MacBook Pro z USA

vše co vás napadne
Odpovědět
Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

MacBook Pro z USA

Příspěvek od Antabelus »

Ahoj.. Je mi jasné, že stejně jako skoro vše od Applu, tak i MacBook Pro pořídím v Americe zhruba o 1/4 levněji.. Teď mi jde o to - v případě, že si nechám MacBook Pro poslat do ČR - mohu zde uplatnit záruku? A jde koupit v Americe i CZ verze? (asi ne co :D )

terry
Starý pes fóra :)

Re: MacBook Pro z USA

Příspěvek od terry »

Záruka je celosvětová na jeden rok, takže můžeš uplatnit i zde.

Pokud myslíš českou verzí tu s českou lokalizací, tak to v USA neseženeš.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Mno myslel sem s čr klávesnicí, ale kdyz sem si tedko konfiguroval na store tak cs klávesnici nenabízeli.. jde mi spíše o to, jestli se bude dát na tom z ameriky nastavit diakritika na tlačítka 2-0 chápete mě :-D

terry

Příspěvek od terry »

Samozřejmě, že budeš moci psát háčky a čárky, pokud si nastavíš českou klávesnici. I rozložení bude české, akorát to tam prostě nebudeš mít napsaný.

Dá se to ale vyřešit dvěma způsoby - buď si koupíš nálepky a nebo si to necháš vypálit laserem (myslím české znaky).
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Diakritika ti pujde :D , nezalezi na tom jake znaky jsou na klavesnici ( co se tyce Hardwaru ) ale to co pises ovlivnuje hlavne Software a tam se ty klavesnice daji menit bez probelmu ..

Nalepky jsou fakt hnusny a co se tyce toho laseru tak to uz by mozna vyslo na stejno koupit zvlast jednotlive ceske klavesy ( samozrejme jen ty ktere se lisi od te Anglicke verze) a pak uz je jen jednotlive vymenit , nejsem si vsak jisty jejich dostupnosti ale v nejakych nahranich dilech by nemusel byt zas takovy problem je sehnat , ja svoji klavesnici Logitech G15 mam taky rozlezenou po Anglicku a neni problem , je to jen o zvyku a clovek si ty miste kde jsou ěščřžýáíé pak uz bez problemu zapamatuje.

Paly

Příspěvek od Paly »

Klavesnica na apple notebookoch je v celku, vymena jednotlivych klaves nie je taka jednoducha.

Tak som bol informovany v predajni apple (na slovensku)

Mam MacBook z USA a som velmi spokojny, klavesnica je lepsia a prehladnejsia ako ta nasa (SVK) som velmi spokojny, nemenil by som za nasu. Ovladam prstoklad (pisem vsetkymi desiatimi, mi nechybaju znaky na klavesnici :) )

MacBook Pro je pecka :) kup, aj ja by som menil, akurat rozmyslam o predaji mojho MacBook a kupe MacBook Pro :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

thera
Host
Host

Příspěvek od thera »

určitě do nb z US jdi, ja mam druhyho, nikdy mi ceska klavesnice nechybela, zaruka 1 rok. tady to nema smysl vubec kupovat, snad pokud nejsi podnikatel, ale snad ani to ne...

ls8

Příspěvek od ls8 »

S nakupem MacBooku (Pro) doporucuji pockat, priblizne za mesic prijdou nove modely.

http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

ja kupoval iMac v USA a plna spokojenost. Klavesnice je naprosto genialni. Nikdy se mi nepsalo tak dobre a diakritika je vec par dni, pak uz si budes pamatovat kde sou jednotlive znaky a nebudes mit zadny problem.
Zaruka by mela byt tusim worldwide ale jistej si nejsem, muzu se ti ale optat jestli das vedet co nejdriv. Ale pokud si k tomu koupis nejaky Apple protection plan tak to je worldwide jen jsou to extra penize = cena zalezi na delce protection plan...

adam

Příspěvek od adam »

ad laser: to je nesmysl, stejne nebude videt podsviceni :-(
meni se vzdycky cela klavesnice

ad dovoz:
no ja nevim, dneska uz nic moc
rozdil u stredniho modelu MB Pro (15,4" 2,5 GHz) bez DPH (ktery si teda muzu nechat vratit) je US=39.450,- CZ=44.950,-
(u obou jednoleta zaruka, jinak stejna konfigurace)
samozrejme to musi nekdo vzit pod pazi a privezt osobne
myslim ze 5.500,- na 45 litrech je zanedbatelnych
tot muj nazor

radjar
Host
Host

Příspěvek od radjar »

Kde u nas koupis stredni model za 44.500 bez DPH?

brownicek
Host
Host

Příspěvek od brownicek »

nevite jak presne je to z tou zarukou a kde ji u nas uplatnovat hlavne? napr u style brno by to asi melo jit..?

Odpovědět