iPhone 32Gb?

vše co vás napadne
Zedjunior

Re: iPhone 32Gb?

Příspěvek od Zedjunior »

Logicky: o čem se neustále mluví? O iPhone s podporou 3G, jestli by měl mít lepší foťák, jiný vzhled, apod je věc druhá. Je to jedna z věcí, která je iPhone vyčítána - absence podpory 3G sítí.

Když iPhone bude 3G podporovat, otevřou se nové možnosti, televize v iPhone, rychlý intertnet, videohovory a mnoho dalších věcí. Proč Vodafone uvažuje o prodeji iPhone? Protože chystá podpora UMTS v ČR :wink: ... mě to do sebe zapadá.
Naposledy upravil(a) Zedjunior dne ned čer 01, 2008 12:03 pm, celkem upraveno 1 x.

Dave

Příspěvek od Dave »

jj a iPhone bude mít každej druhej člověk v ČR :(
stupidní vodafone

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Dave: a to te tankuje? Jestli chces masirovat, tak si kup VERTU.

BTW co ten kontakt na "kamarada".
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

Zedjunior

Příspěvek od Zedjunior »

Já za tím vidím jen dobro. Přijde s tím i technická podpora pro iPhone, takže v skoro každém servisu budou schopni iPhone opravit. Možná bude česky iTunes, protože né každý Čech ovládá angličtinu úplně perfektně, a mnoho dalších výhod.

S474N: iPhone je mnohem zajímavější než-li snobské Vertu :wink:
Naposledy upravil(a) Zedjunior dne ned čer 01, 2008 12:10 pm, celkem upraveno 2 x.

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

ot
@Dave
tohle je podle me velky omyl hodne lidi tady, musite si uvedomit ze iPhone bude v kazdem pripade ve vyssi cenove kategorii a u nas dost mozna v te nejvyssi. Lide v cesku stale jeste nejsou ochotni za tohle utracet penize. At uz z setrivosti nebo financnich duvodu. Uvidime je spis v rukou stredni a vyssi tridy u takzvanych "kravataku", dale u IT maniaku a mladych nadsenych lidi co si na nej vydrou na brigade

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Zedjunior píše:S474N: iPhone je mnohem zajímavější než-li snobské Vertu :wink:

Vsak ja nerikal, ze neni. Nicmene pokud chce nekoho masirovat, tak to bude s Vertu trosicku lepsi, nez s iPhonem.
Obrázek

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

přesouvám do jiné sekce tohle už v sekci pro nováčky nemá co dělat..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Dave

Příspěvek od Dave »

nechci s iPhonem machrovat, ale líbí se mi nekomerční věci. což iPhone do těd byl a eště zatím je. :)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Dave: LOL, tak to si me fakt dostal, protoze iPhone ma do nekomercnosti asi tak blizko, jako automaty na kondomy do Vatikanu.
Obrázek

Dave

Příspěvek od Dave »

ot: no na ulici nepotkáš každýho druhýho kdo má iPhone. ;)
ale stop, to by sme to tu mohli rešit do nekonečna :D

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

@S474N

to jo, ale ne u nas, u nas je to stale vzacnost, vdycky mi poskoci srdce radosti kdyz v MHD potkam spriznenou dusi jak hladi iPhonka :)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Dave: to si asi ale pletes hodinky a holinky - oboje se sice natahuje, ale...

Co ma rozsireni spolecneho s komercnosti? Kdyby byl iPhone nekomercni, tak ho maji vsichni a zadarmo.

ilijusin: no to je sice pekne, ale to se bavime o rozsireni a ne o komerci.
Obrázek

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

jo kdyz to beres takhle formalne tak mas pravdu
ale kdyz si lide normalne povidaji a pouziji slovo komercni vetsinou tim mysli "lidove" (neni to presne, ale chapete ne) "kozumni" "rozsirene" .....

ale nerikam ze nemas pravdu, pravdu mas, ja jen rikam jak to bylo mysleno a ze je zbytecne slovickarit, staci to prejit a pokracovat v debate, protoze vsichni chapeme co chtel rict

Dave

Příspěvek od Dave »

ot: pokud vim tak komerce je vlastne jak hodně je toto rozšířené.
a když mluvim o tom že iPhone je (třeba u nás) nekomerční, tim myslím že nepotkáš každýho člověka kterej drží iPhone v ruce.
nikdy jsem neslyšel že by komerce měla něco společnýho s tim že by bylo něco zadarmo :shock:

