Dneska jsem si chtěl změnit u některých kontaktů přiřazenou fotografii. Tedy dám normálně editovat kontakt, vyberu příslušnou fotografii, uložím změny a vše je ok.
Problém nastává v momentě, kdy se jakoby vrátím zpět na seznam všech kontaktů a znovu vyberu příslušný kontakt, tak tam je opět stará fotografie. Zkoušel jsem to u více kontaktů se stejným výsledkem.
Jen mě napadlo, jestli to nemá něco společného s přechodem na novější firmware.
Když jsem dělal update, tak jsem si ručně zálohoval všechny věci - sms konverzace, poznámky, kontakty atd. Po updatu jsem je nahrál zpět, ke kontaktům se mi přiřadili i příslušné fotografie i když některé jsem už do telefonu znovu nenahrál. Prostě jakoby tu fotku nemohl někde přepsat nebo co
Mně to udělalo totéž po restoru na stejný FW (1.1.4), co jsem tam měl - myšleno to, že mi ke kontaktům byly vráceny i fotky. Ale já jsem je ještě dávno před restore z alba fotek vymazal. Proto vím, že ty podobizny ke kontaktům musí být uloženy natvrdo u nich. Možná pomůže (pokud jich nemáš moc) ty kritické kontakty smazat, znovu je založit a přiřadit k nim fotku.