u nokie je to tak, ze maju pricasto vymenu vlajkovych lodi medzi svojimi produktami. prestalo ma to bavit, vypol som prepinac do polohy Nokia = nezaujima ma nic. A napodiv to funguje, pretoze kopce nadsenych ludi ma nadeje vzdy no novoohlaseneho a vzdy rychlo pridu hlasy, ze to ci ono je zle a tak som spokojny.
Nokia je vyborna v najnizsej triede, tj. mobily pre ludi, ktorych zaujima ze je zakazdy ina plastova skrupinka, ze je to tak lacne, ze tym mozu zasypat zamestnancov vo firme a co davat deckam kazdy pol rok, a hlavne je to pre operatorov lahke riesenie klientom ktori su radi, ze maju dalsi mobil za dvojrocny upis. tam je nokia doma.
ale aby urobila nieco nadupane, sory ludia, to uz davno neurobila. casy ked si zalubene pozeral na Communicator v rukach niekoho, casy, ked si kukal ako puk na vystrelovacku 7110 skoncili. Nokia zacala byt lowend niekde v casoch ked sa takmer vsetci vybavili telefonmi ako 6110 ci co to bolo s tym chameleon lakom.
to boli casy, ked mi doslo, ze takzvane manazerske telefony si kukuju nemanazeri a tito ludia sposobili pad segmentu exkluzivnych manazerskych nadupanych telefonov, ale aj preto, ze ten segment asi nikdy neexistoval, skutocny manazer mobil potrebuje na prijem volani.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
ti co tvrdia inak, nie su skutocni manazeri
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
))
a tak sa segment preorientoval na zmesku deti, geekov ci na zabavu, co je uz cista loteria a aj Nokia v tom evidentne pobehuje ako slede v akvariu.