(ale možná se pletu, vetšinou znam komerci třeba u kapel - nekomerční kapela - neni všude v mediích apod. komerční skupina - tokio motel neboli plné bravíčko věciček pro teenagery :D )

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

no S474N ma 100% pravdu
definice:
Obchod neboli komerce je lidská činnost, která spočívá v směňování zboží nebo služeb za peníze, případně za jiné zboží nebo služby.

zdroj

nahore sem vysvetlil ze to je jenom slovickareni, ale ja bych toto komplet OT uz ukoncil...

Dave

Příspěvek od Dave »

konec! :) snad ale víte co jsem měl namysli ;)
máš pravdu s tím slovíčkařením :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Ještě si přihřeju polívčičku v tom slovíčkaření :twisted:

Myslím, že všichni máte na mysli slovo konvenční :mrgreen: Podle mě je a ještě nějakou dobu bude iPhone v ČR nekonvenční :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

ilijusin píše:no S474N ma 100% pravdu

1. S474N ma vzdy pravdu
2. Kdyz nema pravdu, plati bod 1.

:mrgreen:

toncek: presne tak to je, kluci tu hovorili o konvencnosti a zamenili ho s komerci.
Obrázek

Kurvadrát
Host
Host

Příspěvek od Kurvadrát »

Gang$taUA píše:prostě co bude to bude kdyby to bylo starý 1.0 tak bych ho prodam jestli by někdo mněl zájem, stejně koupím N96 po mých zkušenostech z mojí N95 my připadal kámošuv iPhone jak blba hráčka. bez urážky apple.

Uf uf, nedalo mi to a musim reagovat. Tohle je proste hrozny blabol - Nokia N95/N96 je uzasna? Pokud mas znameho v lekarne, ktery ti prodava levne sedativa, tak je asi N95 pouzitelna, ale jinak je to priserny! Mel jsem dve N95 (jednu obyc. - moje soukroma a jednu 8GB - sluzebni). Reakce systemu [pokud se to tak jeste da nazvat] byly silene, vrzani, displej, nestabilita, ovladani, nepouzitelna gps, video pomale, audio plne systemoveho sumu + tragicky zvuk, ovladani audioprehravace nesmyslne, v zamknutem stavu nereaguji ani klavesy hlasitosti (grr), baterie vydrzela tak den az dva, fotky byly zeleny... nokia pro me skoncila! (btw mrknete na moje video, jak jsem tu svoji N95 zrusil... http://www.youtube.com/watch?v=0uJfPxJwUKg Predem uvadim, ze nejde o fake! V pozadi nas market Albert, Nokia umrela do hodiny :P . Pak jsem mel HTC TyTn a po mesici jsem ho s ulevou prodaval a koupil iPhone 16 a krom prvniho rozcarovani z bluetooth (coz jsem posleze pochopil jako vyhodu :arrow: WiFi) mam jen same pozitivni zkusenosti. Uz si neumim predstavit, ze bych zase mackal tlacitka nebo tahal stylus. iPhone je asi prvni telefon, ktery mi proste sedi. 8)

PS: novy iPhone bude mit podporu 3G, potvrzuje to mnoho skutecnosti (apple nakoupil milion 3G chipsetu Infineon S-GOLD3H (rychlost do 7,2MB/s; teor. az 14,4MB/s - v CR tolik ale nelze), bety fw 2.0 jsou plne podpory 3G na vsech mistech. (v pristim roce bude mozna novy typ cipu HSPA+ > teor. rychlost udajne az 42MB/s!!!) ale asi ne v CR :D
GPS (Broadcom SiStarIII) je take jiste, dokonce i fotak bude podporovat geotagging fotografii, takze budete vedet, kde jste konkretni fotku porizovali. A podle prvnich fotek novych iPhonu se da ocekavat priklon k designu macbook air a bude jeste o par mm tenci
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=1119221 , zadni cast bude asi plastova (potreba umistit mnozstvi anten a prijmacu bez ruseni kovovym telem telefonu)...

Ja se tedy tesim velice... ale, NECHME SE PREKVAPIT, verim ze ma Steve zase neco v rukavu :P
iPhone 4S 64GB 5.0.1 Absinthe
iPhone 16GB 3.1.2 Blackrain
iPad 64GB 3G 4.3.3 RedSn0w

MacBook Pro C2D 2.4GHz OSX 10.6.8, iPod Video 80GB

Kurvadrát
Host
Host

Příspěvek od Kurvadrát »

Tak nakonec se 32GB nekona :lol: ale ty ceny jsou super :twisted:
iPhone 4S 64GB 5.0.1 Absinthe
iPhone 16GB 3.1.2 Blackrain
iPad 64GB 3G 4.3.3 RedSn0w

MacBook Pro C2D 2.4GHz OSX 10.6.8, iPod Video 80GB

pacholek

Příspěvek od pacholek »

hoj, nečetl jsem celé vlákno ale něco mám na srdci :) mám kamaráda co pracuje v O2 a jako nabídku pro O2 zaměstnance si můžou pořídit iphone v1 32GB za necelých 13k, neviděl jsem to na vlastní oči ale zatím jsem neměl důvod mu někdy nevěřit.. podotýkám že ten nabízený iphone je nový a s češtinou

Dave

Příspěvek od Dave »

iphone verze 1 není v 32GB.

pacholek

Příspěvek od pacholek »

asi někde soudruzi u O2 udělali překlep :)

Dave

Příspěvek od Dave »

njn češi. co by si chtěl. mě kamoš tvrdil že má doma iPhone 64GB. a ja se mu jen smál že to neexistuje a on mi tvrdil že to existuje. tak sem si myslel svý a nechal jsem ho při tom :D

terry
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

@ pacholek: jak uz bylo zmineno, iphone prvni generace ve verzi 32GB neexistuje.. Navic zatim neexistuje v teto velikosti ani 3G iphone, takze opravdu se bud spletl nebo nevim :)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

mcmichal

Příspěvek od mcmichal »

iPhone u O2 s češtinou? kde to asi vzali... :-))

terry

Příspěvek od terry »

@ mcmichal: zatim sou to jen spekulace, ale je mozne, ze cesti operatori u nas nabidkou ofko cestinu.

pacholek

Příspěvek od pacholek »

@terry: on asi mluvil k tomu memu postu o iP 32GB od O2 ;) nikoliv o druhe generaci:)

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

No podla vyvoja prvych iphonou 8GB na 16GB dava moznost ze to iste urobia s novou generaciou 3G kde zacnu na 16GB vyzdimaju co sa da a potom na vianoce pustia 32GB a mozno viac.....ale toto je len cisto moja teoria! :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Gummy maci

Příspěvek od Gummy maci »

Vazeni,
zajtra by sa mi mal dostat do ruk iPhone 3G 32GB. A ze vraj je na vyber v ciernej, striebornej a zlatej farbe. :shock: :shock: :shock: Zeby boli cinania az taki rychli? Kazdopadne som zvedavy, co to bude za zazrak.

MooGy

Příspěvek od MooGy »

Neboj nic take neexistuje

terry

Příspěvek od terry »

Neboj se, tohle Apple iPhone 3G opravdu nebude :roll:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Gummy maci píše:Zeby boli cinania az taki rychli?

napsal jsi to přesně Čína to rozhodně bude, ale s Applem to nebude mít nic společného :roll:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Julek: treba tam bude stejne logo :mrgreen:
Obrázek

MooGy

Příspěvek od MooGy »

Ale len opacne dane :lol:

Gummy maci

Zatial je okolo spominaneho zazraku ticho. :D Ale este ošperkujem informaciu tym, ze to ma vraj byt nejaka limitovana dizajnerska edicia "by David Backham". :roll:

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Nepletete si to náhodou s iPod Touch? Viz http://www.mobilitysite.com/2008/04/gol ... d-beckham/

Gummy maci

Ano, som presvedceny, ze to ma pomylene. (Ale ten iPOD vyzera pekne. Aj ked na moj vkus gycovo.)

EDIT: K dezinformacii prislo asi aj kvoli tomuto clanku. To je tak, ked si niekto precita iba nadpis... http://www.ephotozine.com/article/Apple ... iPod-touch

Takze dotycny "dodavatel" dodnes hra mrtveho chrobaka. :mrgreen:

apple47
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od apple47 »

myslím že 8GB stačí uplně bohatě pro telefon

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

tak kdy konečně vyjde? :lol:
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Odpovědět