MacBook Pro z USA
-
- iPhone guru
MacBook Pro z USA
Ahoj.. Je mi jasné, že stejně jako skoro vše od Applu, tak i MacBook Pro pořídím v Americe zhruba o 1/4 levněji.. Teď mi jde o to - v případě, že si nechám MacBook Pro poslat do ČR - mohu zde uplatnit záruku? A jde koupit v Americe i CZ verze? (asi ne co
)

-
- Starý pes fóra :)
Re: MacBook Pro z USA
Záruka je celosvětová na jeden rok, takže můžeš uplatnit i zde.
Pokud myslíš českou verzí tu s českou lokalizací, tak to v USA neseženeš.
Pokud myslíš českou verzí tu s českou lokalizací, tak to v USA neseženeš.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- iPhone guru
Mno myslel sem s čr klávesnicí, ale kdyz sem si tedko konfiguroval na store tak cs klávesnici nenabízeli.. jde mi spíše o to, jestli se bude dát na tom z ameriky nastavit diakritika na tlačítka 2-0 chápete mě 

-
Samozřejmě, že budeš moci psát háčky a čárky, pokud si nastavíš českou klávesnici. I rozložení bude české, akorát to tam prostě nebudeš mít napsaný.
Dá se to ale vyřešit dvěma způsoby - buď si koupíš nálepky a nebo si to necháš vypálit laserem (myslím české znaky).
Dá se to ale vyřešit dvěma způsoby - buď si koupíš nálepky a nebo si to necháš vypálit laserem (myslím české znaky).
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Diakritika ti pujde
, nezalezi na tom jake znaky jsou na klavesnici ( co se tyce Hardwaru ) ale to co pises ovlivnuje hlavne Software a tam se ty klavesnice daji menit bez probelmu ..
Nalepky jsou fakt hnusny a co se tyce toho laseru tak to uz by mozna vyslo na stejno koupit zvlast jednotlive ceske klavesy ( samozrejme jen ty ktere se lisi od te Anglicke verze) a pak uz je jen jednotlive vymenit , nejsem si vsak jisty jejich dostupnosti ale v nejakych nahranich dilech by nemusel byt zas takovy problem je sehnat , ja svoji klavesnici Logitech G15 mam taky rozlezenou po Anglicku a neni problem , je to jen o zvyku a clovek si ty miste kde jsou ěščřžýáíé pak uz bez problemu zapamatuje.

Nalepky jsou fakt hnusny a co se tyce toho laseru tak to uz by mozna vyslo na stejno koupit zvlast jednotlive ceske klavesy ( samozrejme jen ty ktere se lisi od te Anglicke verze) a pak uz je jen jednotlive vymenit , nejsem si vsak jisty jejich dostupnosti ale v nejakych nahranich dilech by nemusel byt zas takovy problem je sehnat , ja svoji klavesnici Logitech G15 mam taky rozlezenou po Anglicku a neni problem , je to jen o zvyku a clovek si ty miste kde jsou ěščřžýáíé pak uz bez problemu zapamatuje.
-
Klavesnica na apple notebookoch je v celku, vymena jednotlivych klaves nie je taka jednoducha.
Tak som bol informovany v predajni apple (na slovensku)
Mam MacBook z USA a som velmi spokojny, klavesnica je lepsia a prehladnejsia ako ta nasa (SVK) som velmi spokojny, nemenil by som za nasu. Ovladam prstoklad (pisem vsetkymi desiatimi, mi nechybaju znaky na klavesnici
)
MacBook Pro je pecka
kup, aj ja by som menil, akurat rozmyslam o predaji mojho MacBook a kupe MacBook Pro 
Tak som bol informovany v predajni apple (na slovensku)
Mam MacBook z USA a som velmi spokojny, klavesnica je lepsia a prehladnejsia ako ta nasa (SVK) som velmi spokojny, nemenil by som za nasu. Ovladam prstoklad (pisem vsetkymi desiatimi, mi nechybaju znaky na klavesnici

MacBook Pro je pecka

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
určitě do nb z US jdi, ja mam druhyho, nikdy mi ceska klavesnice nechybela, zaruka 1 rok. tady to nema smysl vubec kupovat, snad pokud nejsi podnikatel, ale snad ani to ne...
-
S nakupem MacBooku (Pro) doporucuji pockat, priblizne za mesic prijdou nove modely.
http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro
http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
ja kupoval iMac v USA a plna spokojenost. Klavesnice je naprosto genialni. Nikdy se mi nepsalo tak dobre a diakritika je vec par dni, pak uz si budes pamatovat kde sou jednotlive znaky a nebudes mit zadny problem.
Zaruka by mela byt tusim worldwide ale jistej si nejsem, muzu se ti ale optat jestli das vedet co nejdriv. Ale pokud si k tomu koupis nejaky Apple protection plan tak to je worldwide jen jsou to extra penize = cena zalezi na delce protection plan...
Zaruka by mela byt tusim worldwide ale jistej si nejsem, muzu se ti ale optat jestli das vedet co nejdriv. Ale pokud si k tomu koupis nejaky Apple protection plan tak to je worldwide jen jsou to extra penize = cena zalezi na delce protection plan...
ad laser: to je nesmysl, stejne nebude videt podsviceni 
meni se vzdycky cela klavesnice
ad dovoz:
no ja nevim, dneska uz nic moc
rozdil u stredniho modelu MB Pro (15,4" 2,5 GHz) bez DPH (ktery si teda muzu nechat vratit) je US=39.450,- CZ=44.950,-
(u obou jednoleta zaruka, jinak stejna konfigurace)
samozrejme to musi nekdo vzit pod pazi a privezt osobne
myslim ze 5.500,- na 45 litrech je zanedbatelnych
tot muj nazor

meni se vzdycky cela klavesnice
ad dovoz:
no ja nevim, dneska uz nic moc
rozdil u stredniho modelu MB Pro (15,4" 2,5 GHz) bez DPH (ktery si teda muzu nechat vratit) je US=39.450,- CZ=44.950,-
(u obou jednoleta zaruka, jinak stejna konfigurace)
samozrejme to musi nekdo vzit pod pazi a privezt osobne
myslim ze 5.500,- na 45 litrech je zanedbatelnych
tot muj nazor
-
- Host
Kde u nas koupis stredni model za 44.500 bez DPH?
-
- Host
nevite jak presne je to z tou zarukou a kde ji u nas uplatnovat hlavne? napr u style brno by to asi melo jit..?