomouci)
- napr. sedim v obyvaku a mam telefon v ruce a najednou zniceho nic spadne signal treba na 1 carku a nekdy zmizi uplne.. a pak po nejake dobe opet naskoci a uplne plnej, casto mivam podezrele slabej signal i kdyz na jinych telefonech co jsou u nas v byte je furt max. signal (v Praze, kde bych cekal, ze signal bude mozna i lepsi..je pravda ze venku jsem to jeste netestoval)
- docetl jsem se ruzne na forech, ze s tim maji obcas lidi problem a nekdy az takovej, ze jim padaj neustale hovory apod.. mam trosku obavy, aby se to casem jeste vic ,,nezkazilo" protoze za prvni tyden jsem to vubec nezaznamenal, az ted posledni 2 dny se mi to nejakym zpusobem stava..
- uzivatele psali ze reklamaci jim neuznali, ze to pry jen zapoji, promeri, poslou zpatky a reknou ze je to ok... (nikde jsem bohuzel nenasel zadne reseni, ktery bych mohl ja zkusit, krom rad na reset, ktere se mi zdaj neefektivni)
Mam iPhone 4 presne 1 tyzden. Pouzivam ho intenzivne, volania, sms, web. Zatial sa mi nestalo, ze by signal, alebo hovor padol. Okrem chronicky znamych miest, kde nie je pokrytie, ale tam padaju vsetky telefony nie len iPhone. A to som lavak, takze drzim telefon lavou rukou. Ziaden kryt ani bumper nepouzivam.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods