iTunes 11 [TOP TOPIC]

Vaše hodnotenie iTunes 11

Anketa končí za čtv pro 06, 2012 8:54 pm

SUPER!
60
87%
FAIL!
9
13%

Celkem hlasů: 69

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: iTunes 11 [TOP TOPIC]

Příspěvek od cicolably »

psychoš
a jeje klikneš na zariadnie v pravo hore otvori sa ti napr. ipad a dole maš krásne kolko maš zaplnene a čím a kolko volného miesta
aschi
akuat sa na tom smejem,no zadara jak zadara :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Jinak velikost coverů se dynamicky s velikostí okna, tak doporučuju si s tím pohrát. Osobně zůstávám věrný niž několik let řazení interpret-rok.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

nick003
Host
Host

Příspěvek od nick003 »

Ale jak velkej monitor bych mel mit abych ty covery mel nejmensi mozny jak sem byl zvyklej. To je strasny ikdyz to okno mam na full screen.
GameCenter: nick003

Psychos
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Psychos »

cicolably: jasny to vim stejně jako ve starym iTunes.....ale ve starym to normalně ukazovalo a ted v novym na to musim kliknout mysi aby mi to ukazalo !!

dosic

Příspěvek od dosic »

Mám problém. Po nainstalování iTunes 11 jsem různě zkoušel co to umí a něco jsem musel překliknout, protože: když vložím do itunes složku s albem a sesynchronizuju s iPhone5, tak v iPhone album sice vidím, ale názvy písniček jsou šedé (sem tam některá je černá) a nejdou spustit, jsou neaktivní (ty černé spustit jdou). Přitom v iTunes se album tváří standardně a přehrát jde vše. Musel jsem fakt něco překliknout, protože včera dopoledne jsem do iTunes alba nahrával a synchronizoval v pořádku, a od večera už vše nové je vyšedlé.
díky za pomoc.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tak zo smaz z iPhonu a synchronizuj znovu. Pred nedavnem se tu nekde resila spatna synchronizace alb z iTunes do iP.
hledani-proiphone.html?q=Zasedle%20alba%20v%20iphone
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

fungují vám v itunes 11 gesta trackpadu?
v 10ce normálně fungovala gesta vpřed, vzad, v 11 mi to nefunguje, musím najet na šipku vlevo nahoře a kliknout :twisted:

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

Marky1980 píše:Najlepšie je zobrazenie zaplnenia telefónu. Voľné miesto píše "2,6 GB ZADARMO" :-D

Heej, jak to vsichni delate. Ja chci taky volny misto zadarmo :-). Ale mam tam jen toto:
cz:
Obrázek

sk:
Obrázek
MBP 15" 2.66GHz, 8GB RAM, GF9600M GT
iP4 16GB

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Už dlhšiu dobu ma štve v iTunes keď zapnem tak vždy vyskočí toto:
Obrázek
ale keď si otvorím nastavenie Firewall tak tam iTunes mám a mám povolené pripojenia. Nedá sa to nejak povoliť natrvalo alebo mi to nejak blbne?
A ešte mi to robí u Skypu :(

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

2Roman_Pe: Asi zblbej podpis u aplikacky. Vec se ma tak, ze u aplikaci kterym sedi podpis a ten podpis je overenej u dueryhodny autority (v tomto pripade podpis od Apple na iTunes, overeno Apple), tak tato aplikacka si smi otevrit (aplikacni) firewall bez dotazu.
Pokud aplikacka nema podpis, tak se te to (jednou) zepta a dle tve volby se to nastavi ve firewallu.
Jestlize aplikace ma podpis a ten podpis neni validni, pak se bude se ptat kazdym startem bez ohledu na to, ze je ve firewallu povolena.
Pozor, podpis neni validni uz treba jen tim, ze se zmeni ikona aplikacky (nebo doinstaluje plugin primo do aplikacky). Nebo taky tim, ze se ti tam neco naockovalo :-). Zkratka aplikace neni v te podobe pro jakou byl podpis (autorizace) vytvoren. Osobne jsem zazil jednou, tusim jeste u SL, ze snad zrovna iTunes byl aktualizaovan, ale zaktualizovana aplikace nebyla uplne stejna jako nove nainstalovana (asi tam zustal nejakej bordel). No a podpis tim padem nesedel.

U iTunes je asi nejlepsi cesta jej smazat a stahnout si instalacku odznovu (pac tam by nemel byt takovy problem).
Pokud se to vyskytuje u jiny aplikacky, tak by pry melo pomoct:

Kód: Vybrat vše

codesign -vvv /Aplications/Aplikacka.app/
Ale i to bych asi delal az po pokusu o reinstall (resp. smazat a nainstalovat znovu).

Zdroj: napr. http://superuser.com/questions/42776/itunes-app-to-accept-incoming-network-connections nebo http://www.igoy.in/itunes-incomin-network-pop-up/
iP4 16GB

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Tak s iTunes 11 od doby co vysly spokojenost, jen apple stale neudelal lepsi integraci do PC s Windows XP,7 ci ted 8, jak tomu je u MacOS nevim,v zivote jsem ten system nepouzival a na PC asi nejde ani instalovat, nebo ano?
Jde mi o to, ze po instalaci iTunes nabidnou ohledne integrace jedine,tedy asociasi vsech hudebnich souboru pod sebe, ot to zajem nemam jsem spokojenym uzivatelem WinMedia Player.
Chtel bych aby se v kontextove nabidce, po pravem kliknuti mysi u souboru zobrazilo v "odeslat mimo beznych plocha,email ci vymenitelny disk pokud je pripojen, odeslat do knihovny iTunes, ci jeste lepe, primo na iPhone,iTnes by samozrejme musely bezet tzreba jen minimalizovane.Odpadlo by rucni pridavani v nich,je nejaka utilita na tuto funkci, ktera podle me dost v iT chybi....jiste nebudu sam, nebo ano?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Tak to bude asi ono že mám zmenené ikony

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

killerGBU
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od killerGBU »

Ahoj,

po aktualizaci na itunes 11 i při každém pokus přehrát něco z play listu (smart playlist) vyskočí tato hláška. Musím dát přehrát skladbu. Neví někdo co s tím? docela to otravuje.

Obrázek

Johny_F
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Johny_F »

Koukám, že už vyřešili problém se zobrazováním coverů při full screenu - uplně to zrušili :-D nebo se pletu?? Nikde to tam nevidím...

Ronaldok
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Ronaldok »

Nedopatřením sem smazal zakoupenou hudbu z iTunes co je označena obláčkem a teď nemohu žádnou zakoupenou hudbu s iTunes stáhnout, jako bych nic koupeného neměl. Jde to nějak napravit? Děkuji za rady.

byeen
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od byeen »

Petr1 píše:OT: Díky díky lidi ... ten boční panel sem zobrazil pomocí ctrl + s pač já horní panel taky nemám :D ... ale pořád je tu problém že nemůžu přenést ty pisničky do iPhonu ... :( celej ten playlist, neb-li složku s hudbou

omlouvam se za OT ale nevim kam jinam to napsat a zakladat kvůli tomu nové téma asi nemá smysl ...

EDIT: tak už jsem na to přišel, jsem musel ještě zaškrtnout to synchro u hudby, jsem myslel že je to furt zaškrtnuté

Netreba ani nic zobrazovat pomocou ctrl + s, staci ak chytis album ktory chces dat do iPhoneu/iPadu/iPodu, a napravu sa automaticky ta lista objavi. Nikde som to tu nevidel, tak to sem pisem radsej ;)
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

killerGBU píše:Ahoj,

po aktualizaci na itunes 11 i při každém pokus přehrát něco z play listu (smart playlist) vyskočí tato hláška. Musím dát přehrát skladbu. Neví někdo co s tím? docela to otravuje.

Obrázek

tak se mi objevovala stejna hlaska, dal jsem smazat skladby a uz se to neobjevuje.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Vyšel update na 11.0.1

https://discussions.apple.com/message/2 ... 6?tstart=0

Change log:
- Addresses an issue where new purchases in iCloud may not appear in your library if iTunes Match is turned on.
- Makes iTunes more responsive when searching a large library.
- Fixes a problem where the AirPlay button may not appear as expected.
- Adds the ability to display duplicate items within your library.
- It also includes other important stability and performance improvements.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

Johny_F
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Johny_F »

Ale po pár dnech používání celkový dojem velmi dobrý, to jak se po kliknutí na cover rozbalí obsah alba a barevnost se přizpůsobí barvám na coveru...mooc pěkný! :-)

DaNo_PO

Příspěvek od DaNo_PO »

Ahojte.

1. Prečo mi v iTunes pri všetkých albumoch nezoraďuje pesničky podla očíslovania (normálne od 01.), ale sú hociako rozhádzané. Ako to spraviť? Lebo ak si dám prehrať album, tak mi pesničky prehráva v takomto blbom poradí.

2. A čo znamená ten malý výkričník v krúžku pri niektorých pesničkách? Ďakujem

http://www.ulozisko.sk/obrazky/575439/iTunes.png

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Když klikneš na danou skladbu pravým myšítkem, tak se ti objeví informace, tam upravíš číslo skladby. U každé skladby přřadíš v albu její pořadí.
Ty vykřičníky znamenají, že iTunes nenašel ty skladby fyzicky na harddisku, buď si je přesunul, nebo smazal, nebo iTunes nemůžou k nim načíst cestu. Když ji zkusíš přehrát, tak na tebe zařve, že skladba nebyla nalezena a jestli chceš lokalizovat nové umístění.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

BaX
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od BaX »

Vyšla aktualizace 11.0.1

Změny:

Představujeme nové iTunes s maximálně zjednodušeným přehrávačem, kompletně přeprogramovaným obchodem a funkcemi iCloudu, které si zamilujete - nejlepší iTunes, se kterými jste se kdy setkali.

Kompletně přepracované. S iTunes je nyní objevování a přehrávání hudby, filmů a TV pořadů mnohem zábavnější. Nový design, který vyplní vaši obrazovku od kraje ke kraji, vlastní zobrazení pro každé album, film a TV pořad ve vaší knihovně a osobní doporučení, jež se zobrazí, kdykoli kliknete na Obchod, si prostě zamilujete.
Nový obchod. iTunes Store byl kompletně přeprogramován a s jeho novým zjednodušeným vzhledem je nyní sledování žhavých novinek a objevování nových oblíbených titulů snadnější než kdykoli dříve.
Přehrávání zakoupených položek z iCloudu. Vaše zakoupená hudba, filmy a TV pořady uložené na iCloudu se nyní zobrazují ve vaší knihovně. Stačí se jen přihlásit pod vaším Apple ID. Přehrajte svá média dvojím kliknutím přímo z iCloudu nebo si stáhněte kopii, kterou můžete synchronizovat do mobilního zařízení či přehrát v režimu offline.
Nadcházející skladby. Nyní se můžete kdykoli podívat, které skladby budou přehrány jako další. Prostě jen klikněte na ikonu nadcházejících skladeb uprostřed obrazovky a okamžitě se objeví seznam. Můžete měnit pořadí, přidávat a přeskakovat skladby, kdykoli vás napadne.
Nový minipřehrávač. Mnohem více funkcí na ještě menší ploše - minipřehrávač nyní kromě názvu přehrávané skladby zobrazuje také grafiku alba, nadcházející skladby a zjednodušuje vyhledávání nových písniček k přehrání, to vše v menším a elegantnějším provedení.
Vylepšené vyhledávání. Hledání v iTunes nebylo nikdy tak snadné. Prostě jen začněte psát do vyhledávacího pole a okamžitě se vám začnou zobrazovat výsledky z celé knihovny iTunes. Vyberte kterýkoli z výsledků a iTunes vás přenesou přímo k vybranému titulu.
Synchronizace přehrávání. iCloud si nyní pamatuje, kde jste přestali s přehráváním filmu nebo TV pořadu. Pokud si tentýž film nebo epizodu pustíte na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple TV, přehrávání bude pokračovat od místa, na kterém jste skončili.
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Jenze to nejsou novinky ve verzi 11.0.1 ale jsou to hlavni novinky itunes 11.

Ten opravny update vysel 13.12. a opravuje pouze nejake drobne chyby viz podpora applu http://support.apple.com/kb/DL1614?view ... cale=en_US
Manual iPhone

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Všiml jste si už někdo, že UDID se v nových iTunes (alespoň pod Windows) nezobrazuje celé?! Nejde to ani vykopírovat.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Legally Blond
Host
Host

Příspěvek od Legally Blond »

Prosím o rychlou radu uživatelů maců, dříve mě fungovalo stejně jako v ostatních programech dvojité poklepání a otevřený panel se minimalizoval všude mě to funguje bez problému pouze v případě nových iTunes prostě nechtějí padat dolů, díky za případnou radu.

fejkr
Host
Host

Update zakoupených aplikací v itunes

Příspěvek od fejkr »

Zdravím, od toho nového updatu mi to itunes přijde dost nepřehledný... a proto se ptám jak mám updatovat zakoupené aplikace v iTunes (11.0.1.12) díky :no:

[edit=iTukan]Přesunuto do tématu o iTunes 11.[/edit]
Dokud nevyhrávám, samozřejmě naříkám, že jsou karty špatně zamíchány.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

V library klikni na Apps a vpravo dole je tlacitko, to tam bolo vzdy
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

honziš
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od honziš »

Netradiční problém: při najetí myši nebo kliknutí na dolní pruh (s využitím místa) se mi nezobrazí žádné informace o využití, tudíž nevím, kolik mi co zabírá místa.
Stalo se to ještě někomu? Případně máte nějaký nápad? (Win 7 x64)

Edit: Nakonec pomohlo iTunes přeinstalovat.

Edit 2: A po restartu je všechno zpátky :-(

Gylly
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Gylly »

Zkus to nainstnout na jiný disk a z C to celý odinstalovat.

honziš
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od honziš »

Mám jenom c: :-)
Budu dál laborovat...

harmony36

Jukebox u v.8 x v.11

Příspěvek od harmony36 »

U verze 8 jsem byl nadšen zobrazením "jukeboxu", kdy listujete obrázky alb v horní polovině obrazovky a ve spodní jsou pak skladby, kdy jste si mohli poměr těchto dvou půlek obrazovek měnit, kdy jste si mohli tento jukebox zobrazit na celou obrazovku.
Toto zobrazení jsem u v.11 nenašel. Je tam nebo to zrušili?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

zrusili
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Johny_F
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Johny_F »

...pac to vubec dobre nefungovalo :-D ja mam poctive otagovane vsechny desky a zobrazovalo mi to cca 80% coveru... Smutne...

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

Ono spis obcas nezafungovalo "tagovani". U slusnyho mnozstvi pisnicek se neprokopiroval cover (prestoze jsem jej u vsech bral hromadne na vsechny tracky v albu). Clovek pak musel track po tracku a kopcit co pisnicka, to cover. Teprve pak to sezral.
iP4 16GB

Bebe
Host
Host

Příspěvek od Bebe »

Ahoj, mám následující problém s přidáváním videí ,který se objevil až u Itunes 11 :-( Překonvertuju video v Handbrake a přetáhnu do iTunes, spustí se přehrávání a když ho vypnu tak video už v iTunes nenajdu, dnes se dokonce stalo že v iTunes nebylo ale na Apple TV ano. Někdy se stane že se přidaná videa objeví v knihovně až za delší dobu někdy vůbec. Vše dělám pořád stejně ale někdy se mi převedené video prostě v iTunes neobjeví a někdy zase ano, nevíte někdo čím by to mohlo být?

odleteldekel
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od odleteldekel »

pri spusteni najnovsieho iTunes mi pise error..iTunes error 7..windos 8 error 5..viete mi poradit co stym???
iPhone 6 ios 9.3.3 JB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To mas na Windows 8?
Manual iPhone

odleteldekel
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

ano mam windows 8..starsia verzia itunes mi fungovala ale kedze ios6.1 vyzaduje novy itunes tak som v prdeli
iPhone 6 ios 9.3.3 JB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

A ten itunes mas primo pro W8? Zkusil bych odinstalovat vsechno od Applu a nahrat znova verzi pro W8
Manual iPhone

odleteldekel
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

vyriesene..trebalo len odinstalovat vsetko co sa tykalo apple nielen itunes a potom znova naistalovat
iPhone 6 ios 9.3.3 JB

Odpovědět